-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
edemark
csendes tag
Sziasztok, hát ez nem igazán best buy, mert, hogy ugye ingyen van, de mivel most akadtam rá gondoltam, egyrészt megosztom azokkal akik nem ismerik, másrészt megkérdezném attól aki játszott már vele, hogy mi a véleménye erről a játékról.
DiasporaShatteredArmistice
Egyébként űrhajós meg battle star galaktica ha jól láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX)
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4