Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
seederking #851 üzenetére
Ha ott vagy az eladás menüben akkor írja hogy recommended use: sell. Az ilyeneket érdemes eladni.
Egyébként a játék statisztikáiban írja hogy mennyit játszottál ingame. -
WongFeiHong
senior tag
válasz
Volt olyan hogy kilőttem 2 kalózt a dzsipjükért erre a környék összes állata és vagy 10 kalóz rám jött.
Ez főként akkor húzós ha éppen kevés a lőszered. Kerülni kell őket sztem sok esetben ha csak nincs vmi konkrét célod.
torma1981: Mondom az is megoldás ha pl kell lőszer vagy csak lootolni akarsz. Persze ha már van lángszóróm bátrabb vagyok én is.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Ha veszel medikit-vakcinát az visszatölti az egész healtbart (ebből is van 1-2-3-4 bar) Aztán ha skilleket oldasz fel akkor vakcina nélküli q nyomogatás (amikor kiszedi a golyót meg beköti a kezét stb) egyre több healtbart tudsz regenerálni, nekem már 3-at is
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest