Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
Bazunga #13730 üzenetére
A másik füzetet "Másik füzet"-nek neveztem el, írd át a makróban. Célszerű a Replace funkcióval, akkor nem marad ki egy sem.
A "Hetek más füzetbe" Munka1 lapján a cellák egyesítését megszüntettem, mert ezek hibát okoznak a másolásnál. Helyette a kijelölt cellák vízszintes elrendezésénél "A kijelölés közepére" formát alkalmaztam. Ez minden más füzetre is érvényes, ha csak lehet, kerüld az egyesítést.
A Module3 létrehoz egy új füzetet 53 számozott lappal (jövőre jó lesz).
-
Delila_1
veterán
válasz
Bazunga #13684 üzenetére
Alt+F11-gyel behívod a VB szerkesztőt. Bal oldalon kiválasztod a füzetedet. Insert menü, Module. Bal oldalon a füzetedben megjelenik egy Module1 nevű modul, mikor ezt kiválasztod, jobb oldalon kapsz egy üres lapot. Na oda másold be a kódok valamelyikét, és már alakíthatod is kedvedre. F5-tel indítható.
A füzetedben Alt+F8 hozza be a makrókat, amiket indíthatsz. Tehetsz ki egy gombot pl. az űrlap eszköztárról, rajta jobb klikk, és a Makróhozzárendelés gombbal illesztheted a kitett gombhoz a kódot.
-
-
Delila_1
veterán
válasz
Bazunga #13649 üzenetére
Az érvényesítés az A2 cellában van. A D1:J1 tartomány adja meg, hogy az aktuális hét hányadik napjának a dátumát kéred a D2:J2 tartományban.
Az L oszlopba tettem az év napjait. Az M1 képlete:
=HA(HÉT.NAPJA(DÁTUM(ÉV(L1);1;1);2)>3;WEEKNUM(L1;2)-1;WEEKNUM(L1;2))A D1 cella képlete:
=INDEX($L:$M;HOL.VAN($A$2;$M:$M;0)+D$1-1;1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...