Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
atishh920 #4276 üzenetére
Bal oldalon file, jobb oldalon kicsomagolva, alul pedig megnyitva. Te esetedben az "mtz80.xml"-t kell szerkesztésre megnyitni. Ha csak a fordulatot módosítod, akkor is fog működni, csak a gép hangja nem lesz olyan jó. Jelenlegi fordulat osztva a jármű jelenlegi maximális sebességével szorozva az elérni kívánt sebességgel: ez lesz az új fordulat érték. Vagy a váltót állítod be az előbb leírtaknak megfelelően. Esetleg konkrét sebességhez tudok váltó beállítást mutatni.
-
Palafi
aktív tag
válasz
atishh920 #4274 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod a beállítások leírását.Egy példa: 2200Ford./51KMh:
minForwardGearRatio="16.5" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="45" maxBackwardGearRatio="130">
<torque normRpm="0.1" torque="0.35"/>
<torque normRpm="0.2" torque="0.65"/>
<torque normRpm="0.3" torque="0.85"/>
<torque normRpm="0.4" torque="1"/>
<torque normRpm="0.75" torque="0.75"/> -
Palafi
aktív tag
válasz
#10234880 #4262 üzenetére
Ezt döntsd el magad: Mod Conversion from FS15 to FS17
-
Palafi
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Számomra új dologgal találkoztam ma egy JD7930 javítgatása, próbálgatása közben. Elindulás után a traktor megemelkedik, a kerekek maradnak a talajon. Olyan, mint amikor légrugóval megemelsz valamit. Leállásig így is marad, utána szépen vissza enged. Nekem ez nagyon nem jön be. Hol lehet ezt kiiktatni?
-
Palafi
aktív tag
válasz
zsolesz0803 #4152 üzenetére
Szia!
Szerintem ezt keresed.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #3975 üzenetére
Szia!
Bocs, de közben el kellett utaznom. Mivel a csomagban csak egy tejes, és egy üzemanyagos félpót van, ezért egyértelműnek tűnt, hogy melyikről írok. Az üzemanyagost meg lehet tölteni, de kirakodni nem lehet, Csak tankolni lehet belőle, ha mellé állok, vagy egy másik tartálykocsiba áttöltésre van lehetőség. A tejest feltölteni sem sikerült, mindegy mit írtam be a terménytípusokhoz.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Találtam egy üzemanyagos, és egy tejes tartálykocsit ebben a csomagban, ami koszolódik, és egész normálisan néz ki. Viszont az üzemanyagosnál a kirakódással, a tejesnél a töltéssel is (itt a kirakódást meg se tudtam nézni) probléma van. Hol keressem a hibát, meg tudnám oldani valahogy ezt a dolgot?
Vagy ha tud valaki hasonló közel élethű koszolódó félpótot linkelni, az is megfelel. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #3959 üzenetére
Te ezekhez jobban értesz!
Nem akartam túl bonyolítani a dolgot, ráadásul ha emlékszel még, én is mennyit szenvedtem az egyik pótom felső szélének az igazításával. -
Palafi
aktív tag
válasz
speedernet #3955 üzenetére
-
Palafi
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3952 üzenetére
Aratás szempontjából nincs. Ha túl magasan van, akkor belső nézetnél egyes kombájnokból elég rossz a kilátás, ha pedig túl mélyen, akkor meg tud akadni a földterületek szélén, az egyenetlenségeken.
szerk.: megelőztek
-
-
Palafi
aktív tag
válasz
Wildgreen #3841 üzenetére
Keresem az eredeti CR10.90-et, akkor hamarabb lesz meg a sor is (20 MB körüli, eredeti kinézettel).
VTamás: nekem ezzel kétszer-háromszor kell átmennem rajta, és kész. És nem állítottam rajta semmit. Ahogy le szedtem, úgy ilyen.
Ezt a verziót szedted le?
<author>Steph33</author>
<version>4.1</version> -
Palafi
aktív tag
Szia!
Nekem ezzel megy a leg gyorsabban.
Szerk: Wildgreen: a gépen kell állítani, de most hírtelen nem találtam meg azt a sort. De az biztos, hogy jobb, és bal oldalt is kell állítani (így talán könnyebb lesz rátalálni). A most használt NH10.90-nek pont ez volt a hibája, hogy a jobb oldalát sokkal jobban le engedte,
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #3776 üzenetére
Na ott még nem tartok, pedig már pár óra benne van a játékban. Csak most kezdtem el megvenni, feltölteni a külön vásárolható állatokat. Először a földekkel, tárolók feltöltésével, helyi lehetőségek megismerésével foglalkoztam. De majd megkukkantom. Te már találtál valamit, ami nem működött megfelelően?
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlanám ezt kipróbálásra. Szerintem jól kidolgozott, jól játszható map. Ajánlott modokat mindenki saját gusztusa szerint használhatja, viszont az induláshoz a jármű pack kell, mert nem az alap gépeket kapja a játékos. Leírásában minden benne van pontosan.
-
Palafi
aktív tag
Szia!
Köszönöm a választ.
Igazából én arra gondoltam hátha tudja valaki, hogy milyen sorokat kell átírni a működéshez. Pár hete már találtam Tátra mod-ot IT Runner-hez, és normál játékhoz megírva (sima nyergesvontató). Akkor csak a simát szedtem le, és most nem találom a párját, hogy össze hasonlítsam. A linkelteket is már meg tudom venni, de a működésükben még hiba van. Gondolom, akinek meg van a DLC, annak tökéletesen működik. Persze ezt csak gondolom, nem tudom kipróbálni. -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hogy mi lehet a probléma ezzel a mod-al?
Ezt írja a log:
Load mod: Tatra_8x8
Warning: Missing l10n for button ruka in Tatra_8x8
Error: Vehicle types unknown specialization Tatra_8x8.pdlc_itRunnerPack.hookLiftTrailerLehet látni, csak nem megvehető.
[lEzzelL] hasonló a probléma, csak a két konténer megvehető. -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Én a képen bekeretezett problémát nem tudom megoldani.
Tudom, hogy egyszerűnek túnik, de szerintem nem az. Valami útban van, vagy nem engedi a pontos beillesztést. A traktor mérete miatt ragaszkodom hozzá, mert az összes használt trakim 30 MB alatti. Megköszönném, ha tudna valaki segíteni., mert a többi letöltött 8370 is ugyan ilyen, vagy sok-sok MB méretű.
-
Palafi
aktív tag
válasz
karolycse #3157 üzenetére
Szia!
Igaz nem olyan régóta farmolok, és multis Maxtron-t nem tudok, de az AGS 1.3 map-hoz letölthető BummisModpack-ban, illetve az Unna map-hoz letölthető csomagban van sok terménnyel felvértezett példány. Ezek a vörösképoszta, fehérkáposzta, sárgarépa, hagyma, komló, amire emlékszem. Vagy esetleg Te magad is felkészíthetsz egy gépet a különböző növények aratására.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #3055 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Ezzel különben mit javítottam? (bocs a tudatlanságomért)Viszont van ennek a mod-nak még jó pár javításra váró dolga, de már legalább működik.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Régi kempingező vagyok, ezért kedves számomra ez a mod. Sajnos a játékban nem jelenik meg a mod-ok között, és én nem teláltam meg a hibát. Örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Log: gyári map, és csak ez a mod
Mod directory: D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods/
Load mod: Wohnwagen
Error: Unsupported mod description version in mod Wohnwagen
dataS/cameraPath01.i3d (0.13 ms)
dataS/cameraPath02.i3d (0.13 ms)
dataS/cameraPath03.i3d (0.08 ms)
data/sky/sky_day_night.i3d (5.67 ms)
data/sky/rain.i3d (1.52 ms)
data/sky/hail.i3d (0.66 ms)
data/sky/dust.i3d (0.45 ms)
data/maps/map02.i3d (3206.12 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleStraw_w112_d130.i3d (4.16 ms)
data/maps/models/objects/pallets/woolPallet.i3d (1.97 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleHay_w112_d130.i3d (4.94 ms)
data/maps/models/objects/roundbales/roundbaleSilage_w112_d130.i3d (0.78 ms)
data/placeables/windTurbine/windTurbine.i3d (18.80 ms)
data/placeables/beehive/beehive.i3d (9.91 ms)
data/placeables/solarCollector/solarCollector.i3d (9.11 ms)
dataS/character/player/playerCCT.i3d (187.80 ms) -
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas #2976 üzenetére
Szia!
Soilmod-hoz kerestem videót, és pont a 13-ból találtam egy megfelelőt. Attól még a 15-höz keresek, eszközt. De ettől függetlenül lehetne ajánlani egy az elképzeléshez hasonlóan működő ekét. Különben itt van az eredeti, és itt van a 15-ből. Plusz egy videó róla működés közben. Mindhárom az ekék közé van besorolva, és még mielőtt megírnátok, tudom hogy oda "írom" be, ahova akarom.
(#2979) pavika: Én kizártnak tartom, hogy lehet teljesen valósághűen játszani, mert a játék sem valósághű. Ettől függetlenül én is igyekszem korlátok közt tartani magam, de ott ahol egy földterületről 2000 tonna szecska jön le, hord el 20-30 tonnánként. Ha pedig mindent automatizálnék, azt nem nagyon nevezném igazából játéknak. Persze mindenki úgy játszik, ahogy neki jól esik, és megfelel az elvárásainak.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan ekét ajánlani, ami elég szélesen szánt, forduláshoz nem kell neki nagyon nagy hely, és nem is hagy el túl nagy területet? Valami hasonló lenne a leg jobb. 5 perc 50 másodperc körül kezd dolgozni.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Nem szeretem a csomagokat, mert sokszor sok felesleges dolgot tartalmaz. Mivel sehol nem találtam meg külön, ezért ebből kiszedtem a Fortuna SW42K pótkocsit.
Minden jól működik, de a log ezt tartalmazza:
Mod directory: D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods/
Load mod: Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button hatchclip1Source in Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button tableclip1Source in Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button pinLeftclip1Source in Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button pinRightclip1Source in Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button FORTUNA_SUNROOF in Fortuna_SW42K
Warning: Missing l10n for button FORTUNA_OPENDOOR in Fortuna_SW42K
Register vehicle type: Fortuna_SW42K.fSW42k
D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Fortuna_SW42K/FSM_SW42k.i3d (51.31 ms)Ha kitörlöm ezeket a sorokat a modDesc-ből, akkor már nem látható a mod-ok között a játékban. Miként javíthatnám a hibát?
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2826 üzenetére
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Akkor mi lehet a probléma, ha egy map-on (KulenVakuf) elvileg a pót tudja a terméket vinni, de feltöltéskor nem jelenik meg benne sem látványra, sem fizikailag súlyként. Ez a két termék a homok, és a kavics. A markoló csak akkor indul el, ha megfelelő pót áll be mellé, másiknál ki is íródik, hogy nem tudja szállítani. Próbáltam olyan póttal is, amivel már szállítottam homokot, azzal sem ment. M ár valamikor találkoztam ilyen gonddal, de nem emlékszem a megoldásra.
-
Palafi
aktív tag
válasz
olivera88 #2803 üzenetére
Pár napig sajnos nem tudtam gazdálkodni, az a fránya munka.
@olivera88: Sajnos még ilyen mélységekben nem ismerem a traktorokat, de talán majd egyszer.
Ettől függetlenül tetszik, és lehet egy későbbi gép ötlet adója.@vacs: Szépen, jól kidolgozott gépek, de valamiért mégsem tetszenek annyira. Engem a kinézetnek is meg kell fognia, akár milyen jó egy gép. Sok esetben az életben is így működik, és nem csak nálam. Viszont az a piros egy tetszetős darab. meg tudnék barátkozni én is vele.
Ha a texturát esetleg megosztanád, persze sokan nem szívesen teszik közkinccsé a saját szüleményeiket.
@tutikas: Dombos terepen nálam sem jelentkezett a hiba.
-
Palafi
aktív tag
Eddig egy Fendt traktor sem nyerte el a tetszésemet, de ennek most sikerült. Amióta próbálgatom, azóta nem találtam benne hibát.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2798 üzenetére
Mondtam, hogy megvilágosodok előbb-utóbb.
Teljesen igazad van, és a való életben is így szokott lenni. -
Palafi
aktív tag
Lehet hogy nem teljesen érthetően fogalmaztam. Kombájn végez az aratással, a rendezett szórással lerakott szármaradékot vagy gyűjtő kocsival összegyűjtjük, betároljuk, majd mehet az állatok alá, vagy bálát készítünk belőle. Tehát ha összegyűjtés után mehet az állatok alá, miért készítek belőle bálát, amit egy géppel felaprítok, és viszem az állatok alá. Ez olyam mint amikor csinálok magamnak fölösleges plusz munkát értelmetlenül.
-
Palafi
aktív tag
Szerintem direkt van olyankor lelassítva a gép, mert a bála csomagolása tovább tart, mint a bálázás. Így nem kényszerül a traktor megállásra. Ha menne rendesen, nem lenne hová üríteni a kész bálát, mert még tartana a csomagolás. Így tudták megoldani a teljes automatizáltságot (szerintem). A közel 500 lovas gépet is lelassítja.
Ha már ennyire hanyatlik a szellemi képességem, hogy olvasni sem tudok, segítsetek egy kicsit megvilágosodni. Mi az értelme egy olyan gépnek, ami a szalma bálát felaprítja újra szalmává?
Én ennek nem találtam meg az értelmes magyarázatát, és már több helyen is találkoztam ilyen szerkezettel. -
Palafi
aktív tag
Nekem gond nélkül le jött, és ki is próbáltam. Hibátlanul működik eddig, csak a hangja nem tetszik. Persze ez egyéni ízlés dolga. Kicsit zakatolós lett, de nem ismerem az eredeti gép hangját az összehasonlítás miatt.
szerk.: meg kéne tanulnom olvasni, nem a Krone-t nem sikerült letöltened.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2545 üzenetére
Én még nem mélyültem el olyan mélységig a játékban, ezért valószínűleg még kisebbek az igényeim. Eddig főleg olyan map nyerte el a tetszésemet, amelyik valamilyen új növényt, technológiát, vagy különleges tájat hozott a játékba elfogadható minőségben. Ilyenből azért találtam párat. Persze közben nekem is változnak az elvárásaim. Hosszú hetek alatt össze gyűjtött mod válogatásomból most már könnyebben ki kerülnek hiányos darabok. például az itt is ajánlott Massey, mert nincs hátsó tengelye.
Az engedély nélkül publikálók ellen nem lehet fellépni valahogy?
-
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi #2540 üzenetére
Engem pont ez az esetlenség fogott meg. Egy átlag játékot 10-50 óra közti idő intervallumban végig játszol, és várod a következőt. Itt egészen más a helyzet. Akkora modder közösség áll a játék mögött, hogy szinte kimeríthetetlen a lehetőségek köre. Több száz térkép között lehet válogatni, és több ezer mod van hozzá. Ezen felül mindet saját igényeid szerint át is tudod alakítani. Nem túl sok ilyen játék létezik, persze ha van kisérletező kedv a játékosban. Szerintem ezért is nem bonyolítják túl a fejlesztést. Mondjuk ettől függetlenül is lenne bőven javítani való (jégpálya effektus, nem kidolgozott munkamenet, stb.), ezt nem tudom miért nem teszik meg. Persze a modderek ezek nagy részét is megoldották már.
-
Palafi
aktív tag
Egyrészt élveztem ezt a fajta munkát, másrészt nem csak a koszolódás volt a fő probléma. Mint pár hozzászólással ezelőtt írtam, rengeteget kipróbáltam, és nem találtam tökéleteset. Nem ismételném meg az akkor leírt problémákat, mert most nem is ez a lényeg. Ebben pont az a leg jobb, hogy saját elvárások szerint alakítottam ki. Viszont a linket köszönöm, ki fogom próbálni, hátha jobb a többinél.
-
Palafi
aktív tag
válasz
VarGaB177777 #2471 üzenetére
Köszönöm!
Pedig kívülről csak a kerekek változtak egy kicsit. Ez tetszett meg, csak ezen a kerekek nem koszolódtak. Ebből indult ki az egész. Volt amikor már három traki volt egybe gyúrva. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2469 üzenetére
Köszönöm.
Már egyszer az AGS 1.2 szerkesztésével akartam foglalkozni, de a Giants Editor minden egyes alkalommal összeomlott. Azóta nem próbálkoztam vele.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2467 üzenetére
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2465 üzenetére
Ezt a specializations-t merre találom, bocs ha nagyon láma a kérdés? A claas.xml nem tartalmaz ilyen sort, sorokat, a moddesc-ből pedig már kitöröltem minden erre utaló leírást, de nem tűnt el. Leírás hozzáadásához pedig még szerintem nem értek annyira, hogy jó is legyen. Teljesen amatőr vagyok ebben, a játékkal is idén találkoztam először.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2448 üzenetére
Köszönöm!
Ha meg lesz a végeredmény, megírom, közzé teszem itt (ha esetleg érdekel valakit). -
Palafi
aktív tag
Bocs, de lejárt a szerkesztési idő.
Ebben a csomagban lévő egyenlőre jónak tűnik, a szinét a "textury" mappa lecserélésével vissza is tudtam állítani. De még csak próbálgatom, koszolódni koszolódik rendesen. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2444 üzenetére
Gondoltam hogy így lesz, mert nagyon sokat kipróbáltam. Ez felel meg minden feltételnek egyedül, csak kicsit instabil. Ha privát üzenet formájában leírnád a kerék koszolódás beállításának mikéntjét, azt megköszönném. Mert akkor meg lesz ebből is a tökéletes verzió.
@ObiGabi: sajnos ez is "elmászkál." Oda kell rá figyelni, hogy hol állsz meg, már ért kellemetlen meglepetés. És nem mindenhol működik a visszaállítás funkció. Akkor csak az eladás lehet megoldás.
-
-
Palafi
aktív tag
Mára sikerült minden eddig nem működő, nem szállítható dolgot megoldanom.
Viszont étolaj szállításához sehol nem találok eszközt.
Ha valaki találkozott ilyen járművel, kérem linkelje. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2081 üzenetére
Nekem mindegyik oldalról normálisan jön le szinte minden. Egyedül a Marhu.net-nél van ez a harminc másodperces dolog, viszont vannak dolgok, amiket csak ott találtam meg. Regisztrálni nem kell a letöltéshez, csak bizonyos dolgok letöltéséhez, amit a tulajdonos úgy határozott meg.
-
Palafi
aktív tag
Szia!
Ahhoz hogy érdemben lehessen segíteni, kicsit bővebben le kéne írnod az igényeidet. Sok jó mod van, de ami az egyik térképen jól működik, az nem biztos hogy jó a másikra is.
Pár kérdés:
-miként játszol? (pl. valósághű eszközök, vagy nem)
-régi, vagy új tipusú járművek?
-kedvenc márka?
-kis hegyi falu, vagy nagy vidéki terület?
Még lehetne sorolni, de a saját stílusát, elvárásait mindenki maga tudja. -
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas #2063 üzenetére
A linkelt oldal legalján van, csak be kell hozzá jelentkezni. Bejelentkezés nélkül nem jön elő a letöltési link.
Igaz, hogy 0 Byte-nak írja, de itt is már hárman, a régi oldalukról több százan töltötték le.
Tartalma: zzzErtrag, ZZZ_OverviewDisplay, grimmePack, AGS_Silotrailer, és még egy valami, ami most nem jut eszembe. -
Palafi
aktív tag
válasz
tutikas #2055 üzenetére
Ezeket a dolgokat szerintem valamelyik Grimme fogja vinni, de sárgarépára én sem találtam még jót. Unna map-hoz letölthető extra modpack tartalmaz ilyeneket, de az is csak a káposztát és vöröskáposztát vitte nálam. Az AGS 1.2 térképhez tartozó "modpack"-ban van is, de regisztrálni kell, illetve még lehet más feltétel is. Annyira nem vagyok jó németből. Sajnos az eredeti oldalt nem tudom linkelni, mert most költöztek át ide, és az már nem működik. Annak biztosan tudnia kell, mert a térképen van sárgarépa.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #2025 üzenetére
Közben én is rájöttem, hogy inkább egy jófajta "ZZZ_multiFruitModule_Standard" kellene a szállításhoz. Néhány dolgot még nem tudok szállítani, pedig a pótok elvileg tudják.
Szállítani nem tudom: cukor, liszt, káposzta, vöröskáposzta, étolaj (készíteni, vetni, betakarítani tudom őket, cukor, liszt lenne a fontosabb)
Betakarítani nem tudom: sárgarépa (ezt szállítani tudom)Ha ebben tudna valaki segíteni, annak örülnék.
Szerk.: @Vityaa: Akkor lehet, hogy valamilyen új mod tette veled, de ennyire nem vagyok benne jártas. Nálam biztos ez volt a ludas, mert kiszedtem, és utána jó lett. Persze közben nem mentettem.
-
Palafi
aktív tag
Véletlenül nem most tetted csak be a mod mappába az "AnimationMapTrigger"-t?
Mert én ugyan így jártam, és amint kiszedtem minden meg lett. Vagy a jéték elején beteszed, vagy ha közben, akkor ezek a tárolók kiürülnek. Legalábbis nálam így történt.Szerk.:
Ezt tudom valahogy javítani? Főleg a cukor, és liszt jönne jól.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'mehl'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'holzbrikett'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'zucker'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'backwaren'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'pellets'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'milchprodukte'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'apfel'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'kirsche'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'pflaume'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/My Games/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'erdbeere'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'marmelade'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'obstwein'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'quellwasser'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'birne'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'cucumber'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'orange'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'apple'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'strawberry'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'cherry'.
Warning: 'D:/Dokumentumok/MyGames/FarmingSimulator2015/mods//Schmitz_Edeka_H97/Schmitz_SKO_Cool_Edeka_H97.xml' has invalid fillType 'plums'. -
Palafi
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi #2007 üzenetére
Én most nem rég találkoztam először ezzel a játékkal, és még sehol nem hallottam erről. Már egy idelye van egy 8530-am, ami ezen kívül tökéletesen működött. Az F1-es menü megjelenítésekor schift nem jelenik meg, az újnál pedig nem ültem bele. Még tegnap egy másik oldalról leszedtem, és kipróbáltam rögtön ezt, és többet nem is foglalkoztam vele. Viszont az enyémnél a vacs által javasolt space működik.
Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosok
Mindkettőtöknek köszönöm!
Végre van egy tökéletes 8530, vagy legalábbis most már tudok róla.
-
Palafi
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
Köszönöm szépen, ez gond nélkül fog így menni.
Csak azt nem tudtam, hogy melyik sort, sorokat, és mire kell átírni.Régóta szeretem a John Deere traktorokat, és ezért szeretnék legalább egy nagyjából jót. Szerintem már az összeset átnéztem, és mindegyikben van valami olyan dolog,ami nekem nem tetszik. Ezért már letettem arról, hogy egy tökéleteset találjak. De azért mindíg próbálkozom, hátha egyszer összejön. Nekem a virítóan fényes, a mindenfélével telerakott, oldalán csajszival "feldíszített", de főleg a nem, vagy nem jól működő dolgok nem jönnek be.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Némi hozzáértő segítségre lenne szükségem. Végre találtam egy majdnem jól működő John Deere traktort. Csak azért majdnem, mert a hátsó csatlakozó részét túlságosan leereszti, ezért a mögé akasztott dolog (esetemben Horsch_Terrano) össze-vissza csúszkál. Miként tudnék ezen javítani, mit, hol kellene átírni, módosítani?
-
Palafi
aktív tag
-
Palafi
aktív tag
válasz
zolisx4 #1950 üzenetére
Szedd ki az összes modot, csak ezt az egyet tedd be, és indíts egy új játékot. Ha ott megjelenik, és meg is tudod venni, akkor valamivel össze akad szerintem. Ha ez nem megy, próbáld ki másik térképpel. Persze az eredeti mentésedet közben ne írd felül, akkor majd tudod ugyan onnan folytatni, ahol tartottál. Nekem van külön egy próbálgatós mentésem.
-
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi #1943 üzenetére
Köszönöm
, hamarosan kipróbálom. Az ár nem lényeges, mert minden csalás nélkül is nagyon jól lehet keresni a térképemen. Viszont háromszor is kipróbáltam, megvettem az aprítót, és mindig fejtetőn landolt. Igaz targoncával gond nélkül felállítottam.
Híd ügyben valaki?
Én ezt a traktort tudom ajánlani. Szerintem úgy tökéletes, ahogy van, főleg ha az ajánlott súlyt is felrakom rá. Itt a szélesebb változat is, kinek melyik jön be jobban.
Szerk.: a második linket elsőre elszúrtam.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok oda a fakitermelésért, viszont a cukorgyártáshoz kell faapríték. Mivel, milyen géppel, gépekkel tudnám ezt a legegyszerűbben megoldani? A gépeket ismerem, csak valaki olyan tanácsára lennék kiváncsi, aki gyakorlott, és a legegyszerűbb megoldásra lennék kiváncsi. A másik problémám, hogy végre találtam egy autót, amivel tudnám szállítani a kenyeret (működik a menű a raktárnál, és a gyárnál is), de nincs IC, így nem tudok rákattintani. Ez megoldható valahogy? Illetve szeretnék egy folyó fölé egy hidat, viszont amiket találtam, az mindegyik rövid. Meg tudom bármelyiket hosszabbítani valahogy, vagy esetleg más módszert tudnátok javasolni? Ez is rövid.
-
Palafi
aktív tag
Ha esetleg találkozik valaki ilyen félpóttal, ami nem csak a tizenháromhoz jó, és belinkelné, vagy ha valaki át tudná alakítani (esetleg csak elmagyarázná), azt megköszönném.
-
Palafi
aktív tag
Esetleg valaki ehhez hasonló elhelyezhető lámpát tudna linkelni? Én sajnos eddig nem találtam. Ezt pedig csak tagok tölthetik le.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1845 üzenetére
Akkor keresgélek még egy kicsit.
-
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1842 üzenetére
Ha nem annyira csúnya, nekem még az is jobb lenne.
Köszönöm a fáradozást!@quad35: Igaz nekem másik térképen, de két különböző "ZZZ_multiFruitModule_Standard" van a "mods" mappában, a második neve mögé tettem egy egyest, és így a kukorica aratóval gond nélkül megy.
Persze nekem valószínűleg azért kell kettő, mert egyben nincs benne az "AGS" térképen fellelhető összes termény. -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom eléggé benne vagytok a szerkesztési lehetőségekben. Sajnos én még nem annyira.
Le lehet erről szedni valahogy a vonó rész feletti sárvédőket? Sajnos csak ez a pót működik nálam tökéletesen (AGS 1.2 map). Illetve ez hol kerekek nélkül, hol egyáltalán nem jelenik meg. Ha törlöm az összes mod-ot, akkor is. Ezzel lehet valamit kezdeni? Nem találtam más hasonló pótot. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1799 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Ez az oldal eddig nem volt meg, jónak tűnik. Ha jól olvastam, néztem az AGS saját oldaláról pénzért letölthető minden, de a kihívás sokkal élvezetesebb. A napraforgóval is csak annyi gond van, hogy az induláskor kapott 16 tonnát nem tudom felhasználni. Anyagilag ez nem gond, mert a térképen mással jól lehet keresni, inkább csak a megoldás, illetve hogy minden feladatot, lehetőséget kiaknázzak. Előbb, utóbb minden működni fog. -
Palafi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #1797 üzenetére
Bocs, azt nem írtam le, hogy az 1.2 változattal játszom, és ezek nem működnek vele. Szinte minden termény silóból való kiszedéséhez más pót kell. Tehát nem olyan, mint az eredeti játékban van. Példáúl a vízhez olyan, amiből láthatóan folyik ki, és engeded a tartályba. Pont most keresek egy napraforgós pótot (valami hasonlót: TSL kalksiló), mert ez nálam nem jó, de még nem találtam. A napraforgót is aratni, szállítani, olaj, gázolaj üzemben lerakni tudom, de a saját silóból nem tudom kiszedni.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Az "AGS" térképen játszom egy ideje, és eléggé tetszik az összetettsége miatt..
Viszont pár dolgot nem tudok szállítani: sárgarépa, káposzta, vöröskáposzta, cukor és liszt.
Megköszönném, ha esetleg valaki tudna ebben segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest