Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem a proci is kevés neki kicsit. Nem is a 6 mag, hanem hogy régi az architektúra.
Ja, meg nézd meg ezt, az AMD-k sajnos valóban nem futnak jól, a 7870 még egy 660 Ti szintjét sem éri el (húzva sem).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dtomka
veterán
Én amikor elindítottam a játékot nekem ultra--ra állította be. Visszavettem high -ra és minden szűrőt elsimítást kikapcsoltam. Nem tudom, mert nem néztem, hogy hány fps lehet, de így már (jól) játszható.
Ha lenne 1 290x/390x kártyám akkor megpróbálnám az ultra beállítást, de mivel "csak" egy 280x -em van megelégszem az előbbi beállítással.Szerintem a 270x kevés már ilyen játékhoz. Így "kényszerítenek" a vga fejlesztésre.
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Először is kéne neked egy erősebb gép, a problémád nagy része letudva. Másodszor a Fallout 4 térképe duplája a Skyrim térképének. (around 30 square miles, double that of Skyrim's 14.6 square miles.) A dlc-k után közel háromszor nagyobb lesz a bejárható terület, szóval még egy problémád kipipálva.
Más: Ha valaki belefutott már a terminál hibába akkor itt a megoldás:
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
félisten
CCC-ben állítsd a tesszellációt Mindig Ki kényszerítésre. A God Rays effektet meg húzd le a játék beállításaiban minimumra, vagy kapcsold ki. Sok fps-t nyerhetsz. A Distant Object Detail beállítással is javul a teljesítmény.
@sheep
Ha felül tudsz emelkedni a grafikán, akkor egy Fallout 3 simán földhöz vág. Hangulatban hasonlít, sztorija jobb (abban van eredetileg nyomozós sztori a faterod után), összetettebb. Jól megírt párbeszédekkel van tömve, értelmes motivációkkal.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dtomka
veterán
Általában a simításokkal kikapcsolásával lehet sok FPS-t nyerni. Hát pedig nekem tényleg ultra-ra rakta, meg is lepődtem. Aztán mikor játszottam éreztem, hogy az irányitás nem az igazi .
Én ezt a perk táblát nem mondom, hogy nem értem, de rengeteget lehet/kell benne fejleszteni/fejlődni. És általában 1-2 lehetőségem van, csak nem tudom hirtelen mit upgradeljek .
-
brumi1024
veterán
Azért az MGSV eléggé kicsi igényű játék mai viszonylatban, de nem is túl szép szvsz. Olyan meg nagyon ritkán/szerencsés esetben van, hogy mind a procit, mind a GPU-t 100% környékén használná ki egy játék, tehát egyszerre lenne GPU és CPU limit. Ehhez úgy kell megírni az adott motort, hogy egy bizonyos hardveren ezt tudja produkálni és ekkor sem lesz az, hogy bármilyen másik hardveren elérhető lesz ez a szituáció. Nálam is 20% környékén dolgozik a CPU, mert bekapcsolt VSync esetén az a limit, egyébként meg GPU limit van.
-
.LnB
titán
Ezt próbáld meg: [link]
Nekem így ultrán megy 50-60fps a gyenge vga-val is. Igaz nem fullhd-ben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
4264adam
veterán
AMD nek nincs annyi pénze hogy az ő mérnökei is részt vegyenek a portolásnál egyébként a 7950em meg Micro laggtol hemzsegett a skyrim alatt. Ez van, a PC már nem AMD s világ eleve nem egy mai kozepkategoria a HD 7870 grafikai motor ide vagy oda...
Szerk : ha proci terén az x6 valami phrnomot jelent ne csodálkozz a nagy fps droppokon alapból AMD nagyon gyér 3.8on, tilts le 2 magot és próbáld 4.2on
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
1440x900. De lehet megnézem tv-n majd fullHD-ben. Érdekelne mennyit zuhan az FPS.
(#1975) HáGé hmmm. Akkor valószínűleg ez csak VATS-ban él. Mivel lehet előhozni egyébként?
(#1980) davidsone Köszi!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
De egyébként előfordul nekem is FPS drop, de sokkal stabilabb így mint alap beállításokkal. És semmi játékmenetet befojásoló fps zuhanás nem volt eddig.
-
-
brumi1024
veterán
100%-os GPU használat pont a GPU limitet jelenti, az a részegység limitálja az fps-t az adott értékre.
Nem tartom viccesnek, a legtöbb játékban ez van, kellemetlen lenne, ha az 5820K 4.5 GHz-en nem lenne elég egy 980 Ti mellé 1080p-re. Így is megvan a stabil 60 fps, a legtöbb helyen nem is a maximális órajelen fut a kártya a VSync miatt. Néhol viszont tényleg megakad indokolatlanul (talán 2-3-szor, ha előfordult a ~25 óra alatt), az tényleg bug. Az AMD-s optimalizáltságról sajnos nem tudok, de el tudom képzelni, hogy nem az igazi.
-
félisten
-
félisten
-
Chabe89
addikt
Grim Wolf Reshade-et használok. Kicsit mondjuk módosítottam rajta, mert nálam nagyon sötét volt.
-
félisten
-
kokov
tag
Hi, most olvastam a hsz-ed, mert 50-es bontásban az első lett. Szintén 7870-em van és az ablakban futtatást utálja, pontosabban ha mindig felül szeretne lenni az ablak. Ha mindenképpen keret nélküli ablakban szeretnéd futtatni, akkor ez a sor legyen nulla az ini-ben:
bTopMostWindow=0
A kilépés nem random, akkor van, amikor valami pop-up üzenetet akar dobni ami szintén topmostwindow, persze ez így nem egészen igaz, de ezt az "ütközést" tudod orvosolni könnyedén. Az is jó, ha nem az ini-ben írod át, hanem a options-ban veszed ki a pipát a Windowed Mode elöl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest