Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Sziasztok!
A földek körül lekaszáltam a füvet, bálázni szerettem volna miután a rendforgatóval összehúztam, de nem veszi fel a bálázó. Mi lehet a gond?
-
Giot
addikt
Azt hogy nem abban a könyvtárban van ahol a textúrát keresi.
Hogyha a gép i3d-jét megnyitod notebook-ban (jegyzettömbben) látni fogod az elérési utakat. Már csak azt kell megkeresni hogy melyik "objektumhoz" van rossz elérési út megadva. Meg kell keresned a textúrát hozzá, és lehetőleg a gép mappájába a textúrák közé tenni, majd a megfelelő elérési utat megadni az i3d-ben. -
Giot
addikt
Köszi! Ez volt a gond. fixpoint="0>21|1|2" ebből van még három, az elsőt javítottam át és ok. De hivatalosan mindhármat kellene?
Szerk: ez volt a gond de szürke lett a textúra rajta míg eredetileg zöld, és amikor kitekerem a kormányt olyan mintha nem lenne a helyén.
Vagy ne legyek telhetetlen? Örüljek hogy így is helyre lehetett pofozni? -
Giot
addikt
Azért nem kicsit alakult érdekesen a gépigény az FS15-nél.
Nem igazán játszok mostanában ha mégis leülök FS15 lazításnak. Emiatt úgy döntöttem lecserélem a 7870-em egy 5850-re melyet mind a mai napig jó kártyának tartok. A hideg zuhany akkor ért mikor elindítottam a játékot, és néha elkezdett akadozni. Csak néztem most mi van?
A 7870-el is tapasztaltam lassulást, de akadozást nem. Fraps nézzük a fps-t. Indításnál 30 környéke, de mikor bekeveredek a gépparkba 15-ig is leesik. Ha más irányba sasolok felpörög 50-ig is. De ez így elég kemény. Minden ki volt tekerve maximumra, visszavettem az élsimítást, és az anizotróp szűrést, de LOL nem hatotta meg.
Nem semmi! -
Giot
addikt
Kollégák a növény elfonnyadását, hol lehet kilőni?
-
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803 #3484 üzenetére
Simán! Nincs vele gond. Persze megakadhat tereptárgyban.
-
Giot
addikt
válasz
zsolesz0803 #3482 üzenetére
Szia!
Én ezt használom: [link] ezt tudod úgy alkalmazni. -
Giot
addikt
Alapos vagy, köszönöm hogy ránéztél!
Az említett kerék tömeg változtatásokat megcsináltad, és a csúszákálásra nem volt hatással?
Szépen össze van rakva az alapmodell. Kár hogy így ki van tömve specializáziókkal. Pedig a kevesebb néha több.
Amiket leírtál kipróbálom, legalább kicsit jobban átlátom a játék lelkét. -
Giot
addikt
Furcsa, összehasonlítottam a 8530 breakforce beállítását a 8370-ével, előbbi 15 utóbbi 17. Lehet a súllyal lesz valami.
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Ritkán van időm játszani és alapvetően a gépek miatt érdekel az FS, de a mai nap szántam rá időt. Találtam egy JD 8370R modot (nagy kedvencek a JD-k) kicsit alakítani kellett rajta hogy jó legyen de végül rendben raktam (Konkrétan szörnyű volt a hangja a fejem fájdult meg tőle, végül átollóztam egy 8530-ról, és így jó)
Szóval kezdek örülni hogy a 8530-ok mellett egy 8370-et is hadrendbe állítok, erre azt veszem észre hogy ha megállok csúszik a gép állóhelyben, amerre a talaj leejt. És a motorfék is nulla, de az még nem is zavarna.
Mit lehet kezdeni hogy ne csússzon mintha jégen lenne, és a motorfék erejét hogy tudom növelni?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest