- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
Amúgy meg: b*sz*r*s lenne, ha nem futna a 9800X3D-vel jól.
A 4080-asról inkább nem nyilatkoznék, mertaz a leggyengébb láncszem az 5090-es és csillámtechnói árnyékában, ami nélkül az Élet sem élet. A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Hú, az Eternal - naaaagyon állati jó lett pedig.
A platformer részek agydarálósak (bár sokat is segít a játék), minden más meg full FPS kánaán.
Az tény, hogy a DLC-re elgurult a gyógyszer a Boss-szal -- állati nehéz, és nyilván nem ízípízi settingen --, simán gatyáig le lehet izzadni, és remélhető, hogy a folytatásban azé' kapunk valami választ is.
Én full offline toltam le --- online biztosan tele van kiskirályokkal, akikhez ilyen öregen felszagolni se lehet már --- és megtenném újra.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Csak minden még nyár előtt jöjjön ki!
Aztán télen meg lehet venni ezeket némi kedvezménnyel.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Shadowguard
senior tag
-
i2k
őstag
Várható volt*, hogy jön valamilyen kopi.
A Wukong is kapott.[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Hadd tippeljek - female boss lesz.
//Oké, nyertem: Sydney Chandler
"In May 2023, she was cast in the lead role of Noah Hawley's Alien: Earth for FX on Hulu. Filming for the series wrapped in July 2024, and is set to be released in 2025."//Boss, I'm tired.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Sosem értettem, miért hétköznapra kell ezeket a nagy címeket megjeleníteni: hétvégén tudnak az emberek játszani.
//szerk:
A premier legyen péntek > letöltés > legkésőbb szombat délután sok tíz ezer játékos.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Nálam eddig a QLED és 2(!) OLED is beégett. Úgy, hogy folyamatosan Day1-tól aktív minden védelem, csak hát izé... használom. Egy ideje pl. kb. reggel 8-tól éjfélig, nyilván a 4-5 órás 5-6 perces pixelfrissítő az lefut rajtuk ahogy kell, mert a 2000 üzemóránkénti nagyobb is. Ja és az esetek 70%-ban 20-as OLED fény mellett.
A QLED az kérem szépen úgy járt, hogy kb. 2 év használat után napról napra több kiégett pixel jelent meg a panelen. Mikor garban intéztettem már lehetett rajta vagy 100.
A CX-em egy 2 órás PC fagyás miatt égett be, alsó tálcával. Garos volt, de így beégetten hirdettem ár alatt és persze garral. Srác megnézte, mondta, hogy nem zavarja, ha gond lesz garoztatja. Fél év múlva szólt, hogy totál besárgult az egész panel, gar. Ki is cserélték neki ahogy kell.
A C2-be a 140 órás AC Ody HDR inventory felső 2 csíkja tette bele a nyomát. Még hajtom sokat, aztán ez is megy vissza garba. Retek az összes.
Ja és északi fekvésű helyiség, kb. soha nem süt be a Nap, de a tv-re szó szerint never ever.
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Crus
őstag
Stellart megvettem decemberben, részben amiatt is, mert egy nagyon nagyon apró, csekély lelkesedést mutattál irányába
Reálisan nézve, nekem az FF VII Remake 1-2 majd olyan 40€ alatt ugrik be és aztán majd a 3. rész. Egyszerűen olyan embertelen backlogom van, hogy ha most megvenné valaki nekem mind a 2 részt, akkor se tudnám tolni, mert éppen más van folyamatban.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Crus
őstag
Érdekel. Meg fogom venni és meg akarom venni. De biztos nem Day1. Ahhoz brutál nagy névnek kell lennie, hogy Day1 bármit is vegyek és ez nem kis név, de nem egy Elden Ring kategória.
A másik okot írtam: Fővandarabóva'. Majd egyben. Hogy mások, hogy gondolkodnak azt nem tudom, de az biztos, hogy a Gen Z-nek se túl nagy bekattanás lehet egy lassan 30 éves játék remake-je és hát elvileg ők döntenek el most mindent is.
-
Shadowguard
senior tag
Én előrendeltem, ugyanúgy, mint az előző részt, de amíg nem kerül elérhető közelségbe a harmadik rész nem fogok nekikezdeni. Viszont a kiadó szempontjából szerintem azért csak számítok valamit az eladási sorban
Legtöbbször sorozatot is csak több éves lemaradással kezdek el nézni, amikor már nem lesz több évadja. Ezt cirka 15-16 éve fogadtam meg, egy Kaliforgia évadzáró után. -
gejala
őstag
Túlságosan el lett húzva ez a dolog. Két éve letoltam az elsőt, tetszett, mentem volna tovább. De nem lehetett. Most meg már nem érdekel az egész.
Az se segít, hogy nagyon hosszú, legtöbb ember nem fejezi be az ilyeneket. Akkor meg minek kezdje el. Én például már alapból csak rendkívül indokolt esetben vállalok be 25 óránál hosszabb játékot.Nagy hülyeség volt egy sztori orientált játékkal ennyire váratni az embereket. Főleg, hogy mindenki ismeri már ezt a sztorit, mivel az egyik legikonikusabb JRPG-ről beszélünk. Majd ha kijön a vége, megveszik akciósan egyben.
-
bigrob
őstag
Ez jó cucc, én is hasonlót vennék, de még amivel játszom elég a 3700X és 3070 2k-ban.
A nagyobb probléma, hogy tervezek venni egy LG 42C4 Oled tv-t monitornak, 4k-ra viszont már tuti kevés, szóval vagy használom a tv-t 2k felbontáson vagy eladom az egyik vesém..Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Crus
őstag
-
-
Crus
őstag
Annyit ekézték... aztán akárhogy nézem ez egy jó játék lesz. Már aki persze elviseli az AC 100+ órás dolgait. Kár, hogy mire ebből lesz egy ultimate, minden DLC-vel, az még 2-3 év.
-
i2k
őstag
Pntsan.
Majd az nvidia AI becsalja a hiányzó betűket RTX 5xxx-en.
-
i2k
őstag
Katasztrófa-turizmusból kattintottam (megnéztem volna, ha nem kellene életkor igazolás - nem jelentkezem be semmire), de az arányok láthatóak:
Like: 1700+
Dislike: 1500+A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Egy kritika a STEAM-ről: //bocs kimaradt: értelemszerűen a Rebirth-ről van szó.
"Forced depth of field and motion blur in 2025, Wild SE still doesnt understand post processing garbage is ♥♥♥♥.
I want to play video games, Not simulate having damaged eye sight."A kiemelt mondattal nem tudok ennél jobban egyetérteni általánosságban azt illetően, amit a fejlesztők le tudnak néha nyomni a "művész"/"alkotói szabadság" nevében:
S ugye ezek ellensúlyozására jönnek a csillám technók... holott eleve nem kellene egyiket sem erőltetni.
//hadd adjam ki még magamból ---> eldurran az agyam, amikor FEHÉÉÉÉÉÉR képernyővel vonul valaki kómába adott játékban. Hát rohadjon meg az ilyen fejlesztő!
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
"For our benchmarks, we used an AMD Ryzen 9 7950X3D with 32GB of DDR5 at 6000Mhz, and the NVIDIA GeForce RTX 5090. We also used Windows 10 64-bit, and the GeForce 571.86 driver. Moreover, we’ve disabled the second CCD on our 7950X3D. Plus, we’re using the ASUS ROG SWIFT PG32UCDM monitor, which is a 32” 4K/240Hz/HDR monitor."
-
i2k
őstag
Sose dicsérd előre a szakácsot...
-
i2k
őstag
2030--ban már biztosan szükség is lesz rá.
Mert tuti UE5-tel (ne adj isten: UE6-al*) jön a befejezés... minden csillámporral, ami miatt csak RTX-en fut... mondjuk RTX 7090-esen.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Nem meglepő a dolog.
De ez már annál inkább : A BioWare máris visszatért, segít a Battlefield fejlesztésében a Veilguard kudarca után10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
senior tag
Azért sajna vannak hiányosságok a portban: nincs FSR és XeSS, nincs FOV állítási lehetőség (így Intel és AMD GPU-n AA-ra két választás maradt: TAA és TAAU), az egér elvileg nem használható a fő és a pause menüben.
És ha nincs elég erős géped a High preset-hez, akkor a pop-in elég irritáló tud lenni.
Jó a port, főleg a Remake-hez képest, de lehetne még javítani rajta.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
AMD kártyákkal is szépen fut a játék és az ajánlott 16GB rendszermemóriát is szépen belakja (többnyire 12-14GB között tanyázik). Ha van több is a gépben, akkor sem kér többet. Nem olyan memory leakes mocsok, mint mondjuk a Diablo 4.
Viszont több helyen írják, hogy ez a Square eddigi -egyik- legjobb PC-s portja. Nincs shuttering / teljesítmény ingadozás sem - mint anno a Remake 0day PC-s verziójának esetében. Jó látni, hogy a 2024-es év egyik legjobb játéka, nagyon korrekt PC-s portot kapott. Most már csak a Stellar Blade-t várom (megint)![ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
cyberkind
félisten
Az UE4-nek hála az első része is jól futott, na ennek szakad vége a sokak által a végtelenségbe felszopott UE5 miatt.
Ugyan nem ide tartozik, de most, hogy megint ráálltam a CP2077-re, újfent nem értem, hogy mi értelme volt kidobni a saját motort a foscsomó UE5 miatt, mindezt úgy, hogy csak 2 játékot toltak ki a Red Engine-nel, és még elszórtak rá a CP megjelenést követően 150-200 misit, mára már rohadt jól megy, jól is néz ki, egyedi tőle a játék képi világa, és breutál módon modolható, valaki nagyon részvényes lehet mindkét oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Inkább az MGS 3 Remake szivároghatna már.
Engem ez az új Doom csak a gameplay miatt hidegen hagy már, nem mondom, hogy nem ugrok majd rá olcsóbban, mert minden más eleme bitang jó, főleg a sztori, de ez a dashelgetős téma meg az optimaliás fegyver használata minden ellen too much és uncsi egy idő után, kár, hogy a 16-os Doom-ot erre vitték el...[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Hivatalosan persze "eltűnik" - ettől még jelen lesz, és marad kábé örökre maga a jelenség: míg a tényleg jó médiumokban akkoriban polgárpukkasztó/ébresztő/humanizáló/ellenszegülő/etc. ábrázolást kaptak, és nem egy ilyen filmet/könyvet szerettünk is (Philadelphia, Flawless, Sweet November és társaik), melyekben fő- vagy mellékvonalként megkaptuk ezeket az ábrázolásokat, és az elmúlt időszakban meg már akaratunk ellenére is a pofikánkba tolták, nem hinném, hogy ne lennének megjelenítve holnaptól ugyanúgy US filmekben/sorozatokban...
...és én ugye csak 1 irányvonalat érintettem... van ott több is.Örülünk, hogy nem erőltethetik, de az írói/alkotói "szabadság" miatt másképp, de fogjuk kapni ezeket.
Ráadásul, vannak elkészült, de nem leadott anyagok... évekig.***//*** = ha nem menne át: 'úgy' és 'olyan' szereplőkkel elkészített nagy premier dátumok
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Ja még valami.
Ha Anna Sawai bejön, akkor ajánlott a dél-koreai "Pachinko" -- na, nem csak miatta, mert igazából abban a kérdés nélküli szupersztár Kim Min-Ha --, ha még nem láttad.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Csak az előzőt ismerem (Richard Chamberlain) --- és annak az emléke is megkopott. Csak viccesen "hájtoranagaszama"-zni szoktam, amikor valamire igent akarok mondani ---, így a spoilerért:
Nem mintha a sztorit nem ismerném, csak nyilván nem akarom ellőni magamnak a "mostani" (át)értelmezését. Még akkor se, hogy a csaj az nagyon fincsi, és jó lenne már megnézni.
De amúgy is, sorozatokban még bőven utol kellene érnem magam a befejezésekkel...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Bocs, erre elfelejtettem.
Az Unreal Engine 4 és az ő általuk "megszabott" gépigény nincs összhangban - és azt azért nem szabad elfelejteni, hogy az UE4 is gépigényes, még ha mindenkinek az 5-ös nyögvenyelősen-sz...-rosszul-megoldható-optimalizálásai ugrik be a közelmúlt dolgai miatt (és hát az a fránya csillámpor abban is: Lumen és társai).
Szóval, bár bizonyos szempontból nagyobb az esély arra, hogy felhőtlenebbül futtatható, így is leszünk jó páran (jómagam biztosan), akiknek még ez a szint se lesz megugorható az aktuális (és öreg) konfigjával. Szomorú szmájli.
Én - mivel Be Quiet alapokra megyek (ház, táp) - ezt dobtam be: Be Quiet Pure Power 12 M 1200W
A tápkalkulátoruk alapján bőven marad benne tartalék:
-
i2k
őstag
Nem bírtam ki, csak megnéztem: semmit sem láttam még eddig a játékból
[link] - FINAL FANTASY VII REBIRTH - PC GRAPHICS PRESETS VIDEOIlyen "gyári" videókkal (is) kellene fellépniük a fejlesztőknek/kiadóknak... Hatásosabban lehet(ne) rávenni a gamereket gépfejlesztésre, ill. tudatni velük, hogy mit is kapnak az adott presetnek nagyjából megfelelő gépeikre!
Hoppácska, most olvasom: más is hasonlóan látja
"@Kyderra (4 napja) I really appreciate that they took the time to show graphical comparing so we know what to expect ahead of time. We rarely see something like this posted for a big game release on PC."
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Halkan jegyzem meg:
Korábban itt le lettem szólva az 1000 W-os tápért új gépbe, mert hogy 850 is bőven elég...
Épp tegnap változtattam 1200W-osra a terv-konfigban.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Nekem összelopkodottnak látszik - DS, Sekiro, Wukong -, de van olyan helyzet, amikor ez nem is akkora baj. Érdekes, és manapság már nem sértés egy címre nézvést (régebben ha csak ennyit tudott egy cím pattantam jobbra), a többi ultra ciki AAA(A) fényében.
A Shadows-zal kapcsolatban már érdemes lesz óvatosnak lenni: naaaagyon kell nekik a siker. S lehet, hogy meglepő lesz, de a kampány, amit futtatnak sokakat csábíthat.
A 'nindzsa' csajszi érdekes (jó értelemben) - a mozgása minimum ez lesz az egyik csábító pont. A neee-csávót nem erőltetik már annyira... vajh miért...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Ezek a csomag elnevezések... eldurran az ember agya... "Founder's Edition".
Tehát, ha megveszed, akkor te is alapítója/részvényese/rokona/haverja/etc. lettél a Sid Meier cégének...Már az nvidia hasonló elnevezésénél is felröhögtem, amikor először hallottam akkoriban.
~~~~~~~~~~~~
S ha már...
[link] - NVIDIA DLSS 4 Multi Frame Gen may one day come to the RTX 40 series GPUs[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Ez kontra produktív egy szint felett. Most nyilván egy GTA-nak akkora neve van, hogy mindegy.
De már ha nincs akkora név és/vagy hype meg jó nagyokat buknak a játékok mert még inkább kivárnak az emberek.
Akció, Gamepass,PS+ extra.
Majd most AC Shadows-zal is ez lesz, hogy annyira kétes a megítélése, hogy okés majd egyszer belenézek, de nem kockáztatok, hogy ez most jó vagy nem.
A másik, hogy minél drágább, annál többet várok egy game-től. -
gyimger
őstag
Ebben a témában nem tartok tőle, hogy az elszabaduló árak miatt pánik tör ki, amikor többen apróért és csokorban veszik a játékokat, és a régi kedvencek is futnak problémamentesen.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
-
Crus
őstag
Nem egyszerű grafkártyát itt venni. Nekem is volt majdnem egy u.i. kalandom, pedig az értékelései jók voltak az ürgének, meg mosta kezeit mondván garban intézzem el, supporttal beszéljek. Aztán a support meg közölte, hogy mivel az eladó cégként vette, így bocs, de nem segítenek. Szó szerint ezt írtam a supportnak, nyilván angolul:
"Tisztelt EVGA! Tehát Önök azt mondják nekem, hogy nem fognak segíteni, a félmillió ft-os VGA kártyám ügyében, melynek eredeti számláját Önöknek elküldtem, ráadásul a kártya Önöknél regisztrált. Tisztelettel kérem Önöket, hogy akkor talán bsszk szjba magukat és a hulladék terméküket is. Szeretném egyúttal közölni, hogy minden létező ismerősöm, és ügyfelet le fogok arról beszélni, hogy olyan mocskos és aljas cégtől vásároljon, mint amilyenek Önök. Mivel egész életemben informatikával foglalkoztam és cirka negyedszázada ez a fő állásom, így garantálom, hogy nem 10 emberről van szó. Szívből kívánom, hogy ennek a vállalhatatlan és ügyfélellenes magatartásnak legyen böjtje." Fun fact: Ezek a retkek 2022-ben már nem adtak ki egyetlen db. VGA kártyát sem.
-
Crus
őstag
Fun fact: Akiket itt az évek alatt letiltottam, azoknak bő 70%-a idővel ki lett tiltva. Kutyából nem lesz szafaládé.
-
Crus
őstag
Amikor 8 üzeneten keresztül lebeszélsz mindent, már utalnál is, aztán eltűnik örökre, mert eladta közben másnak.
Vagy a tróger amelyikre még rá is kérdezel, hogy biztos angol borítós-e és elküldi a németet, majd neki áll feljebb... azért az itt töltött lassan 2 évtizedem alatt egy egész szép kis novellára való kijönne ezekből a gilisztákból. De nincs gond, mert az apró hál' égnek mellettük áll teljes mellszélességgel. (Nem, nem írtam el.)
-
Crus
őstag
Nálam jobban kevesen lehetnek behypolva a cuccra... rossz ránéznem erre a Switch cartridge kupacra, amit ide tornyoztam, mert már a modernebb vason akarom tolni. Köztük ott a Tears of the Kingdom is
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Nyárig akarom tartani magam a gépvásárlással és az online élettel...
-
Crus
őstag
Már akkor is sikerre van ítélve, ha a jelenlegi SW kínálatot jelentősen szebb és jobb minőségben futtatja.
-
Crus
őstag
Eskü nem találom, hogy hol írtam olyat, hogy a 4070S gyenge lenne. A CPU teljesen értelmetlenül van túlméretezve, miközben sokat zabál és melegszik bele a semmibe.
-
VoltanIgor
aktív tag
Nyilván senkinek semmi köze hozzá, de nem értem, hogy minek kérsz tanácsot gépvásárláshoz több ízben, ha utána úgyis a saját fejed után mész? Te már eldöntötted előre az egészet, pedig több oldalról is jött az infó, hogy játékhoz teljesen felesleges az I9, nettó pénzkidobás.
Persze ha komoly procinyúzó melóhoz is kell a masina, akkor nemszótam, de ezt eddig nem említetted.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Az 5080-as kártyát is röhögve kiszolgálja egy i7, persze ha 1080p és kompetitív gaming lesz, akkor nem szóltam, akkor kell a 200-300 FPS. 4k 60-hoz (90-hez) hál' égnek nem kell túlárazott, wattzabáló i9.
i9 egy szörnyeteg. Wordeccel' alatt is 125W-ot zabál... brrr.
-
senior tag
Nah, ez érdekes. Egy dög nagy SATA meghajtó se kellene megfektesse az 5V/12V ágakat. Ott az egyik meghajtó vagy a kábel hibás lehet.
Azt is remélem nem a tápon spórolt ott valaki egy új géphez... Ha 10 éves a táp, akkor elhiszem hogy bajos leeht, de egy új tápnak ez a konfig nem kellene kihívás legyen.
Nálam egy 3 éves 750W-os Seasonic visz el egy 5800X3D (max 110W tartós) és 7900XTX (340W tartós, 410W peak) kombót a maradékkal. -
senior tag
Azonnali VGA-s kérdések órája lesz a neked megfelelő topik szerintem. [link]
BIOS alatt a VGA ad képet? Ha igen, akkor rossz nem lehet.
Ez amúgy azzal, hogy a driver telepítést említetted, simán szoftver hibának mondanám. Csökkentett módban DDU-t neki, majd internet elérés nélkül (!) driver telepítés.Másik tipp még: ha van BIOS kapcsoló a kártyán, akkor nézzétek meg a másik állásban.
Nekem is már volt olyan, hogy a retek Win10 új VGA driver-t rakott fel, miután én frissítettem, majd pedig egyszer játék közben is. Az automatikus driver frissítés persze mindig is ki volt kapcsolva.
-
-
Anonymusxx
senior tag
Idén elég sokkal toltam,most rövidebbeket akartam, hogy csökkenjen egy kicsit a backlogom.
Ezek amik nagyon tetszettek:
The Invincible,
Dishonored ,
Gta 4
Ad Infinitum,
Blacktail,
Clash: Artifacts of Chaos,
Martha is Dead,
Prey,
Paradise Killer
Firewatch2 volt ami nem tetszett, de az is azért mert szerintem fiataloknak szól: Hi-Fi Rush, Destroy All Humans!
-
gyimger
őstag
Mit játszottam idén... Új játékot egyáltalán nem. Sőt, szinte mindent sokadik alkalommal játszottam. GTA V sztori, Prey, Dishonored, Fallout 3, Far Cry 4, FlatOut 2. Ez az év a régi játékokról, jó és bizonyított játékokról szólt.
Két játékkal játszottam idén, ami viszonylag új (nekem), a Hogwarts Legacy (jó, de FAÉK egyszerű játék), és a Chernobylite (ez 100% lett húsz óra alatt és szerintem jó játék). És még a második rész előtt megint lement az első Kingdom Come. Most februárig valami lemegy, utána az év a Kingdom Come folytatásé lesz.
Hitmannel is játszottam, de azzal amúgy is folyamatosan a frissen érkező célpontok miatt. Most Jean Claude Van Damme a célpont, de valami haláli jól sikerült.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
Hát igen, jól látszik, hogy ezt olyan dobta össze, akinek a gaminghez sok köze nincs.
Bal oldalt a felső kettő messze nem jelent még meg, bár, hogy Ciri miért számít rondának, azt a talán net pedo felétől kellene megkérdezni. A Concorde viszont már kijött... akkor mit keres ott?
A jobb oldalon az első ZZZ kari, dettó kint van már, fél éves cím, szokásos Genshin-féle gatcha szr... bocs... akinek erre van igénye, lapátolja bele a pénzét bátran, de, hogy nem egy liga a single, történetmesélős Witcher 4 és ITHP-vel az is biztos. Stellar mótvá'. Az alsó meg a DOAX 3, ami lassan öregebb cím, mint azok a lányok és dettó minden csak nem történetmesélős cucc, hanem egy verekedős önismétlés, ami 12 éveseknek való.
A "sexy, cute és pretty women" elég csúnya ferdítés, hiszen a képen inkább gyereklányok vannak eltúlzott másodlagos nemi jelleggel, sem mint nők...
-
Crus
őstag
A gond az, hogy az akit relatív könnyen és gyorsan megkaphatsz és a nagy rasszista kollektív japó tudat ellen megy, az ritkán felsőbb körök nőnemű tagja. De én is csak tőlük vagyok "okos", esélyem sincs ilyesmire, pedig nyilván igény az vóna' rá Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
-
Crus
őstag
Az ilyen ülő alkalmatosság témával csak óvatosan,
mert japánban pl. a higiéniára is panaszkodtak haverok, szóval lehet, hogy az ott nem is csokis puding... És ez nem vicc
A Wife Wiped Back To Front Instead Of Front To Back. This Is How Her Husband's Organs Shutdown
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Kontraszt: a Larian Studios vezetője.
//nyilván, nem létezik szent az iparban, de Ő legalább szereti azt, amit csinál, és a munkatársai meg tudnak és szeretnek (?) vele dolgozni, ami végül is a legfontosabb... nem úgy mint a hózentrógeros szemétládával az Obsidiannál... (valami Matt)*
//* - Matt Hansen
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Igen - konkrétan a FF7 Remake Intergrade-hez.
Van egy szint, ami felett tök felesleges bármit is feltekerni... ez a MOD is ilyen. Nem sok értelme van. De létezik.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Azt tudtad, hogy létezik olyan MOD hozzá, hogy egy 4090-es is sikolt?
//Én még kivárom a 2025 első negyedévét, amikor berobbannak az újabb hardware-ek.
Nyáron akarok venni gépet ugyanis.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Sajnos, számomra már így is csak egy kompletten új gép a járható út.
-
i2k
őstag
"mert mindkét cím Unreal 4.26-os motort használ"
Bízzunk benne, hogy a portoláskor nem állnak át az 5.x-esre...
-
Crus
őstag
Thx!
Van hozzá már sztori DLC, amit meg kéne vennem, vagy csak skinek, meg ilyesmi?
Ill. lehet holt hülye kérdés, de van hozzá magyar felirat? Nem gond, ha nincs, csak kíváncsiság...Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - "Magánéleti célokra használhatta a szervezet forrásait..."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szólánc.
- Path of Exile 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest