Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz micafighter #5985 üzenetére
Én nem modolok. Semmi kedvem ini fájlokkal szórakoztatni magamat, ahogy itt a kollégák felettem.
A Junk mortar a Contraptionsban van benne vagy a wasteland workshopban nem tudom pontosan.
Amúgy beleszaladtam egy bugba. A Sunshine Tiding Co-Opban az összes legyilkolt zombi holtteste időről időre újra megjelenik, ha elmozdítod őket és JUnk Mortarral kilövöd őket az űrbe akkor is.
Kompromisszummentes linux gaming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest