Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
válasz
DigitXT #1746 üzenetére
Ja,,akkora (nem írom inkább,hogy mik).Nem fogják föl,hogy ez egy fórum ahol olyanok is vannak akik nem elolvasni hanem kijátszani akarják a játékot
Mert ha az ember látná,hogy lelövik a poént a játék egyes részeiben
vagy mégjobb a végjátékot vesézik ki a mondókájukban,akkor lenne lehetősége ezt az irományt elkerülni
De egyszerüen belesz@rnak...már belefutottam én is 1-2 olyan irományba amire nem lettem vna kíváncsi ebben a formában.Játékról : Megkaptam azt a skill-t,hogy ha késsel gyűröm le az ellent akkor nem kell lootolni hanem egyből elvesz tőle mindent.Fegyveresen nincs ilyen skill? Kicsit sz@rakodás állandóan elszedegetni a cuccokat...
-
seederking
őstag
Zenékről senki többet?
-
seederking
őstag
Hali
2 kérdés : Ott járok ahol vaas "bulijára" vagyok hivatalos.Innen ered a második kérdés
Mi az a zene ami ott megy,nem tudja valaki?Vagy hogy hol lehet elérni a játék zenéit?
Spoiler
A másik dolog (vagyis első) halucinálás meg egyebek közepette rohangál vaas felém és lövöm mint az állat,utána pedig megszurkálom...ennyi kész kinyult?Mert ha igen elég gyengusz a vele folytatott harc
Szóval leginkább a zene érdekelne...ha most itt tartok a game-ben,mennyi lehet még hátra?félek nem sok... -
seederking
őstag
Találkozott vki olyannal,hogy pl ha felmászok egy toronyba és hirtelen a viz felé fordulok/ott is hagyom a kamera nézetet,beesik az fps akár 20-ra.
-
seederking
őstag
Hali
Nem tudom nektek hogy van beállitva de én a fegyver váltást middle mouse down/up-ra állitottam.Viszont azt figyeltem meg,hogy hiába tekergetem pl fölfelé,nem vált végig a fegyvereken.Hanem csak a c4,gránát,molotov között ugrál.Ha lefelé tekerem akkor behozza azt amit keresek.De ugyan ugy hiába tekerném tovább nem viszi végig az összes fegyvert.+ gránát/molotov között hogy lehet váltani?Nekem csak görgővel vált de akkor fegyvert is.Harc közben zavaró.De szerintem nem hiba csak valamit nem tudok...
Menteni hogy lehet több save-be?Mert F9-el szoktam és mindig csak a save1-re tudok.
-
seederking
őstag
B@sszus minél többet játszom a játékkal annál jobban beszippant
Nem gondoltam volna...
Lenne 1-2 kérdésem.Pl a póker cuccokat el lehet adni negatív következmények nélkül?
Pénztárca,fegyvertáska ilyesmi fejlesztve de elég sovány a lőszerek száma ami nálam lehet.
Ak-ból 60,Íjj 5,sniper 5.Mit fejlesszek,hogy növekedjen?
+ mi a lóf@sz az az övre akasztott 2 villanymotor szerű valami?A lángszóróhoz tartály vagy mi?Barell : Nekem a 12.10-el volt ilyen,ha jól emlékszem
Sajnos már nem tudom,hogy hogyan oldódott meg.
-
seederking
őstag
Legújabb patch-et tudja valaki honnan tölthetem?1.02?
-
seederking
őstag
Ti is észrevettétek (pl MSI AB-val) hogy fűti ám rendesen a cpu-t meg a vga-t is?
Jó pár fokkal melegebb mint más játékban. -
seederking
őstag
Csak,hogy letöröljem az arogáns vigyort az "arcodról" kis oktondi
Lehet,hogy én sem használtam megfelelő szöveg környezetben.De nem úgy kell beállítani mint egy tudatlant.
Na ez mekkora pajti,,ja bocs menyét menyus... -
seederking
őstag
Melóból írok és egyesekkel ellentétben nem tudok a nap 24 órájában a gép előtt ülni és játszani.
Tájékozódom/érdeklődöm,mivel úgy tudom ez a topic azért van.Így legalább ha van időm több órát játszani akkor nem azzal kell foglalkoznom,hogy kérdezősködjek mert épp elakadtam valami miatt.
Kérdezni/gondolkodni kellene esetleg nem pedig ilyen jelzőkkel illetni a másikat.
+ kvra nem téged kérdeztelek,,,ha nem tetszik nem kell válaszolni te (inkább nem írok semmit)Mielőtt agyatlannak neveznél valakit,próbálj meg helyesen írni "mintha"
-
seederking
őstag
Ha "menet" közben mentesz F9-el akkor is elvész?
Fegyverből egyszerre,hogyan lehet több nálam?Kezdésnek volt egy kézi fegyver de utána megtaláltam az ak-t.Erre csak úgy tudtam fölvenni ha a kicsit eldobta.+ Találok egy csomó shuotgun töltényt de nem veszi föl.Ez azért van mert nicns shotgun-om vagy mert kicsi a "táskám/férőhelyem/?
-
seederking
őstag
Üdv
A "járőröző" katonákkal érdemes minden találkozáskor harcba bocsájtkozni,vagy jobb néha sunnyogva lelépni?
Honnan tudható,hogy mit érdemes eladni?Pl van pár "pókeres" cucc,növény bőr stb.Némelyikkel nem tom mit lehet csinálni.A növények közül melyiket érdemes gyűjteni?Ápropó pl egyszer motorcsónakkal toltam és majdnem kinyírtak a járőröző katonák.Kb 3x kellett healt up-olni.Már azt hittem kinyirnak.Az élet feltöltésének száma csak attól függ,hogy hány medicit-et vettem a boltban? -
seederking
őstag
Üdv
Fegyverből nem lehet egyszerre töbet magunknál hordani?Mert ha találok pl shoutgun-t akkor eldobja a gépfegyvert. + próbáltam eladni a cuccokat de valamit elcsesztem mert eldobott mindent pár cuccot kivéve.
Mit érdemes gyüjtögetni?Állatbőrt növényt (abból melyiket?). -
seederking
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni vagy ötletet adni mi lehet a baj.Már első játék előtt földobtam a patch-et hozzá.(mert olvastam,hogy vannak bajok vele)De miután elindítottam arra lettem figyelmes,hogy a menüben ha indítottam a játékot és elkezdett tölteni,az fps lezuhant 8-14re.Beléptem és a játék is 20x fps-t produkált.
Tegnap sikerült javítani a helyzeten (win update stb).A játékban meg van a jónak mondható 40-60fps szint elég magas grafikai beállítással.(vas is meg van hozzá)
DE ha kilépek a menübe vagy átvezető jön iszonyat elkezd szaggatni fps megint lezuhan a töltés közben 130ról 8-14re.De csak a menü és a videók.
Miután betölt a játék megy rendesen.Vsync ki van kapcsolva de nem hinném,hogy az orvosolná a problémát.?
Köszönöm a segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest