Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
GrooveHero #227 üzenetére
Én a másik mapon kezdtem. Na mindegy, asszem elkezdem kb. elölről az egészet, mert eddig virágbolti verzióval toltam unalomból, de ma megjött a cdgalaxistól az eredeti dobozos. Akkor j9öttem rá, hogy nincs a notiban optikai meghajtó.
-
zsoltee10
addikt
Inkább fejlettebb a 2015-ben, mert benyomod a 3-assal a tempomatot és 1-2 gombbal tudod állítani fel-le 1km/h-ként.
Küldetések nem akarnak jelentkezni. 10 órát toltam a játékba, de még semmi, pedig 5 percre van állítva a gyakoriság és vettem egy New Holland T4.75-öt is homlokrakodóval. Felmentem az egyik hirdetőtáblához is, de semmi.
-
zsoltee10
addikt
A valóságban a nagy cégek egy része már áttért a forgatás nélküli talajművelésre és nem szántanak, hanem nehéz kultivátorokkal és megfelelő vetőgépekkel dolgoznak. Attól még lehet a birtokon eke, hogy nem használod. Én mondjuk eladtam, mert úgy kezdtem a játékot, hogy felrántottam még 100e Euro hitelt és megvettem a 25-ös és 30-as földet.
Viszont ekével nem tudom egybe szántani a területeket, pedig a 24-29-30-25 földet jó lenne egy táblába hozni.
Tetszik, hogy végre az eszköz megkívánja az erőt. Az előző részben simán ráraktam a kis csettegőre a nagy vetőgépet, ami finoman szólva is vicces. Itt viszont az alap 90-es lovas gép fele sebességgel bírja húzni a kultivátort, mint a nagyobbik.
Meg vettem egy nagy pótkocsit és a kisebbik traktort a lejtőn úgy keresztbe tolta, hogy öröm volt nézni.
Kérdés: Érdemes trágyázni ÉS permetezni? Korábban ugye mindegy volt, attól nem lett több termés, ha permeteztem is.
-
zsoltee10
addikt
Szakmabeliként hiányzik nekem néhány alapvető dolog a játékból. Első és legfontosabb: Évszakok. Folyamatosan nyár van.
Nincs sár, nincs elakadás. Aztán pl. nem romlik el soha a traktor, pedig az életben az ember azért igyekszik újat venni, mert a réginek drága lesz a javítása, gyakran elromlik, elkopik. Ezeket a dolgokat be lehetne építeni mondjuk a legnehezebb fokozaton.
-
zsoltee10
addikt
Dombóváron délben már nem volt a teszkóban. Nem fogok érte adni a steamnek 30 euro-t, amikor sose multizok, meg aztán jobban szeretem, ha megvan fizikai hordozón, ezért a pénzért. Mindenesetre nem tetszik a forgalmazó hozzáállása. Megvenném eredeti dobozos verzióban, de nem nagyon hagyják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- MSI GeForce GTX 1660 Super PCX GARANCIA!
- Eladó / csere Nintendo Switch játékok
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest