Hirdetés
-
GAMEPOD
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Hali
Nem tudom nektek hogy van beállitva de én a fegyver váltást middle mouse down/up-ra állitottam.Viszont azt figyeltem meg,hogy hiába tekergetem pl fölfelé,nem vált végig a fegyvereken.Hanem csak a c4,gránát,molotov között ugrál.Ha lefelé tekerem akkor behozza azt amit keresek.De ugyan ugy hiába tekerném tovább nem viszi végig az összes fegyvert.+ gránát/molotov között hogy lehet váltani?Nekem csak görgővel vált de akkor fegyvert is.Harc közben zavaró.De szerintem nem hiba csak valamit nem tudok...
Menteni hogy lehet több save-be?Mert F9-el szoktam és mindig csak a save1-re tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest