Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
larpi
tag
Üdv. mindenkinek!
Azokhoz fordulok akik ismerik a Nádasfalva v2 mapot. Mivel lehet a keverőállomástól elszállítani a kevert takarmányt?
Kipróbáltam 8 olyan pótkocsit ami a leírás szerint fogadja a keveréket, egyik sem hajlandó feltöltődni, három keverőkocsit is kipróbáltam, semmi.
Az állomás tele van(100%), a csövet forgattam, kitoltam, szóval minden állássa próbálkoztam.
Nagyon fel tud bosszantani amikor elakadok egy ilyen aprósággal. Aki tud, kérem segítsen ki egy linkel! -
larpi
tag
Nem a földből, hanem a földről szedik. Mivel ha jól megnézed az első gép lerázza a fát. A második kisöpri a fák közé egy sorba, a harmadik felszedi. A mérete nem rossz, de nálunk is van már kisebb tyúktojás méretű dió is.
Néhány éve Olaszországban véletlenül belecsöppentünk egy ilyen dió szüretbe, ugyan ezt a gépsort láttuk.
Egy fiatalabb ültetvényen szüreteltek olyan rázóval ami előtte a fa alatt kinyitott egy kör alakú ponyvát és arra rázta a dót. Ezt a gépet használták az olajbogyó szürethez is. -
larpi
tag
válasz
GrooveHero #1251 üzenetére
Nem tudom pont mire gondolsz de az "Inspector" az kiírja az összes dolgozó jármű adatait.
-
larpi
tag
Boldog Újévet, minden virtuális gazdálkodónak!!!
-
larpi
tag
Tavaly én is végig játszottam ezt egy gép felújítás után (alaplap,proci ,vga), én az arma2-t nem tudtam használni. "A képernyőillesztő nem válaszolt utána helyreállt" Üzeneteket kaptam 2-3óra vagy éppen 2-3 perc játék után. Böngésztem az arma fórumokat hetekig, hazait-külföldit, szinte mindenütt felvetődött a probléma, de hathatós megoldásra nem bukkantam, amit megértettem azt kipróbáltam de rajtam nem segített. Végül az utolsó megoldáshoz folyamodtam: Megvettem az arma3-at és a arma2 ment a polcra.
-
larpi
tag
Ez nem az én műfajom, én szeretek normálisan gazdálkodni. Szántok, vetek, aratok ahogy az igaziból is történik.
Az erdőt is művelem, kivágok egy darab erdőt, legallyazom, levágom a törzsek felső harmadát és ezekből faaprítékot készítek, a szép törzsek meg mennek a fatelepre. Végül újra telepítem csemetével a kivágott részt.
Csak így nyugisan, számomra így van értelme. -
larpi
tag
Nekem is tetszik a 15 fizikája, jobban közelít a valóságoshoz, itt nem lehet pótkocsi szerelvényekkel árkon - bokron, hegyen- völgyön keresztül furikázni. Nehezebb pót szabályosan letolja a gyöngébb trakit a lejtőn ha egyáltalán fel bírja húzni.
A kezdő 135LE traktor az orrán silózóval, utána egy könnyű pót, elszalad kb 24km/h-val, bekacsolom a silózót már csak 7-8 km/h a sebessége, kis lejtőn felfelé silózva szinte megáll.
Szerintem a talajerő utánpótlás maradt a régi: műtrágya, folyékony műtrágya (permetezés), trágya és hígtrágya ezek közül elég egyet elvégezni és maxon van a termés.
Viszont nagy előny hogy a munkás a műtrágya szórást és a permetezést el tudja végezni. -
larpi
tag
Ez úgy kell venni hogy, amit te tankolsz (üzemanyag, vetőmag, stb) azt csak te fogyasztod. A felvett munkás az rendezi magának ezeket a dolgokat, persze a te pénzeden. A munkástól a gépet mindig azokkal a töltési szintekkel kapod vissza, mint amivel oda adtad. Tehát a melósnál sosem fogy ki semmi.
-
larpi
tag
Néhányan azt írják a fórumokon, hogy azonos konfigon a 2015 simábban fut mint a 13.
-
larpi
tag
válasz
n0tr3adY81 #59 üzenetére
Le lehet mosni az orrsúlyt, traktoron volt, szemben álltam vele és 10-12 le-fel mozdulatra tiszta lett.
-
larpi
tag
Az első benyomásom az hogy ez egy ünneplőbe öltöztetett, itt-ott javítgatott FS 2013. A grafika tetszik, a térkép így sokkal használhatóbb, még a menük is áttekinthetőbbek. Simább mozgások, visszapillantó tükör.És ennyi.
Sokat kell még a moddereknek dolgozni hogy egy igazán összetett és sokrétű játékmenet alakulhasson ki. -
larpi
tag
Ma fél négy körül én is megvettem a játékot. Itt a szegedi nagy Tescóban már csak 2db maradt a pulton, elég szépen fogyhatott, ha csak nem azt a hármat rakták ki amit láttam. Megvacsorázom, utána nekiállok kipóbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest