Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson #50294 üzenetére
Belépődíj 2000 Ft. (Elővétel már nincs, csak a helyszínen kapható. Ez plusz egy sor, még mielőtt bejutnál.) Tömegnyomor: PlayIT 2013
3 órát állhatsz sorban, aztán a kasszánál kiderül, hogy elfogyott! De legalább beállhatsz egy másik sorba. -
szami777
addikt
válasz
Nfs-t nem merem vakon megvenni sajnos, pedig remek az ára. A bf4 és a fifa is nagyon jó árban vannak, a bf4 a legcsábítóbb, de ki tudja a videokarik miatt mennyiért lehet beszerezni kicsit késöbb
-
Mate
nagyúr
válasz
Végignéztem, de egyetlen egy játék áránál nem éreztem, hogy soha vissza nem térő akció.
-
warcat
veterán
válasz
Hát ezekből a dobozfetisisztákat kivéve a Battlefield 4+premium az értékelhető de már eldöntöttem,hogy nem kell
-
Joe Swanson
senior tag
Lesz egy kevés best buy! Itt.
-
zone
őstag
válasz
csaba951 #50290 üzenetére
A francba, ez nekem eszembe sem jutott, amikor 10 kulcsért vettem az enyémet, akkor kb. 500 Ft-ra jött volna ki a Black Ops 2... bár szerencséd is volt, hogy volt olyan őrült, aki 9-ért elvitte a World at Wart.
(#50286) Woodslave
Ismerős, mi a Delta Force 2-ben vadásztunk egymásra az óriási pályákon, voxel engine ütős volt akkoriban.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz
cskamacska #50291 üzenetére
ja olvastam. Az Arma II. a wishlistámon is van, csak gondoltam 2 dodó alatt megéri. De lehet elmélyedek a demo-ban aztán meglátjuk. Nem nagyon van mondjuk időm fél órákat kúszni az avarban
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz
Woodslave #50286 üzenetére
Azért az megvan remélem, hogy az első részhez a Dragon Rising-nak semmi köze, sem a Red River-nek.
Az eredeti fejlesztői elváltak a Codemasterstől naggyon réégen, és csináltak ARMA sorozatot. Armahárom télen-nyáron!
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz
maddionmax #50285 üzenetére
Ha játszanál vele, akkor vedd meg! 2-3 év múlva is simán 20 USD-t kérnek majd el érte.
Esetleg ha bevállalós vagy, akkor a következő konstrukcióban tudod "jóárasítani" (én így csináltam). Steam-en már megvolt korábbról a COD: World at War. Amikor Steamen -50%-ot kapott a COD: Black Ops II Digital Deluxe Edition, vettem egy olcsó brazil példányt. Beaktiváltam a fiókomra. Kaptam "ingyen" egy COD: World at War giftet. http://www.tf2outpost.com/-on meghirdettem 9 db TF2 kulcsért. Kb. 10 nap után el is vitték.
A kapott kulcsokat utána vagy elcseréled neked tetsző játékokra vagy felteszed Marketre és a befolyt pénzt Steam játékok vagy kártyákra vásárlására használod fel.
#50291 cskamacska
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda![ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Hétvégi GOG akció: Mac Mix Max Pack
-75%. Van benne pár olyan játék, ami a mostani akcióban szerepelt, de tényleg csak pár, a többi új akció (úgy látom ami benne volt ebben a villám akcióban, az jobb áron volt, mint a mostani weekend akcióban).
Lehet egyesével is vásárolni, nem kell az egész packot.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
maddionmax #50285 üzenetére
Sok. Majd ha ez is 5$ lesz, mint a CoD4 volt múlt héten...
-
Woodslave
félisten
operation flashpoint dragon rising
emlékszem az eredeti elsővel mennyit játszottunk haverral, órákig kúsztunk
Demoját letöltöttem, de még nem tudtam elmélyedni. Vélemény esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
maddionmax
senior tag
Call of Duty: Black Ops 2 - Amazon $30
Nagyon elgondolkodtató...az a baj, hogy g2a ára is igen hasonló
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
Pes 13 10€, ugyanit a 14 20€
Nem steames, de hátha valakit érdekel, mert nem nagyon szokták akciózni.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #50280 üzenetére
Ismerve a kiadót a dlc-ket nem szokta sose akciózni, 25% már ritkaság számba menne. Ebböl élnek az alapjátékot is azért osztogatják, szerintem max fél év és bundle csomagba is várható..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Magába a sima játék amugy se nagy pénz auchanba 2000-ért vesztegették 1 hete az indicar dlc-vel, csak az ember megveszi hozzá a maradék dlc-t az egy kész vagyon. Majd csak lesz belőle valami gold vagy egyéb össz kiadás
[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
Ha valakinek maradt még Grid2 keressen meg privibe. Kellene egy
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maddionmax #50273 üzenetére
Mar irtam neked is PÜ-t hogy mit kell csinalni, nem kell ide semmi premium. Kollegaknak is ment PÜ...
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
maddionmax #50267 üzenetére
Ment privát.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maddionmax #50267 üzenetére
Ma is mentem egy 1:38 körüli idot de szerintem sokat kell még gyakorolni.
-
maddionmax
senior tag
Ha valaki kimaradt a Grid 2 beszerzésből, az privátban jelentkezhet nálam és segítek neki.
-
zone
őstag
80db-ból sikerült elkapnom egy ingyenest, System Shock 2
-
zone
őstag
válasz
maddionmax #50259 üzenetére
Nem ugyanaz, csak hasonlít rá. [link]
Ezt a feldolgozást ismered?
-
maddionmax
senior tag
Javítom magam, csak a főcímzenét és csak az első misszióban...kár, pedig jó zene
-
maddionmax
senior tag
Nem tudom észrevettétek-e, de a Thunder Wolves alatt a Bourne trilógia zenéje megy
Simán ellopták.Nem tudtam honnan ismerős, hát onnan
-
reelc
veterán
Igazán nincs mit... itt van az összes bundle akciójuk: Bundlestars ha érdekel.
-
warcat
veterán
válasz
FollowTheORI #50251 üzenetére
Ja, de tuti még1x végigpörgetik mindet szerintem
-
No mostmár a GOG last chance... vége lesz nemsokára.
-
Dilikutya
félisten
Gamestar.de kulcsokat lehet valamire használni? Vannak Splinter Cell, Rainbow Six Lockdown, ARMA stb kulcsok. Innen volt múltkor a uplay-es Prince of Persia is.
-
reelc
veterán
Én valószínűleg ebben a csomagban veszem meg: Bundle Stars - Indie Jam 3
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
GOG-on fogtam egy Nexus: The Jupiter Incident játékot. Hihetetlen
-
gszp
tag
-
válasz
marcusa #50240 üzenetére
Mert lehet hogy mégsem alap volt hanem a Gold. Egyébként gyakran már csak a full extrás játékok vannak ilyen régről digitális formában fenn. Attól függetlenül mit írnak, vagy simának tűnik.
Mondjuk az AC3-at leszámítva ezek semmit nem érnek szerintem, azt hiszem már írtam.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz
FollowTheORI #50235 üzenetére
Nem az aktiválás a kérdés, azt érthetően leírja, hanem az, hogy a 3,75Eurós játékhoz miért adtak 3db akciós áron összesen 6Euróért kínált DLC-t ingyen...
-
-
djculture
félisten
válasz
FollowTheORI #50236 üzenetére
Majd holnap elköltheted, fekete péntek lesz
-
válasz
marcusa #50221 üzenetére
Énis arra várok már vagy fél éve... nagyon sóher az UBI a saját boltjában sajnos.
De talán az ünnepek vagy évvége felé lesz valami akció. Pár régebbi játékot emellett énis be akarok húzni uplayre...
2-3 EUR is lehet akár, az volt a legalacsonyabb eddig. (Ha nem elárazási hiba volt akkor.
)
-
-
-
törölt tag
válasz
maddionmax #50230 üzenetére
Sajnos Qmi gyorsabb volt .
-
Qmi
tag
Ha még megvan én szeretném
-
törölt tag
Ki szeretne egy ingyen Snuggle Truck Steam kulcsot ? ( ne jelentkezzen akiknek már megvan )
-
zone
őstag
Humble Store játékok frissültek:
Retro City Rampage – 3,75$
Gone Home – 9,99$
Sins of a Solar Empire: Rebellion – 9,99$
Dear Esther – 1,99$
Tropico 4 – 5,99$
Sir, You Are Being Hunted – 9,99$
Amnesia: The Dark Descent – 4,99$
BroForce – 10,50$ ( DRM-free)
Psychonauts – 1,99$ -
maddionmax
senior tag
válasz
Satan_Claus #50220 üzenetére
Vonyítok érte, de nem veszem meg. Steam-es verziót $10 kínálták traderek. Lesz ez még bundle játék.
-
Agyzuzo
addikt
Azt tudja valaki, hogy a Humbliknál ha egy játék már megvan és véletlen redeem-elem, akkor újra hozzáadja az acc-omhoz (kvázi elveszik a kulcs) vagy jelzi hogy ez nem oké?
-
marcusa
addikt
válasz
szami777 #50222 üzenetére
Az tényleg nagyon jó ár.
Viszont megvettem most a 3,75 Euro-s sima Revelations-t, és ezeket pluszba megkaptam:
Assassin's Creed Revelation DLC 1: The Ancestor – Character Pack
Assassin's Creed Revelation The Lost Archive DLC
Assassin's Creed Revelatio n Mediterranean Traveler Maps Pack DLCEz meg hogy lehet
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz
maddionmax #50155 üzenetére
Köszi
Tesztelve, uplay-re aktiválható minden amit ad, kivéve az első rész, így most már tényleg csak az első hiányzik...
Uplay akciózás kellene, hogy a 10 helyett 4-5 euro-ért meg lehessen venni... -
Satan_Claus
őstag
Omerta most megy
-
szami777
addikt
válasz
Joe Swanson #50214 üzenetére
nincs külön az alap rész
-
reelc
veterán
GOG: Az Icewind megy. Az utánalévők várhatóak.
Giana Sisters: Twisted Dreams $2.99
Icewind Dale Complete $1.99
Wargame: European Escalation $6.69
Nexus: The Jupiter Incident $1.99
Assassin's Creed: Director's Cut $4.99
Miasmata $2.99
Theme Hospital $1.49Update:
Icewind Dale gyorsan elfogyott.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Gamersgate:
Payday 2 4pack ~3150ft/db
-
Predator2
addikt
Engem érdekelne Grid2 olcsón de csak jó magyar forintot tudok érte adni.
-
szami777
addikt
Baldurs gate 2 complete most megy gogon
(#50204) zone :marha hamar ráadásul , meg akartam venni, erre megint jött vmi free aztán annyi[ Szerkesztve ]
-
Joe Swanson
senior tag
Ha valakit érdekelne: Grid2-ből van mág nálam 2 db walletért cserébe!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar