Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    Teri kapitány nem hallgatott a tapasztalt vén rókákra és csinált magának egy soft resetet. :D

    Sikerült a ~160 millás pythonomat kipukkasztani úgy, hogy nem volt elég credit a biztosításra. Egy federal gunship úgy legyalult, hogy szinte alig tudtam utána fordulni. Későn kapcsoltam és hát jött aminek jönnie kellett. Bezzeg nekem nem állt meg a hpm 1%-nál még 5 percre... Csaló npck!! :)

    Mivel nem volt elég a cash, így maradt a sidewinder meg egy kevés credit. Nem mondom, hogy megérte, de felüdülés volt visszaülni ebbe a fürge cickányba.
    Aztán kutakodni kezdtem, hogy hogyan lehetne menteni a menthetőt és visszakaparni rövid időn belül az elszórt pénzt. Találtam pár videót meg leírást, de mindegyik a klasszikus vegyél egyel jobb hajót és szállíts, küldizz felfogást erőltette.
    Egy ideig csináltam is, amíg rá nem akadtam egy kiskapura (Quince). Itt némi repu farmolás után tucatjával kaptam a scanner küldiket, ahonnan egy körből 1-2 millát is kiszedtem a sidewinderrel (most már 4-5M). Egy kör megvan kb. 10 perc alatt és ha a visszautat kifizeted (szándékosan felrobbantod a hajód), akkor még rövidebb idő alatt végzel.
    Ahogy nő a repu úgy kapom a jobban fizető küldiket és dől a lé.

    Tegnap így szedtem ki 50 millió creditet ami mehetne feljebb is ha nem csak Scout rangom lenne az explorationben. Szóval nem adom fel és összerakom azt a Corvettet mérnököstül! :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák