Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
#10234880 #4262 üzenetére
Ezt döntsd el magad: Mod Conversion from FS15 to FS17
-
Palafi
aktív tag
-
xFreex
aktív tag
válasz
#10234880 #3375 üzenetére
Ugye viccelsz
Gépigény.hu-ról
CPU: 2.0 GHz Intel or equivalent AMD processor
RAM: 2 GB RAM
GPU: Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon HD2600 or higher (min. 512 MB VRAM)
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
HDD: 2 GB free hard drive space
Hang: Soundcard
ODD: DVD-ROM DriveEbből ugye a DVD amit a Steam kivált/hat.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
#10234880 #2905 üzenetére
#1 Az a videó FS13-hoz van.
#2 Ettől függetlenül működik '15-ben is, de a videó is szar, mert ott is az alap mapot hegeszti a jól felkészült videó készítő....Azt nem mondom, hogy idióta aki csinálta a vidit, csak pont a szarabbik oldalról ment neki, mert exportnál az .xml fileokat NEM írja ki a GE, csak az objecteket.Egyébként valószínűleg te ott hibáztál, hogy export után amikor bezártad a mapot, véletlenül a mentésre kattintottál. Ezért a CRC64 hiba.
Map edit gyorstalpaló:
Asztalra mappát készítesz, abba kicsomagolod az editelni kívánt mapot, amit esetek 99%-ban .ZIPből csomagolsz ki. Tehát nem farmingsim/data/stb és egyéb helyekről.
Kényed kedved szerint szerkeszted, mentés. Winzippel a mappában belül mindent becsomagolsz, majd a kapott .zip -et átrakod a /mods -ba.A hiányzó kis képeket meg lehet pótolni, kis ügyességgel könnyen megtalálható....
-
törölt tag
válasz
#10234880 #2905 üzenetére
na mindegy, becsomagoltam zipbe, és betettem a modba. csak most képek,meg leírások nincsenek,. nameg a térkép neve sample mod map. nem hagenstedt 2, vagy mit én tudom.de nembaj. vagyis picit az,.de mindegy. a lényeg,hogy műkszik.és nemdob figyelmeztető ablakot indításnál.
-
Fel
addikt
válasz
#10234880 #2788 üzenetére
Ha tényleg van kulcsod, akkor próbáld meg aktiválni Steam-en, ott valószínű tudsz magyart leszedni. (Nekem elvileg orosz - ukrán régiós a '15-öm és magyar Steam verziót futtatok..)
Egyébként ez továbbra is a Farming Simulator 15 topik, nem 13-as...
----------------------------------------------------------------------
Más... Megnéztem már ezt a modversenyes felhozatalt.. Hááttöö...
És a pofim leszakad, hogy nincs egyetlen Dzson Díír traktor sem !!444!!
A Real Terrain-t vártam, az tényleg jópofa lett, és az a Krone Ultima is jól ki van dolgozva. Mapokat még nem néztem, mert egyszerűen képtelenség letölteni.. Állandóan azt dobja a böngésző, hogy az oldal nem elérhető. Ennyire leterhelt lenne..?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#10234880 #1654 üzenetére
Igen..
16gb ram, meg i7 proci ugye nem feltetlen kell ala, de mas jatekoknal nem art az ero meg a memoria sem.
en is az adatlapomon szereplo ketyerevel jol elvagyok. Egyelore eleg mindenre, bar a dying light kicsit zabalja a vga-t. Vagy csere lesz egy 290x-re, vagy megvarom a 3xx szeriat vagy kap meg egy ugyan olyan tesot a vga. -
XmoD
senior tag
válasz
#10234880 #1341 üzenetére
ne a kartyat csereld hanem a drivert csak....
Siman tolts le egy ilyet Automatically Detect and Install Your Driver-t
-
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
#10234880 #670 üzenetére
Teljesen feleslegesen hisztizel, mert nem azon múlik nálad a dolog, hogy Win 7 vagy Win 8 alatt futtatod-e. Alapvető probléma, hogy laptopon próbálod erőltetni a játékot, márpedig szinte minden játéknál leírják, hogy mobil GPU-n nem garantálják a működést. Az asztali gép, amin próbáltad még, lehet, hogy gyengébbnek néz ki, de mégis "rendes" asztali alkatrészekből van, ezért hajlandó futni rajta.
Nálam pöcc-röff megy a játék, egy centi gondom nem volt vele - Win 8.1U1 Pro x64 alatt.
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
#10234880 #670 üzenetére
Uno momento!
Felesleges leszedned még1x, holnap sem fog menni, mert gyenge a géped. Holnap sem lesz erősebb, legfeljebb a kérdéseid szemetelik tele mégjobban a fórumot (és csodálkozunk, hogy senki nem olvas vissza hsz-eket?!).
Az, hogy tudsz helyesen írni, és mégsem teszed; ráadásul egy közösségben, akiktől segítséget vársz :
mélyigénytelenség.
-
pokers
senior tag
válasz
#10234880 #635 üzenetére
Akkor is azt mondom, hogy innen az AMD oldaláról töltsd le a legfrissebb Catalyst-ot.
-
pokers
senior tag
válasz
#10234880 #626 üzenetére
Keresd meg a log.txt fájlt a dokumentumok/my games/farmingsimulator2015 könyvtárban.
Nyisd meg egyszerű jegyzettömbbel, és keress olyan szöveget, hogy Render System. Ez alatt pedig nézd meg mit ír a Shader Version után.
Ha itt nem 3.0 vagy magasabb verziószám szerepel, akkor az AMD videókártyád driverét kell frissítened.A 13as FS azért mehetett, mert annak még elég volt a 2.0-ás Shader.
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
#10234880 #617 üzenetére
Nem elszúrták részedre a játékot, simán user-error.
"Minimum Farming Simulator 2015 System Requirements for Windows
Processor: 2.0 GHz Intel or equal AMD-Processor
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia Geforce 8600, ATI Radeon X2600 or higher (min. 512 MB VRAM)
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 2 GB available space"Ha jól sejtem, az 1.8 Ghz proci az valami celerongy kategória lesz. Gondolom 168 éves windows, minden sz@rral telerakva. Első körben egy teljesen szűz windows, csak gyári driverekkel; ha elindul és utána fagy ki ingame, akkor a gépedben van a hiba (elégtelen, hibás hw).
-
XmoD
senior tag
válasz
#10234880 #109 üzenetére
Őszinte leszek. Ilyen témával keress másik fórumot. Én és még jópár ember nem nagyon nézzük jó szemmel a warezt. Játszani szeretnél? Vedd meg. A mai világban ha valamit nagyon akarsz költessz rá. Az a 4k nem vág senkit padlóra és ezzel támogatod a következő játékot. Vagy ha sokallod az árát vársz a megjelenéstől számítva 1-2 hetet, hónapot és megjelennek majd az olcsóbb alternatívák.
On: Nem dobunk össze egy értelmes összefoglalót a topicnak ?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
#10234880 #100 üzenetére
Pedig jo lenne bevezetni, ilyen olyan bugokat / kifagyasokat a nem eredeti jatekokba.
Ami engem eddig erdekelt, azt meg is vettem.. Ami nem erdekelt, azzal ugy sem jatszok ha fel van torve ha nem...
1-2oras limitet siman beletennem a jatekokba. Az alatt az ember el tudja donteni, erdemes-e megvenni vagy sem. -
speedernet
aktív tag
válasz
#10234880 #86 üzenetére
például a kanyarodás, csúszkálnak a gépek, alul kormányzottak..... egyébként a változtatott kormányzás mod valamelyest javít a helyzeten! a munkás ugyan olyan suta, fent akad a fában, kerítésben...... némely esetben vissza tolat és korrigál de nem mindig. aratásnál elhagyja a termést.....!! amit nemrég fedeztem fel h az egyik kukorica vetőgép ugrál munka közben és sok helyen nem veti be a földet.
de ezek majd mind meg oldódnak ha lesznek modok. a munka erő meg mindig is rossz volt meg az is marad!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest