Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasonló jó játék sztímre van, mint tegnap volt 1$-ért a Papa & Yo?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Bluerainbow #52093 üzenetére
Mivel itt nincs multi nem fognak érte bannolni sehonnan
A maradék pár dlc-t nem akarod megoldani? -
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #52081 üzenetére
nuuvemen csak brazil rokon vásárolhat?
-
-
-
Crytek
nagyúr
Nuuvem:
Aliens Colonial Marines 800 Ft
Binary Domain Coll. 900 Ft -
Mardel
őstag
válasz
FollowTheORI #52088 üzenetére
Viszont nem lesz benne magyar felirat, csak ha steam store-bol veszi.
-
válasz
Wizard of Oz #52087 üzenetére
Az Amazonos és a Nuuvemes nem, jelen állás szerint.
-
tjb007
nagyúr
-
válasz
cskamacska #52080 üzenetére
Ez az 1500-1600Ft nem sok, de ha tényleg rövid akkor énis megvárok egy mégnagyobb akciót (esetleg bundle
).
Van mivel játszani addigis. -
ayo
veterán
válasz
cskamacska #52080 üzenetére
jaja a upgrade resz nagyon meno - bar kicsit fura volt egy majomtol questet kapni
. Nekem nagyon pozitiv csalodas volt.
Papo & Yo most 1 dollar az indiegamestandon, itt egy kis ajanlo, ennyiert nagyon jo deal:
http://jateknaplo.blog.hu/2013/11/29/papo_yo_indiegamestand -
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI #52067 üzenetére
Meg.
A történet nem hosszú, Kovácson és a könyvén kívül nem is nagyon érdekes, de a fegyvergyártás érdekes, a zombimészárlás pedig élvezetes. Coopban a single 4 szigetét használták újra, de az ellenfelek és elérhető cuccok variálásával mégis más egy baráttal valamelyest(és nehéz fokozaton elég kemény).
-
Woodslave
félisten
válasz
maddionmax #52076 üzenetére
mondjuk ha jövő karácsonykor veszem meg addig se fogok unatkozni. Lehet akkor tartom magam az 1€-s szabályhoz (max ennyit költök egy játékra
)
-
ayo
veterán
válasz
FollowTheORI #52067 üzenetére
nekem a state of decay utan meg a how to survive volt ami bejovos volt. mondjuk en varok egy 50+ os akciora es akkor megveszem
-
Woodslave
félisten
Amazon tolja azért rendesen
Dishonored 5$ (GOTY 14$) mostmár nagyon agyalok egy alapcsomagon, valaki mondja már hogy egy xar játék
vagy legalább hogy US only
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #52068 üzenetére
ja mondjuk az most bennem is felmerült, hogy a steam megnézi hány játék van a listából és abból hányat vette az ember maga a saját régiójából...Bár nem merültem el a steam lélekvilágában ennyire, de azért ez érdekes kérdés.
-
válasz
#79563158 #52061 üzenetére
Jah... énis inkább az accomat félteném, nem azt hogy mit tudnak ellopni. Elvileg tisztességes secure bolt-ból semmit mert minden titkosítva van a két fél között.
Valósabb veszély hogy egy audit vagy review alatt megbukik az acc mert az látszik vannak rendelések tök más régiókból mint ahonnan használva van. Meg magyar HUF bankszámla+bankkártyával fizették ki, nem e lopott pl? Ezek sokkal nagyobb "veszélyek".
Sokan írták amugy netszerte is hogy a mexikói trükk megy, nem csak magyarok.
Tehát elvileg nem baj, meg most még megy... de elég egyszer megbukni.[ Szerkesztve ]
-
How To Survive megér 7.5 dollárt?
Játszott valaki innen ezzel, tudom egyéni relative, de jó játéknak tekinthető?
Videók alapján bírom ezeket a felülnézetes lövöldéket... kérdés ez is jó e és mennyire az. -
maddionmax
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
válasz
Hunbeast87 #52060 üzenetére
Mac/Win
Bejelentkeztetek, megadtátok a magyar lakcímeteket, PayPal-nál magyar címetek van, kifizettétek és mindezt VPN nélkül. Akkor hogyan is vennék el?
Felesleges rémhírkeltés
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
-
törölt tag
Mondja már meg valaki, hogy hogy a fenében tudják ellopni az adataid VPN-en keresztül, ha HTTPS-en megy a bejelentkezés Originre és PayPalra is?
-
maddionmax
senior tag
És most anyázom...már nem akarok többet vásárolni,de...
-
Csapoati
nagyúr
Ize, nem ugy volt, hogy tilos a vpn-ezgetes a topikban?
-
bul07
nagyúr
válasz
morvaigaben #52042 üzenetére
Meg is venném ha nem lenne meg
Gondoltam karácsonyi BG sorsolásra jó lenne , de......
-
warcat
veterán
El lett tolva a Battlefield 4 sale 3:10-től reggel 7:10-ig ,szóval aki ezért maradt fenn, póruljárt mert reggeli kávé mellé is megveheti,ha nem fogy el amit kétlek.
Nuuvemen van pár érdekes ajánlat, XCOM:EU pl 1450 forint,Borderlands 2 4.75 euró stb
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Braziliában élő fórumozóknak
Fifa 14 15.8 euro
Medal of honor warfighter 3.17 euro[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Megvettem ma a Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition-t.
A könyvtáramhoz négy sor került:
Company of Heroes (New Steam Version)
Company of Heroes Opposing Fronts
Company of Heroes Tales of Valor
Company of Heroes 2A kérdésem a következő:
Mi a különbség a sima és az új steam-es verzió között? Az új verzió önmagában tartalmazza a két kiegészítőt is? Elég azt az egyet telepíteni?
Azt olvastam, hogy elvileg a régiek már nem is működnek, akkor minek adja hozzá azt is?
-
Kíváncsiságból fennmaradtam, de még mindig 35 USD az amazonon a BF4.
-
Pocok256
veterán
Erre találták ki a Tor VPN -t
Biztonságos és tökéletes
-
Alien83
senior tag
válasz
dejaris #52026 üzenetére
oks, de...a kari adataim bent vannak, belépek megveszem, ahogy megvettem törlöm a kariadatokat...ennyi, más gond nem történhet nagyon, kodot ugyis gyors elnyomod, utána max jelszóváltoztatás, tudom mit jelent a vpn, vigyázni kell természetesen, de azonnal nem tudnak vele visszaélni azért.
-
dejaris
addikt
válasz
maddionmax #52027 üzenetére
No meg a masik. Bar ha az origin adataidat ellopjak azt is siman vissza tudod szerezni.
-
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #52015 üzenetére
Ja de már olyan is van akinek lenyomták az akountját játék eltünt pénze meg sehol megegyebek.. Mindenki saját maga tudja megér e neki ennyit
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
és ez az amcsi BF4 használható itthon? vagy originnél nincs ilyesmi korlát? [link] így kell a -10$-os kupont igényelni
-
piko88
tag
válasz
ForRedGlory #52011 üzenetére
Köszönöm szépen
-
ForRedGlory
félisten
Mivel a másikban sanszosabb hogy kívülálló csórja el, ide teszem:
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam Key
C28PT-D8L0K-J5TF9 -
piko88
tag
Senkinek sincs Grid 2 kulcsa?
-
djculture
félisten
válasz
Vertigo18 #52006 üzenetére
Így van és ebböl jón le 10 dollár, mert 29,99-re már elfogadja....De mondom meggondolandó mert egy hulladék ebben a formában a bf4, 4390forintot nem biztos hogy ér magában az alapjáték... Mondjuk eladni biztos el lehet szépen, de játékban sok örömet nem okoz annyi baj van vele.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ez a GMG-s Complete GTA Bundle meddig tart vajon? Jövőhéten még meglehet venni ennyiért?
Akkor akcióznak amikor nincs pénze az embernek... -
bladegery
senior tag
Left 4 dead 2, 4 packbe keresek ket embert, en vennem, akit erdekel irjon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!