Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz TBT #144293 üzenetére

    Igazából azért várom a PC-s verziót, mert látni a PS5-ös verzióban a korlátokat. Persze nagyon szép a játék így is, ahogy Eve maga is, de... ugyanaz a gyermekbetegség sújtja ezt a játékot is, mint a Final Fantasy Rebirth-öt.
    Natív 4K-s 30 fps-es módban többnyire tűéles, de azért vannak elmosódott és szép lassan kirajzolódó/betöltődő textúrák a háttérben. Anno az FF7 Remake is művelt ilyet PS4-en, a PS5-ös verzió és a PC-s verzió már nem. Most a Rebirth és Stellar Blade is hozza ugyanezt. Nem igazán élmény romboló, csak azért feltűnik néha-néha, hogy ez így miez 2024-ben.
    Vagy fejlesztői igénytelenség mindkettő (ezt kétlem), vagy az Unreal 4 motor gyengécske ebben (ebben is kételkedem) vagy csak a PS5 grafikai egysége egyszerűen ennyit tud kihozni magából viszonylag élvezhető FPS szám mellett (inkább ez a valószínű). Mindkét játék van annyira jó, hogy megérdemelje a combosabb grafikai hardvert (RTX 4090). :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák