Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Na megkérdeztem ezt az egy account-két játék témát. és gyak azonnal meg is jött a nemleges válasz: plusz játékot nem lehet venni, csak új account-al(oda a 10 fontos kedvezmény). Pedig mi minden szépet tudtam volna venni abból a megtakarításból a bakonybüdöskei búcsúban. De most így mégsem lesz az enyém az a gyönyörű porcelán víziló, amit kinéztem a körhintás melletti sátorban. Pedig még kis napernyőt is tartott a kezében. Az élet kegyetlen. :((( :O :(((
    -
    Hello Istvan,

    Thanks for asking about a secondary CMDR account. If you wish to have a new career you will have to register a new account.

    You can only have 1 CMDR save per registered account so if you would like a second CMDR you will have to create a new Frontier account and purchase the game again. It it not currently possible to have 2 different game saves linked to one account.

    I hope this answers your question and if you have any further questions or need any assistance, please let us know and we will help how we can.

    Kind Regards~
    -
    -
    gigafun - Ha jól emlékszem, rtitusz szaktárs írta a megoldást, hogy milyen file-ben milyen számot kell átírni, küldj neki egy privit

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák