Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
zsoltee10 #212 üzenetére
Pedig ott kell. Több helyen vannak táblák, a városban, a farm mellett, meg még vagy 2-3 helyen, a tehenészet mellett is. LEglaábbis Westbrige Hills-en. Nálam 2 perce van állítva. Ami nagyon bejön, hogy vannak olyan küldik, hogy kell valamelyik leadóhelynek mondjuk 50 tonna kukorica. Csak ilyen 6-7k-t ad érte, de a bónusz olyan 2-3-4-500k is lehet. Na abból meg lehet ám gazdagodni.
Én 0-ról kezdtem, megcsináltam 2-3 olyan küldit, meg vagy 40 sima szállítósat, és tegnap megvettem a CR10.90-es New Holland kombjánt. 0 csalással természetesen. -
vhw
addikt
válasz
zsoltee10 #206 üzenetére
Ezek szerint a fizika valamivel változott, megkockáztatom; javult.
Ez hiányzott/hiányzik a '13-ból, hogy egy ~100-120 LE gép már szinte bármire elég, a legnagyobb kultivátort, tartálykocsit, vetőgépet bármit megfelelően kezel - nem igazán láttam semmi értelmét a 200-300...akárhány lovas nagy traktoroknak - plusz egy érv a 15 mellett.Ezt a permetezős dologot is jó lenne tudni - adna pluszt, ha ezt is érdemes volna csinálni trágyázás mellett.
-
tttzshd
tag
válasz
zsoltee10 #206 üzenetére
Köszi !
xml-hez értők vagy aki tudja hol lehet beállítani a LOD -ot ?
:kép .ezen a képen jól lehet látni ami engem idegesít ..van egy kör távolságán belül tölti be a részleteket és ezt akarom kitolni !
Az editorban pont ezt az egy beállítás nem létezik..különben árnyékot már sikerült belőni mert az is 15m-ként ugrott elő max grafikán idáig.
De egy nagyobb mező fele már csúnya ..biztos valahol xml-ben megvan ez a beállítás csak én nem találtam meg.valaki tudja hol lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest