Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Ha esetleg akadna majd valaki, aki elakarná adni a 15-ös játékát, írjon már nekem ok. Asszonynak kellene majd.
Bár, megvette a 17-et, de nem baj.
-
apach
senior tag
hali. ls17 fórum nincs??
-
apach
senior tag
válasz
forras2 #4036 üzenetére
ez lenne az egyik jelölt proci: AMD
második jelölt: második.
Hozzájuk a lapmásodik jelölt.: ez a második verzióba a lap
ez pedig hozzá a proci -
apach
senior tag
Hali emberek, (hosszú idő után itt), kérdésem volna, (játékkal is összefügg), hogy kinek van AMD gépe?? Ugyanis azt hiszem valami haldoklik gépemben, és lehet cserélnem kell, és jelenleg AMD re lenne ( proci 4 magos) lé max. Szal, érdekelne pár tapasztalat róla. Intelem van i3- de nem nyűgözött le sosem...
-
apach
senior tag
válasz
PreilTamas #2939 üzenetére
hi. itathatóak az állatok tudtommal.
Én mellesleg lovakat szeretnék látni. és lehetne verseny pálya, ahova le lehetne adni a zabot pl. (ami lehetne új növény).
-
apach
senior tag
hi
nah mi a szitu erre??jó rég nem voltam már. :Stöbb hónapja.
-
apach
senior tag
válasz
fefetheman #2230 üzenetére
Hi. No. Ismét megjelentem köztetek.
Eltűntem, csak kintről olvasgattam néha.
No. Az adott kép nekem is előjött, csak nekem nem volt épp telepítve a használt "ÚJ" VGA-m drivere.
Persze, kettőnk közt a különbség, hogy én csak behelyezése után este csináltam ls ben egy próbát.
De sejtettem lesz valami a driver hiány miatt.Fényévekkel lett valamilyen szinten jobb a kari.
Igaz, nem nVidia lett. Hanem AMD Radeon R7 250. 1 giga DDR5 Aktív hűtésű.
Előzőm egy Gigabyte N210 Low profile volt, elvileg 1 giga, de nekem 512-t írt a rendszer. Alap beállításon FPS durr 13-15 körülre, Ezzel Mediumon tolom lazán.nah, tehát nekem a driver hiány miatt tette ezt ki. (többi csak egyéb infó mindenkinek.
-
apach
senior tag
válasz
GrooveHero #1755 üzenetére
akkor én most vitázok jó?!
-
apach
senior tag
-
apach
senior tag
hali
ennyire nem írtatok mostanában? vagy valahova elveszett amiket írtatok.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #648 üzenetére
-
apach
senior tag
Hali.
Bocs, de had kötözködjek már egy picit Én is.
Mi lenne, ha legalább ebben a topikban lenne lehetőség szerint, normális helyes írás!? Mert látom akad aki ír, de azt se figyeli hogy mit! Idézek: Remélem javítsák részben a javítsák. Javítsák szó véletlen se oda való szó. Javítják. Ez a szó már oda passzol, és az értelme is már az, amire gondol az illető! Ugyanis, a javítsák, és a javítják közt, VAN különbség tudtom szerint. De, lehet hogy Én tudom rosszul.Tehát a megfelelő mondat így helyes: Remélem javítják a következő patchben.
Sértődés ne essék, de most épp erre figyeltem fel. De biztos hogy van több is ebben a topikban, akár másoktól. Nyugi, Én sem vagyok tökéletes, De néha had szóljak már ilyenekért én is. Én próbálok figyelni, képes vagyok akár a családot is kérdezni, hogy jól írom e amit írok.Most más.
Fent van Ls15 végre, bár, kb max ha 30 percet volt időm játszani vele.És a legfontosabb, hogy EREDETI!!!!!!!!!! Remélem nem látok Warez dolgot, mert komolyan mondom, hogy nem fogok szalonképes szavakkal írni annak, akinél/akitől meglátom a kérdés vagy gondját leírva.
Ha Én meg tudtam venni 5580 forintért, (ebben benne van a szállítási díj is 590ft) mivel a buzi Tescoban nem kapni, holott arról szólt a fáma, hogy MINDEN Tescoban lehet kapni majd!! Ugyebár. Tehát, NEM szeretnék olyat olvasni, hogy jaj istenem, ilyen szar meg olyan szar a játék, mert ez vagy az a baj. Utána meg kiderül hogy, tört játéka van! Olyat meg pláne ne is lássak itt, hogy Nem e tudna valaki egy serialt adni, vagy épp hasonló kérdéseket, mint amik megestek Ls13 topikban!, ugyanis, az olyan emberkével, még inkább nem leszek szalonképes! Mert mi az hogy adjuk a MI EGYEDI kódunkat oda valakinek ahhoz, hogy játszhasson, vagy bármi hasonló dolog. Mindenkinek egyedi kódja van, ami CSAK AZÉ AZ EMBERÉ, és pláne, hogy FIZETETT ÉRTE, ez egyben az azonosítója is pl a Multizásnál. Ha én odaadom valakinek, akkor lehet hogy épp én sem fogok tudni már utána multizni, mert úgy veszi a rendszer, hogy mindkettő hamis, vagy épp, nem tudja eldönteni, hogy melyik a 2 körül az eredeti! Igen, felmerül a helyzet hogy ki vagyok itt én, hogy ilyet vagy így merek írni itt. Igen, mondhatni senki vagyok! De egyet mondok. Addig örüljön az, aki warez témát ír, amíg véletlen se leszek valaki itt. Mert simán, és tényleg azonnal tiltanám is innen jutalmul! Bocs mindenki ismét hogy ezt írtam, de ha Mi itt szerintem sokan, tudtunk fizetni azért, hogy EREDETI játékaink legyenek, amivel a céget is támogatjuk nem utolsó sorban, akkor azt hiszem, hogy jogosan háborodok/háborodunk fel az olyanokon, akik tört játékkal játszanak, és itt sírnak össze vissza, hogy mennyi bajuk van a játékkal. És, ez még persze semmi, hogy 5000. Fizettem játékért már Én IS többet is mint 5 vagy 6 ezret! Kibírtuk?? Igen!! Megoldottuk hogy meg tudjuk venni eredetit?? Igen!! Nah akkor mások is!No. köszi a figyelmet, és harmadszorra is bocs srácok az írásomért! Jah, és csak figyelmeztetés hogy Úgy irkáljanak az ilyenek más fórumokon warez, más néven TILTOTT témáról, hogy egy bizonyos fórumon, végleges kitiltással jutalmazzák ezt, pontosabban írva, MÁR a legelső ilyen témát írót.
-
apach
senior tag
haliii. gyááá, percek kérdése, és hazaérkezik párom által LS15 game!!
-
apach
senior tag
alaplapot meg ezeket lestem meg.
Gigabyte GA-F2A88X-D3H alaplap
ASUS sFM2 F2A85-V PRO alaplap
ez utóbbinál viszont, sajna az 1333-s ramok cserések szerintem, mert nem írja hogy lehet. -
apach
senior tag
hali.
Én most ezt a picikét néztem ki pl magamnak.
ASUS R7 240-1GD3 AMD 1GB DDR3 128bit PCI-E videokártya Vajon jó lehet? jah meg kérdés. AMD alaplap és procit mit érdemes kinézni? Vegyes használatra. Vagyis, netezés és játék is.procit ezt nézegettem:
AMD A6 FM2 (5400K) box Processzorez pedig ami jobban is érdekel, mint az előző
AMD X2 A6-6420K FM2 4,0GHz Black Edition Boxjelenleg i3 2.93 gigás dualos proci, és 1333-s ramokkal. sata 3 winyó
mellesleg, és nem utolsó sorban, Kedd este 5 körül érkezik remélhetőleg az LS15-m.
-
apach
senior tag
heh. tök jó.
full "új" emberek is elkezdtek lsezni.
PH addikt tag, meg stb, ami azt jelenti gondolom, hogy nálam is régebben itt van fórumban. csak nem ls fórumban. ennyi.
Ez tetszik.
Mit érdemes tenni hogy hosszabb ideig lekössön?? Hm. egyszerű a dolog. kezdj el multizni, és amikor 3-4 társsal "összeszoktok", játszotok, nincs kedved egymagadban már tovább játszani.
Saját tapasztalat.Remélem ma már megint tudok menni drága jó társaimhoz multizni! igaz, még ls13 ban.
-
apach
senior tag
Már ilyenek IS vannak! Van egy nagyobb pack is több variációval a 2 gépre.
-
apach
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #185 üzenetére
Jah, amúgy nekem írta a választ
-
apach
senior tag
Ohooooooo embereeeek, olyan oldalt találtam, ahonnan meg lehet a lemezes verziót rendelni 5000 ft, plusz 590 a kiszállítás. Póstapontos és MEGBÍZHATÓ. Tőlük rendeltem fél áron pl anno ETS"-t amikor máshol pl 576 ban 6000 ft volt.
)
Budapesti üzlet.Akit érdekel írjon.
Jah, és még egy szerintem fontos dolog.
VAN egy sadgames mobil telefonszám, amit hívni lehet ha olyan gond van.
Amit felhívtam épp ebben a pillanatban, és egyből kicsengett, majd fel is vette egy faszi. Kérdésem ez volt:
Van e telepítési limit a játéknál, pl hogy csak 3 szor lehet e feltelepíteni, vagy sem.
Válasz: Nem, nincs! Kivették belőle, mert sok probléma volt miatta! Tehát, aki emiatt nem vette, annak most már lett egy fontos infója!
-
apach
senior tag
hali.
no. esti tesztek után, nem ajánlom a kezdő vetőgépet vetni, mert az 1600-s súllyal szerelt Lambó orrát is félre húzza. a másik 2 vontatós verziót próbáltam, megfelelnek. a nagy piros kultit viszont szépen viszi, de, ennél is igaz a dolog, mégpedig az, hogy ha pl 30 nál gyorsabban kanyarodsz a géppel, akkor tuti kitolja az orrát a gépnek. Szerintem ez így jó is, mert azért nem hinném, hogy egy igen nehéz kultit vontatva, aszfaltról kavicsos vagy stb útra 90 fokos kanyart lehet tenni 50 KM/h val úgy, hogy észre se vegye. De ezeket nem nézve, nekem bejön ez az Új kiadás.
)
-
apach
senior tag
no. ismét kis infó.
bolt. gyors klikkel 2 szer megveszed a cuccot ami kell.
3 gombot benyomod, akkor tempomat van,
a gépekre elég nehéz súly kell, és némileg leszorítja az orrukat, így nem nagyon megy kifelé kanyarokkor, de, azt is észrevettem, hogy nagyobb sebességeknél csinálja csak hogy kimegy, vagy akkor, ha nehéz felszerelés van felcsatolva hátul, mint a kezdő vetőgép pl. a Lambo fehér gépet megvettem, nagy 60 pár ezres kultival szépen gond nélkül megy a kultizás 2 földön. Mint írtam, teszt van, és így 2 milla felett volt a lóvé. időt viszont a növekedésnél, nem tudom lehet e vagy hogy hogy kell.1-2 dolog kivételével, mindent eladtam.
jah, a lambo orrán, 1600-s súly van. -
apach
senior tag
nah szal. Újra indítottam a gamet fullon, kivéve élsimítás vagy mi az a 2 beállítás ami alapból 2-2 értéken van. az nekem fullon volt, visszavettem 2-2 re, és igen szépen megy a game így 1440x768 on.a gépem konfigját nagyjából leírtam. vagyis asszem a lényeget. 512-s a vga-m és low profilos. ez kimaradt.
-
apach
senior tag
válasz
fRooStzzZ #101 üzenetére
Nah. akkor hozok gyorsba egy más forma példát. Lásd ETS"-t. Feltelepíted a játékot, sőőt, eredetit kapsz, de. Van egy idő limit beépítve olyankor, hogy egy ideig megy a game fullon normálisan stb, de, egy idő után leáll és kéri a kulcsot. Mármost, lsnél se ártana egy ilyet bevezetniük, hogy letölthető lenne az oldalukról, aztán egy ideig játszhatnál full rendesen mint ha megvetted volna stb. Tudom tudom. Ls13 nál volt Demo, ez ahhoz hasonló vagy épp egyezik a 2. Nem érdekel. Lényeg, hogy lehetne egy ilyen, vagy újra ilyen lsnél. Sokkal többet érne.
No. Gépem 2.91 dual i3-s proci, 6 g 1333mhz rammal, terra sata 3 vinnyogó, N210 Gigabyte vga. 1440*768 max felbontású Monival. Szépen fut alapon, de, feltolom most maxra a vga-t hogy meddig és hogyan bírja.
Még ennyi a warezhez. Azzal NINCS problémám, ha valaki kipróbál benne mindent, de, hibák miatt NE kezdjen el nyivákolni, mert nyilvánvaló az oka a tört gameknél. Azzal van nagy bajom, és az durrantja el az agyam, ha több mint 1 hónapot törttel játszik valaki.Miért kap el ilyenkor az ideg?? Egyszerű a válasz!
Azért, mert ha tetszik, akkor vegye meg, pláne ha NEM drága a game! Emellett, ha megvesszük, adott a lehetőség a fejlesztőknek, hogy akár patchban, de akár a következő game verz kiadásánál többet tudnak kihozni a pénzből. Mert hát, lássuk be. Minél több a bevételük, annál több áll rendelkezésükre a minél jobb minőségű játék kifejlesztésére. Mi nem tudhatjuk azt, hogy egy game motor ha mástól megveszik, mennyibe kerülhet pl akár. Ezért, ha minél többen megveszik, annál több az esély a lehető legjobb minőségre a max következő kiadásnál. No ezt lehet megkutyultam, de remélem érthető amit mondani akarok ezzel.
Most elmondom, hogy ls11 tört volt nekem, kb 1 hónapig. Igen ám, de utána megvettem, és nem hogy 1-t, hanem 3, azaz HÁROM EREDETIT vettem belőle. LS13 ból csak 1-t vettem, mert szerintem drága volt. Olcsóbb a 15, ezért nem hiszem, hogy némi diák munkával, vagy épp 2-3 óra plusz melóval a cégnél ne lehetne az árát kihozni valakinek!
Igazam van, vagy igazam van??
-
apach
senior tag
CsKSimán:
Tök mind1, hogy mással volt e ilyen, vagy sem, most van, és a törteknél ez mindig esélyes is lesz/marad.Más. Kicsit alkottam én is a gamen, és semmi akadás, és igazából a traki se rongyol félre kezdéskor a föld mellett a pótos. Kanyarodáskor.
Vagyis, EDDIG semmi gáz vele. ami meg van, azt tudom hogy mitől. Ennyi.
Igaz, kb 20 percet játszottam vele eddig, így nem sok még a tapasztalat. VGA-m stb bírja, eddig a világítás kapcsolásakor "szokásosan" megtörténő megakadáson kívül gond nincs. Sárga kezdő kombi is nagyon bejön már alapból, és a traki is bejön, megy az index, ami tetszik, mert hát úgy az igazi. Visszapillt nem néztem még eddig, de szerintem okés lehet az is. Most akarom mentés xmlben átírni a pénzem kicsit, hogy a bolti egyéb modokat IS betesztelhessem.pl 2 millát. elég is lesz teszthez. (utána vissza is írható alap értékre)!
Tehát, a gépem bírja még eddig. de várok egy kb 300 megás mapra, hogy annál hogy reagál, meg bedobok pár modot. Pl egy Volvo kamiont.
Egyenlőre ennyi.
Hamarosan újra jelentkezem.
-
apach
senior tag
nah emberek, én asszem én bőőven fogok várni még ezzel az ls15 vétellel!!! Maradok ls11 és ls13 nál. még ha ls11 nem is annyira bővített, mint ls13. ls11 re legalább tudok magamnak elvileg" gond nélkül mapot is csinálni.
-
apach
senior tag
hali.
figy má. sértődés ne essék, de tényleg így vagytok páran. amit olvastam,hogy szenvedtek hogy nem kapható. ne szenvedjetek már ennyire! én IS meg akarom venni, ha lehet még az idén, de mégse szenvedek azon, hogy a f...om, nincs rá keret (jelenleg). Majd meglesz ha nem előbb, akkor 2 hónap múlva, de, legalább tudni fogom, hogy érdemes e pl. Mert ha sok a hiba, akkor várok addig amíg legalább 2-3 javítást ki nem adtak. Elsősorban inkább a multi része az, ami érdekel, ez is legfőképp módokkal. De úgy, hogy MINIMUM 4 ember játssza a multit, egy mod mapon ami legalább 200-300 mega méretű. Majd ha ezeket megtudom, CSAK AKKOR veszem meg! Mert most megy a sírás hogy az első nap nem sikerült hozzá jutni, utána meg megy a szardobálás, hogy hú de szar ez, hú de szar az, stb. Hiba tuti hogy van benne mint az elődeibe, de remélem a multi sokkal de sokkal szebben fog majd menni/futni!
-
apach
senior tag
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- MSI GeForce GTX 1660 Super PCX GARANCIA!
- Eladó / csere Nintendo Switch játékok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest