- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirakat
újonc
Sziasztok mindenkinek, friss újonc vagyok, most léptem be a Farming szimulátor világába, teljesen csecsemő vagyok a játékban, érdekelne hogyan lehetne fékerőt állítani a gépek módjában. a problémám a gépek túlgurulnak a célon és ez miatt sokk bosszúságot okoz,
előre is köszönöm -
fRooStzzZ
senior tag
Huhh de rég láttam már itt hsz-t, és milyen rég is játszottam ezzel.
Most ezt meglesem.
THX -
vacs
veterán
válasz
popey37 #4312 üzenetére
A google keresőt használva lehetőség van iso fájl letöltésére, amit aztán az eredeti serial-al aktiválva tudsz majd használni!
Mindig a legfrissebb javítást használd > Update 1.4.2
-
popey37
addikt
sziasztok, honnan lehetne beszerezni az FS 15-öt?
eltörtem a lemezt véletlenül és kellene az eredeti .valamint az a a gondom, hogy egyetlen mod sem megy bármit csinálok, van erre valakinek valami ötlete?
-
fRooStzzZ
senior tag
Írtam neki még aznap üzenetet, ha ad egy címet akkor szívesen oda adom neki, de még arra se méltatott hogy válaszoljon. Na de mindegy. Nem kényszerítek én senkit semmire sem.
Azért könyörögni nem fogok senkinek, hogy ugyan vigye már el tőlem ha valaki keresi, és én oda adnám mert én már nem játszok vele.
Mindegy is.. Szerezze be onnan ahonnan akarja.szerk. apach.. tőled is kértem egy címet, ha kell akkor elküldöm a 13-at vagy akár mind2-t.
De azóta sem jött válasz. Nekem tök 8.
Most vágtam ki 2 monitort, 1 láda cuccot meg egy pár félgépet, mert nem tudok mit kezdeni vele.
Lett is rá jelentkező, jegeljem neki na azóta is jön. Nem fogok én ráerőszakolni senkire semmit, de mondtam mivel itthon már nem tudom tartogatni így szép lassan repül minden kifelé. Ahogy a többi is fog menni.
Ha jól emlékszem, Neked írtam az okát. Ha nem, akkor megvan rá az okom mért nem tartogathatok itthon már ilyen vackokat és mért nem játszok már. -
tutikas
tag
Sziasztok ha valakinek van fs15 pc játéka és megválna tőle megvenném ha reális árat mond köszi
-
joeetm
tag
Sziasztok, előfordult már valakivel hogy az FS 2015 Goldpack nem ment fel arra hivatkozva hogy már túl sokszor aktiválta?
-
apach
senior tag
Hali!
Ha esetleg akadna majd valaki, aki elakarná adni a 15-ös játékát, írjon már nekem ok. Asszonynak kellene majd.
Bár, megvette a 17-et, de nem baj.
-
vacs
veterán
válasz
Misty800 #4295 üzenetére
Ahogy az FS17 topikban n0tr3adY81 írta, csak pc + pc, vagy csak xbox + xbox-on lehet együtt játszani!
De fontos: 2 eredeti pc (mivel nem hinném, hogy 2 xbox-od van) játéknak kell lenni (semmilyen tört verzióval NEM megy a multi) és két külön gépnek (2 pc vagy pc + laptop stb), mivel a játékban nincs osztott képernyős mód!
Barátnőmmel mi is szoktunk kettesben játszani, én asztali pc-n, Ő laptop-on, mindketten megvettük eredetibe, mert csak így lehet!
Nekem már régóta megvolt eredetibe, páromnak pár hete vettük innét a 17-es verziót!
Rendelsz 2 darabot és kész (feltéve, hogy van otthon 2 pc), de most több helyen is akciós, számold ki, honnét jössz ki a legolcsóbban szállítási díjjal együtt! -
vacs
veterán
válasz
Misty800 #4293 üzenetére
Szia.
Én csak pc-n játszok, ezért nem tudom, hogy Pc-n és Xbox-on tudnak-e együtt játszani, de kérdezd meg a magyar forgalmazót!
-
Misty800
újonc
Sziasztok
Segítsetek létszives mert lassan kihullik az összes szál hajam mert nem találom a megoldást.
A kisfiam 10 éves most kezdett játszani a farming simulatorral,van pc és xbox one ra is...a kérdés tudnak az öccsével ketten játszani egy gépen?Van 2 db kontroller..nagyon köszönöm ha valaki tud segíteni. -
Kiss70
aktív tag
Sziasztok!
Újra elővettük a játékot a gyerekekkel.
Szeretnénk együtt tolni viszont bárhogy próbálkozom nem látjuk egymást a játékban.
Alap játék módok nélkül. Már próbáltam mindent de akkor sem lát engem a szerverek között.
Nekem lemezes neki steam-en vettem meg.
Valakinek ötlet?Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
apach
senior tag
hali. ls17 fórum nincs??
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsémnek meg van eredeti lemezen a sima és a gold edition is, de nem megy a multi valamiért. Mi lehet az oka? GTX560Ti, 7 giga ram, Xeon proci, szóval a vas meg van. A net az viszont csak 2-3 mega, változó. Lehet ez a gond?
-
chop
őstag
Tragyazni minden vetes elott kell/erdemes? Illetve mutragya vagy inkabb permetezos, folyekony tragya? Vagy egy ilyen, egy olyan? Termeshozamokat ossze lehet valahogy hasonlitani?
-
Palafi
aktív tag
válasz
atishh920 #4276 üzenetére
Bal oldalon file, jobb oldalon kicsomagolva, alul pedig megnyitva. Te esetedben az "mtz80.xml"-t kell szerkesztésre megnyitni. Ha csak a fordulatot módosítod, akkor is fog működni, csak a gép hangja nem lesz olyan jó. Jelenlegi fordulat osztva a jármű jelenlegi maximális sebességével szorozva az elérni kívánt sebességgel: ez lesz az új fordulat érték. Vagy a váltót állítod be az előbb leírtaknak megfelelően. Esetleg konkrét sebességhez tudok váltó beállítást mutatni.
-
Palafi
aktív tag
válasz
atishh920 #4274 üzenetére
Szia!
Itt megtalálod a beállítások leírását.Egy példa: 2200Ford./51KMh:
minForwardGearRatio="16.5" maxForwardGearRatio="130" minBackwardGearRatio="45" maxBackwardGearRatio="130">
<torque normRpm="0.1" torque="0.35"/>
<torque normRpm="0.2" torque="0.65"/>
<torque normRpm="0.3" torque="0.85"/>
<torque normRpm="0.4" torque="1"/>
<torque normRpm="0.75" torque="0.75"/> -
törölt tag
már meglett, sikerült.
-
tutikas
tag
Sziasztok valaki már megvette a az fs 17-et? milyen van bent valami újdonság vagy csak grafika plussz pár új gép. Atomic22 az (o) gomb a területek engedélyezése
-
Atomic22
újonc
Sziasztok! Sajnos elöbb cselekedtem,mint olvastam volna itt..
Sikeresen vetettem a földemen füvet és nem tudom likvidálni onnan. Próbáltam ekével de nem megy. Mit tudok tenni, hogy újra bevethessem mással? Köszi előre is.
-
gogabi79
tag
Sziasztok!Fs17 üres map nál miért van az hogy az üres mappon nincs fields/vagy törölték/.Szóval az a baj,hogy mikor megcsináltam Giants editorban a földeket majd egy másik üres map ból kiszedtem azokat a fieldseket,helyre igazitom viszont a játékban meg már azt mutatja ott is van vetés ahol nincs is se föld,se semmi.Lehet ezt javitani valahogyan?
-
hramon94
tag
Sziasztok. Tudnátok ajánlani kicsi de nagyon dombos pályát ahol meredek emelkedőn vannak a földek? A 2013-hoz volt a Black Hills nevezetű pálya olyasmit keresek
-
Palafi
aktív tag
válasz
#10234880 #4262 üzenetére
Ezt döntsd el magad: Mod Conversion from FS15 to FS17
-
Palafi
aktív tag
-
törölt tag
Hali, tud valaki körbála pótot, ami maga szedi fel őket a földről? igen,tudom van olyan és az 8drb-ot tud csak vinni, de én többet szeretnék,kevesebbszer akarok fordulni.,úgyhogy olyan lenne jó, amire ráfér több mint 10 drb vagy akár 20 is. előre is köszi a helpet aki tud ebbe segiteni
vagy aki tud csinalhatna egyet. meg gondolom sokak örülnének,akik ugyanugy nemszeretnek sokszor rohangálni mint én
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
becike7010 #4253 üzenetére
DirectX szerintem inkább ezt kellene feltelepiteni...
-
vacs
veterán
válasz
ladatuning20 #4244 üzenetére
Ha eredeti a játékod, akkor a legfrissebb patch-et tedd fel innét (Gold Add-on, Update 1.1.0)!
-
Varoz
addikt
válasz
becike7010 #4253 üzenetére
Oda ahol az indító fájl van!
-
becike7010
újonc
Szép napot! Olyan kérdésem segitségem lenne,hogy feltelepitettem a játékot és kér külömbözö fájlokat pl:d3dx9_43.dll ezt hova kell bemásolni,hogy induljon a játék? a segitséget elöre is köszönöm.
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Számomra új dologgal találkoztam ma egy JD7930 javítgatása, próbálgatása közben. Elindulás után a traktor megemelkedik, a kerekek maradnak a talajon. Olyan, mint amikor légrugóval megemelsz valamit. Leállásig így is marad, utána szépen vissza enged. Nekem ez nagyon nem jön be. Hol lehet ezt kiiktatni?
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #4247 üzenetére
Lájkolva! Jó kép! Sok sikert!
-
FrezeR
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #4247 üzenetére
Ment a like
Sok sikert!
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kicsit OFF de FS.
Asszonypajtás nevezett egy FS15 képversenyre, a nyeremény egy előrendelt FS17.
Megtennétek, hogy aki úgy érzi, dobna egy like-ot a képre?Köszönöm fórumtársak
n0tr3adY
-
Wildgreen
aktív tag
válasz
ladatuning20 #4244 üzenetére
A játék közbeni beállításokban is 100 százalék és a menüben is?
-
ladatuning20
csendes tag
Üdv!! lehet volt már ha igen ne haragudjatok, ls 2015 goldom van és fel tettem a játékot indul modok mennek szépen de az istenért nincs hang, beállitásokban 100%-on van a hang, valakinél volt hasonló?
mit lehet vele kezdeni?
Köszi! -
height
aktív tag
válasz
tutikas #4237 üzenetére
Igen, fog látszani, ha mapból exportálsz, akkor vigyázz, hogy melyikből mert van olyan amelyikben direkt olyan ossze visza van a scenegraph listában, hogy ne lehessen ki szedni.
És ha exportálsz akkor az oncreate-ban figyeld meg hogy melyik script(lua) működteti, a triggert mert azt is ki kell szedni, ill.meg kell keresni a ki exportálandó mapból, meg keresni úgy tudod a legkönnyebben, ha meg keresed a mapp moddesc xml.-jét, megnyitod a notepaddal és ott lesz a lua.k fájl útvonala, és átrakod a lua.t, és te is meg Írod a mappod xml.jében a lua útvonalát. -
tutikas
tag
Még kezdő vagyok a ki és beimportálás megy most tettem be a sertés és boci olat de azt úgy töltöttem le és ahhoz volt videó a youtube-n hogy mit hova kel bemásolni a mod xml-be stb.stb ha én egy másik mapból szedem ki ami nekem kell pl vágóhíd takarmány eladóhely akkor az látható lesz a játékban úgy értem hogy leadó helyeinél ahol lehet látni az árakat vagy bele kell nyúlni a mod xml-be ?
-
height
aktív tag
válasz
tutikas #4233 üzenetére
Próbáld meg, úgy hogy azt az értéket adod meg, mint ami a képen van.
Vagy, ha ez nem segít akkor keress egy másik vágohidat ahhol másik az említett értékek, és ki exportálod, majd be importálod a mapba, mint ha objektumot raknál, én is így szoktam ha nem bírok a triggerrel mit kezdeni. -
tutikas
tag
most szeerkesztem új map és betettem ezt a vágóhidat, a tigerben minden ugyan az mint amit mutatsz kivétel az árú az pig és bef és az ár szorzóm 2000 2500 a játékban meg is jelenik a leadó helynél, de még más helyen pl a búza 1500euró/tonna itt a sertés és boci is 1euró/tonna néztem a giantsban a búza termény szorzó csak 1.2-1.8 és mégis nagyobb a euró/tona érték a játékban, és ezt nem értem hogy lehet most azon agyalok mivel nincs bent tizedes vessző nem e csak 0.2 0.25 lehet az árszorzó és ezért ilyen alacsony az ára
-
tutikas
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne,hogy betettem a mapba egy sertés és burjú vágohidat de elég fura ára van csak 1euró/t az árszorzót megtaláltam de hiába irom át és mentem az ár a játékban nem változik mitől lehet ez vagy nem ezt kell átírni választ köszi
-
tutikas
tag
válasz
notebook99 #4224 üzenetére
Szia a játékban külön helyen vannak a berakott modok P jobb felső sarok nyil katt "kategoria modosítások" és ott lesznek
-
notebook99
csendes tag
Sziasztok!
FS 2015 el kapcsolatban tanácsot kérnék.
A kérdésem az lenne, hogy teszek bele pályákat és járműveket és valamiért nem mutatja a játékban a járműveket, de a pályákat igen és tudom is használni.
Beállításon belül a módosítások fül alatt viszont mutat minden betett módot.
Mitől nem tudok játékon belül választani a járművek közül? -
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Fiam számára szeretnék kormányt venni, ami kompatibilis a játékkal. Valami kis egyszerűt, nem a hivatalos kormányt, mert az egy kicsit drágára sikerült szerintem. Ha esetleg még az Euro Truck Simulator 2-vel is működne, az jó lenne, illetve a most megjelenő FS 2017, az már csak hab lenne a tortán. (teljesen amatőr vagyok kormányok ügyében...)
-
tutikas
tag
A k...annyát az volt a hiba csak azt furcsálom hogy amikor nem volt vid.kártya akkor is tudtam a giantsal szerkeszteni valamit biztos nem telepitettem fel viszont van egy olyan kérdésem,hogy vannak a mapban parkoló autok pl az üzletek elött de a giantsban nem látható már néztem mindenhol de semmi esetleg ha van ötlet hol keressem öket köszi
-
tutikas
tag
Norgeholm 1.7 de más térképet sem tölti be azaz betölti mert a scenegrap sávban megjelennek a mapon található tárgyak de magát a mapot nem látni de nem csak ezt néztem másikakat is meg a gyári mapot sem tölti be szerintem valami giants hiba lessz vagy gép basszus jut eszembe kivetem a gépből a videokártyát nemtudom ez befolyásolhat-e valamit a giantsnál
-
dimre70
tag
válasz
tutikas #4207 üzenetére
Amikor megnyitod az editort, próbáld meg a menüben "camera-wiew-......" (a pontok camera elnevezések), válassz egy kamerát.
Ha szerkeszteni akarod, hozz létre egy új kameranézetet és abban dolgozzál, ha a meglévőkben kezdesz mozogni megváltoztatod a térképet, és lehet nem úgy fog a játékban betölteni, ahogy kellene.
(lehet kihagytam valamit, sry, jó ideje nem bütyköltem már) -
vacs
veterán
válasz
tutikas #4209 üzenetére
Én Windows 10-en a keresőbe írom be (mert másképpen én se találom meg, úgy eldugták
), hogy rejtett fájlok és ott engedélyezem hogy látható legyen.
Utána itt lesz a mappa kb (nálam itt van):
C:\Users\tutikas vagy xy név\AppData\Local\GIANTS Editor 64bit 6.0.3Ezt kell törölni.
Ha így se megy, akkor sorry. -
tutikas
tag
Köszi de nem vagyok egy nagy pc guru és ez így AppData\Local\Giants Editor nekem nem sokat mond fingom nincs hol keressem a programoknál megtaláltam a giants softvert de abban nem találok semmit csak bosszant szerkesztek egy mapot mentettem kiprobáltam és még van rajt igazitani való előszőr be sem töltötte azt megoldottam google, youtube segitségével de most megakadtam
-
tutikas
tag
Sziasztok nekem olyan gondom van a giantsal,hogy betolt de csak a szürke alapot látom a térképet sehogy nem találom hiába mozgok a szürke alapon a mapot nem találom mit kell álitanom,hogy látható legyen a map
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #4204 üzenetére
Nálam 6.0.3 as vagy a 6.0.2 es is néha omlott össze, persze az is elég bosszantó volt, elveszett a munkám amit nem tudtam elmenteni.
Na 6.0.5 ös, hogy miért nem ment el, azt nem értem meg, lehet hogy csak a dedikálr grafikus kártyával rendelkező pc felhasználók tudják ezt használni.
-
tutikas
tag
válasz
n0tr3adY81 #4204 üzenetére
Köszi a tippet akkor keresgélek
-
height
aktív tag
válasz
n0tr3adY81 #4202 üzenetére
-
n0tr3adY81
aktív tag
A GE továbbra sem támogatja alapból a 16x méretű mapokat.
Minden egyes alkalommal mikor megnyitod a 16x mapot, le kell futtatnod az alábbi scriptet GE-ben:setFoliageMaxTerrainSize(8192, 512, 8192);
setAudioCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 16);
setLightCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 16);
setShapeCullingWorldProperties(-4096, -100, -4096, 4096, 500, 4096, 64);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- Padavan firmware
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Battlefield 2042
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest