Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
DigitXT #1746 üzenetére
Ja,,akkora (nem írom inkább,hogy mik).Nem fogják föl,hogy ez egy fórum ahol olyanok is vannak akik nem elolvasni hanem kijátszani akarják a játékot
Mert ha az ember látná,hogy lelövik a poént a játék egyes részeiben
vagy mégjobb a végjátékot vesézik ki a mondókájukban,akkor lenne lehetősége ezt az irományt elkerülni
De egyszerüen belesz@rnak...már belefutottam én is 1-2 olyan irományba amire nem lettem vna kíváncsi ebben a formában.Játékról : Megkaptam azt a skill-t,hogy ha késsel gyűröm le az ellent akkor nem kell lootolni hanem egyből elvesz tőle mindent.Fegyveresen nincs ilyen skill? Kicsit sz@rakodás állandóan elszedegetni a cuccokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest