Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
A növényi alapanyagú kajagyártó után (ami még kész sincs) a 4. gyár elképzelésem az volt, hogy állati eredetű kajákat gyártanék Sanctuaryban. Megnéztem a hozzávalókat az egyes kajákhoz és az ötletet teljesen el kellett vetnem. Hogy miért? Nézzük miket lehet gyártani:
Cram: bukik a Brahmin hús miatt, mert bár azt lehet cage-lni, viszont az állatot nem vághatod le, mert akkor a falu ellenségeddé válik. A mongrel dogot tudod cagelni, viszont az ahhoz való canned dog meat beszerezhetetlen vagy csak nagyon nehezen, ráadásul fele-fele arányban békés kutya jöhet ki a cage-ből, amivel nem tudsz mit kezdeni ebben a tekintetben.
Porkn'Beans: a mole rattel nem lenne baj, viszont a slit bean szintén nagyon ritka csak pár helyen van néhány növény, de szerintem ritkább mint a hubflower.
Salisbury steak: szintén brahmin meat és slit bean kell hozzá, fent már taglaltam a problémákat ezekkel.
Yum Yum Deviled Eggs: ez a legviccesebb, mert ehhez mirelurk tojás kell, ami szintén elég ritka, ráadásul tök veszélyes beszerezni. Ez kb. akkor lehetne működőképes, ha lecage-eled a Mirelurkot, emiterrel leszelidíted és aztán tojást rak a setllementeden valahol, amit aztán le tudsz szüretelni. Nem hiszem, hogy ilyen szinten meg lenne csinálva ez a játék.
Szóval azért jó lett volna a Bethesda részéről, hogyha ezeknél a gyártóknál olyan alapanyagokat talál ki, amik nagy mennyiségben rendelkezésre állnak vagy termelhetőek.
Pl.: Radstag pöri: 1 x Radstag meat, 3 x Mole rat meat 1 x Oil, 1 x Gourd, 2 x TatoKár, hogy nem lett jobban végiggondolva a dolog.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest