-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
válasz rtitusz #13890 üzenetére
Erősen elgondolkodtam, hogy elindulok felfedezni. Mivel Te kellő tapasztalattal rendelkezel kérlek ossz meg néhány fontos gondolatot mire figyeljek. Itt a hajó amivel utazni készülök.
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Htibimor
senior tag
válasz orientcx #13895 üzenetére
Így már értem, hogy miért tartok még itt.
Én is mindenkit szkennelek, akit az adott szituáció enged. CZ-ben meg elég keveset jártam. Ugye ott meg minden lelőtt hajó egynek számít. Igaz az is, hogy a deadly után ezt a 47%-ot is viszonylag gyorsan elértem. Csak HI RES-ben és HI CZ-ben mozogtam azóta. Talán még pár hét s meglesz az ELITE.[ Szerkesztve ]
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
Ha lehet osszátok meg a tegnapi "tüzijátékról" és az utána következő Sidewinderes megmozdulásról készült anyagot! Nagyon kíváncsi vagyok hogyan mutatott.
Köszi! -
gigafun
senior tag
Itt egy táblázat a Devektől. Ez alapján a begyűjtött bounty egyáltalán nem számít, csak az, hogy milyen combat rank-ú hajót lösz le. Az alapján kapsz pontokat, hogy nekeg milyen a rankod, és a lelőtt hajóé milyen. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy hány pontot kell összeszedni, az viszont látszik, hogy a különböző erősségű hajók lelövése mennyivel ad több/ kevesebb pontot.
-
Htibimor
senior tag
Nem úgy van, hogy 10 000 lelőtt hajónál Elite lesz az ember?!
-
rtitusz
őstag
-
rtitusz
őstag
Számoltam magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Jelentem, a felfedezési célként kitűzött 2100 db. neutron csillag felfedezése az imént teljesült, irány haza, már csak 18300 fényév!
-
Necc
addikt
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
rtitusz
őstag
válasz _Kondor_ #13884 üzenetére
Köszi, ami itt van az nem jó: http://forum.elitedangerous.hu/viewtopic.php?f=4&t=5
-
_Kondor_
tag
válasz rtitusz #13881 üzenetére
http://forum.elitedangerous.hu/viewtopic.php?f=25&t=147
Itt megtalálod, átírom a hasznos infókba is
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Minden Munfayl-ban tevekenykedo pilota szamara szeretnem jelezni, hogy a minap egy 3 fos zombi konda hordaba botlottam. A zombikat ID-ztem es megsemmisitettem (tenyleg zombik voltak, egyesevel vartak hogy lelovoldozzem oket), remelhetoleg a ragaly nem terjed tovabb.
[link]Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Htibimor
senior tag
Tudja valaki, hogy az 1.4-el jön-e a Federeal Corvette is?!
-
baphomet
senior tag
Kifelé is? Arra gondolok, hogy a Munfaylban felvehető legtöbb csempész szállítós küldetés Crevitbe szól. Amiatt meg fájjon az ottani Revolutionary Party feje, az ML Crevitben nyer vele (economic boom). Vagy inkább már ott sem kéne a biztonsági szintet csökkenteni?
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
TS-en változott a jelszó?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #13862 üzenetére
Outpostokon nincs szkennelés, ezért oda nyugodtan leszállhatsz a tiltott árukkal is. Ellenben a nagy állomásokon lebukhatsz, amiért büntetést kel fizetned. Itt érdemes chaff launchert v. silent runningot használni.
szerk:
Munfaylban káros az SSL-nek az összes illegális tevékenység![ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
válasz RichieTri #13861 üzenetére
Na azt pont nem!
A csempeszet es minden mas feketekereskedelem tiltott a rendszerben!
Kerj meg valakit TS-en hogy menjen veled egy kicsit kalozt farmolni RES-be, 1-2 milla siman osszejohet egy fel ora alatt amibol mar fel tudod fejleszteni a cobra mk3-at.
-
Viper26
nagyúr
Alap Cobrával mondjuk nem tudom minek érdemes nekiugrani, van 125K creditem most amiből lehetne módosítani valamennyit, hogy használható legyen.
-
Viper26
nagyúr
Meg is érkeztem (Samson).
-
Viper26
nagyúr
Megvan a Cobra, akkor irány Munfayl.
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #13854 üzenetére
Le ne takarítsd azt a drága pénzen vett, és kemény munkával felhordott T. Rudolfot arról a hotasról! Gondolj a jövőre, és lásd meg benne a lehetőséget. Holnap is forróak lesznek az útban lábatlankodó csillagok, márpedig holnap is akarsz majd nassolni, csak biztonságosabb lesz, ha nem kell megint kimenned a konyhába, mert már kéznél van a finomság (szó szerint)
Igazán nem szívesen beszélek imádott klubunk ellen, de ne most akarjál szobrot magadról a székház aulájába, inkább érjél be egyben, és legyen meg az első elite felfedezőnku.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
Az imént nem sokon múlt, hogy IPSZ elnökké válljak... Miután szkenneltem egy Water Worldöt, irányba vettem a másikat ami a rendszerben volt. Pontosabban a rendszer és egyben a központi csillag túloldalán. Szépen becéloztam a HUD alapján, adtam egy kövér padlógázt és miután konstatáltam, hogy 2000 fénymásodpercre van a bolygó, gondoltam kiugrom a hűtőig valami nassolnivalóért, mert tapasztalatból tudom, hogy mennyi idő egy ilyen út, no para. Úgyhogy csekkoltam az útirányt még egyszer és kimentem a konyhába, míg megközelíti a hajó a bolygót. Éppen majszoltam a konyhából visszafeléjövet az Óriás Pöttyös rudit (étcsokisat természetesen) mikor felfigyeltem a monitoron valami nagy fényesre középen. Ez a nagy fényes dolog pedig egyre nagyobb lett. Majdnem belefulladtam a rudiba mikor leesett, hogy a nagy fényes nagyobbodó izé a képernyő közepén egy izzó hidrogéngömb (alias központi csillag) amivel ütközési pályán megy a hajó a fénysebesség harmincszorosávál. A rudit eldobni is elfelejtettem, így kézben tartva észre se véve lapítottam bele a Hotas joystickjába, miközben kétségbeesve rántottam fel a hajó orrát, miközben levettem a gázt. Egy kis fuelscoopolással megúsztam ahogy elsuhantam a csillag mellett. Azóta is a túrórudit takarítom.
-
Necc
addikt
válasz rtitusz #13851 üzenetére
En vezettem cobrat is es DBS-t is (meg van egy DBE-m is ~33Ly FSD kepesseggel), harcra hasznaltam mindkettot, a teljesen felfejlesztett DBS egy fokkal jobb, viszont az "utility" kepessege nagyon alul marad a cobrahoz kepest, es a holttere a DBS-nek valami iszonyuan szerencsetlen helyre kerult.
-
baphomet
senior tag
válasz Viper26 #13849 üzenetére
A Cobra, Viper, Diamnodback Scout hármas valamelyike a következő logikus lépés. Kb. egyforma harcértéket képviselnek. A Viper a legolcsóbb (3m), másik kettő úgy kétszer drágább, cserébe a DBS egy kicsit jobb harcos a többinél, míg a Cobra pedig jól használható a harcon kívül bármi másra is. Mindhárom hajó bőven elég kalózvadász küldetésekre, és RESbe, vagy low intensity CZ-be, ha odafigyelsz kibe kötsz bele.
Nekem a DBS a kedvencem, mégis azt mondom Cobra legyen, hisz mégis csak az az eredeti '84-es, a játék cégérhajója, amit minden valamire való parancsnoknak repülnie kell.
Ezen a szinten a kalózvadászat, vagy a csempész/lomizós küldetések hozzák a legtöbb pénzt. Hogy egy kicsit haza beszéljek: gyere Munfaylba, és csinálj kalózvadász küldiket a Munfayl Labor frakciónak. Egy tipp: open/solo módváltogatással tárazz be több küldetést egyszerre, a kilőtt kalózok minden egyes küldetésbe bele számítanak majd.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
bocsi a terjedelemért
-
Félretéve minden emberi jóérzést, és esztétikai megfontolást, kockáztatva minden szakmai hitelem(még szerencse, hogy ilyenem nincs is ) rászántam magam, hogy kipróbáljam azt a rusnya birodalmi pálinkafőzőt(a szégyent elkerülendő természetesen csuklyát húztam a fejemre, és álnéven kértem a felszállási engedélyt, most én vagyok Gombóc Artúr, ha netán valaki keresne)
Akkor egy gyors összehasonlítás a Pythonnal, még a dokkban. Az olyan apróságokra most ki sem térek, mint hogy a belső tér olyan, mintha egy alsó-középkategóriás daewooban ülnék, meg hogy kb olyan a hangja, mintha az alien dédunokája lakna valahol ott hátul a modulok között, de lássuk a lényeget. Azt el kell ismerni, gyorsnak gyors, fordulékonynak fordulékony, de ennyivel ki is merült a jó tulajdonságok nem túl hosszú listája(pedig az elvakult Fed agyam azt diktálta, hogy még ezt is tagadjam le). Már az outfittingnél legörbült a szám széle. Ott kezdődik, hogy egyel kevesebb large HP van rajta, ergo mínusz 1 db large cannon, ott folytatódik, hogy egyel kevesebb a belső modul hely, ergo kevesebb SC fér el rajta, de ami a legkiábrándítóbb, hogy amíg a Pythonon a legjobb cuccokkal telepakolva(amiből ráadásul több is fér rá), ugyanazokkal a fegyverekkel(és a +1 large cannonnal) + 3 db A0 SCB+ KWS-el meg tudtam oldani az energiaellátást, addig a Clipperben a kevesebb cucc ellenére is csak akkor tudom használni a KWS-t, ha egy SC sincs bekapcsolva, ami pl egy SSS-nél igencsak megnehezítheti a helyzetet. Ami a Pythonon ilyenkor a SC használatánál egy laza gombnyomás, az itt menüben való lépkedés. Persze tudom, hogy a tervezésnél ez azért nem volt szempont, mert egy birodalmi pilóta soha nem használ SC-t!.....( mert úgyis azonnal elpucol, arra a rövid időre meg bőven elég egy E2-es SG is)
És akkor még azt külön el sem panaszoltam, hogy szintén a szűkös energiamennyiség miatt vért izzadtam, hogy legalább egy C-s szenzorra valót összekuporgathassak(sokan nem is gondolnák, hogy az E-s mekkora szívás), és a life support is csak 5 perces, pedig az ember csak nyugisabban köt bele valakibe, ha adott esetben 10-15 perce van, mielőtt azt hallaná a computertől, hogy "szeretve tisztelt pilóta úr, akkor most nagylevegő..."
És akkor a harc. A sebesség valóban nagyon kellemes, egy pillanat alatt ott vagy, ahol szeretnél lenni, és egy pillanat alatt nem vagy ott, ahol meg kifejezetten nem szeretnél lenni. Érdekes, hogy nem is a jobb fordulékonyság ragadott meg, hanem a HP-k használhatósága, amilyet eddig csak a Pythonnál tapasztaltam. A két large HP távolsága nem is olyan zavaró, mint amire számítottam, és a két mediumra pakolt cannon még a szembejövő kisebb muslicák ellen is hatékony. Összességében nem rossz hajó, söt, még akár szerethetőnek is mondható(bár úgy is letagadom, hogy én ilyet valaha is állítottam volna ). Megvannak a maga előnyei, de a súlyos hátrányai is. Esküszöm, nem az együgyű fed agyam mondatja velem, de azért összességében a gonosz Empire szimpatizáns Braben bácsi által agyon nerfelt szegény kis Python szerintem még mindig jobb választás(hangsúlyozom, npc harcról beszélek). Lassabb, lomhább, de npc-k ellen elég a Python fordulékonysága(tolatás, FAOFF, és a thrusterek használatával, sok boostal), viszont masszívabb, nagyobb a tűzerő, több a modul, jobb az energia ellátás, nagyobb a hatótáv(ráadásul a Clippernél abbol a kevesebb modulból is + egyet lefoglal egy fuel scoop, ami igencsak jól tud jönni), azonfelül a Pythonnak elég a közepes méretű dokk(picit macerás külön venni egy Addert, hogy betakarítsa az ember azt a rakás összegyűlt outpost-os bounty-t, hogy ne legyen 4 km hosszú a transactions panel)
Braben bácsinak meg azt üzenem, hogy szálljon le a végre Pythonomról, saját magán keresgéljen testrészeket, ha nerfelgetni támad kedve!u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Necc
addikt
válasz rexsimus #13840 üzenetére
A chaffok apro viragokat szornanak a hajo kore, a canon hogolyot lone, a minigun rozsavirag szirmokaat lovellne, a beam laser szines partikonfettit dobna a hajora, a burst es pulse lezerek minden lovese mas mas szinu lenne, a plasma canon vilagito disco gomboket lone ki az urbe, a point defense a raketa eltalalasakor azt hatalmas szetrobbano viragcsokorra alakitana, a pajzsot ero talaltkor a szokasos kek effekt helyett olyat latnal mint amikor a viz felszinere ontott olaj a szivarvany minden szineben torne a fenyt, az uzemanyag nem "fuel" lenne hanem "weed", ha pedig megis megsemmisulne a hajo, akkor szetrobbanas helyett az egesz CZ-t egy hatalmas szivarvany boritana be, amely meg SC-bol is lathato lenne 1000LS tavolsagon belul.
-
Viper26
nagyúr
Joy reset megoldotta a dolgokat, most már valami könnyű kereseti lehetőség kéne.
Jelenleg Adder, és 306K credit, mi lenne jó következő lépés, Viper?
[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Nagyon erősödik az IPSZ nemzetközi mezőny!
-
-
Htibimor
senior tag
válasz RichieTri #13834 üzenetére
Hát a kevés benne a kreativitás, de ez jött be nekem a legjobban. Mindenhova gimballed pulse laser-t tettem fel. Nem melegszik és egy jó PP-vel baromi sokáig tudsz vele tüzelni. Ami valljuk be nem egy hátrány. Kinetikus fegyvereket a Viper után már hanyagolom. Feleslegesek. Kifogynak és utána már kevesek a lézerek. Esetleg, ha nagyon akarsz bele valami változatosságot 2 db 3C beam gimballed + pulse laser-ekkel erősebb, de gyorsabban kifogy a szuflából.
-
RichieTri
senior tag
Pilot's!
Kérnék tippeket Python fegyverzethez.
Az eddig próbált konfigok: 3 large G pulse laser+2med.G Cannon. aztán ugyanez 2med G. MCvel és szintén ue. 2 imphammerral.
Aztán volt 2large+2meg gimb pulse laser+1 large cannon. aztán az előbbi plasma accel-l.Valahogy egyik sem jött be igazán. Olvasgattam pár lappal ezelőtti tippeket ebben a témában, de hátha vkiben még maradt kreativitás
Köszi
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
kozi71
senior tag
Köszönöm szépen az infókat Field of View ügyben gigafun, és baphomet!
Csempészésre nekem is a sima megközelítés jön be, majd 5km-ről engedélykérés. Ha egyenes vonalban közelítesz "levélbedobó nyilás" felé, minden hiba nélkül, nem zavarva a forgalmat, akkor elég nagy az esély rá, hogy nem vizsgálnak.
high tech, low life
-
Htibimor
senior tag
válasz baphomet #13830 üzenetére
Sajnos igazad van. A kettő együtt nem megy. De hál Istennek, mindegy is, mert nem illicit az árú. Tehát hajrá! Kedves Gigafun! Az már elévült egyébként is!
-
baphomet
senior tag
válasz Htibimor #13825 üzenetére
Szerintem nem. Bár én túl penge vagyok DC-t használni (mások szerint sznob ), így sose próbáltam.
50+ csempész futamból vagy 10 alkalommal kezdtek el szkennelni és kétszer ki is szagolták a gyanús kargót, úgy, hogy minden esetben silent módban, jócskán 30% alatti hőjellel, és elég gyorsan dokkoltam be.
Kezdem azt hinni, hogy lopakodás csempészéskor mit sem ér, és csak az számít, hogy leszkennelnek-e, és ha igen, akkor elég gyors vagy-e leszállni, mielőtt befejeznék. Docking Computerrel erre esély sincs, túl lassan dokkol. -
rexsimus
aktív tag
válasz Htibimor #13825 üzenetére
Heat sink minek?
Szépen beállsz irányba a bejárathoz, 5 km körül. Majd elkezdesz gyorsítani felé. NE FELEDJÜNK DOKKOLÁSI ENGEDÉLYT KÉRNI!! Ez azért fontos, mert amint 5 km-nél közelebb vagy, kapcsold le a pajzsod, silent runinggal, minden erőforrás legyen a sys-en.
Így kell szépen berepülni, az állomásra. Amint bent vagy. jöhet is vissza a pajzs, és már csak le kell szállni.
Én a Cliperemmel is így csempészek.Megjegyzés: IPSZ tagoknak kötelező dokkolási engedély nélkül berepülni, majd pajzs nélkül kaparni az életükért! Kötelezően visszautasítani a kilogolást, mert az a puncik fegyvere!
Ajánlott figyelni, hogy nem-e jön ki egy nagyobb hajó a bejáraton, mert az kínos pillanatokat és automatikus IPSZ tagságot jelenthet.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
baphomet
senior tag
válasz kozi71 #13812 üzenetére
A field of view-t kell maximum fölé tekerni. Itten ni: C:\Users\felhasználóneved\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Graphics\Settings.xml fájlt kell szerkeszteni.
Ebben az <FOV> értékét átírhatod a játékból maximálisan beállítható 60 fölé is. Nekem <FOV>63.000000</FOV> értékkel már minden lényeges dolog látszik gyorsításkor.[ Szerkesztve ]
-
Htibimor
senior tag
Kedves Űrkamionos kollégák!
Kérdezném, hogy a heat sink és a docking komputer mehet együtt? Csempésznék egy kicsit.
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #13823 üzenetére
Érdekes cuccok vannak ezen az oldalon, és gondolkodom is rajta, hogy én is szerkesztek majd valamit, de itt találtam ezt a remek videót is. A kiscsókát meg kéne szerezni az IPSZ-nek, mielőtt a profi klubok lecsapnak rá. Őstehetség. 3'20-nál bemutat egy laza bemelegítő gyakorlatot, de az igazi gála 5'00-kor kezdődik. És nem adja fel, sőt a második kísérletnél még a pajzsot is kikapcsolja. Hisz minek is az(és tényleg minek), és igaz ugyan, hogy épp az imént töltötte ki gyors egymásutánban már másodszorra a biztosítási űrlapot, de harmadszorra is padlógázzal közelítette meg a kijáratot(kevés hiányzott a triplázáshoz)
Egyszóval ha le tudnánk igazolni, tuti miénk a BL
-
az off topic megint kezd elhúzni[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
rtitusz
őstag
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #13820 üzenetére
"A Vive-ot viszont decemberre ígérik."
-
Akkor az ki fog jönni februárban(jó esetben), és kell még kb egy hónap, hogy a visszajelzésekből kiderüljön, hogy érdemes-e megvenni
És ha netán megvetted, akkor lehet görcsölni azon, hogy érdemes lett volna-e megvárni inkább az új oculus-t(mert tuti, hogy amint megvetted az egyiket, azonnal ki is jön a másik)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
törölt tag
Az a baj a különböző fejkövető típusokkal, hogy nagyon gyorsan meggyilkolják az ember hátát, ha nem kifejezetten harcolni megy. Iszonyú kényelmetlen mereven ülni órákig ugyanabban a pozícióban. Én már előre eldöntöm, hogy amikor trade akkor egér+bill, harcosabb hangulatban hotas + head track. Sajnos hátrafelé minden hajóból nagyon korlátozott a kilátás. Ráadásul gyakorlatilag itt nem létezik a 6 óra, én meg eléggé hozzá szoktam a szimekben.
-
kozi71
senior tag
Arra mit lehet állítgatni, hogy ne másszon ki a TV két szélén a kép sok hasznos infóval gyorsítás közben?
Múltkor én is kipróbáltam amit itt írt valaki, de az túlságosan is összenyomta a képet.high tech, low life
-
VitoSagi
tag
válasz Phobion #13805 üzenetére
Mint látható könnyen lehet a prioritásokkal meghatározni mire van szükség nyitott fegyverállásoknál, ami nem kell mehet alacsonyabb prioritásra (FSD,Fuel Scoop, stb.) így a teljes rendszerfogyasztás a Deployed esetében meghaladhatja a 100%-ot. A Retracted sorban azonban szigorúan 100 alatt kell maradni, vagy kikapcsoni valamelyik modult, így az nem fogyaszt. Az már a haladó szintű energiagazdálkodás.
A fenti, példában szereplő és általam favorizált konfigot megtalálod itt egyébként.
[ Szerkesztve ]
ED:H - CMDR Vito Stark - Dangerous / Entrepreneur / Pathfinder
-
-
Phobion
őstag
az, hogy a vulture energia felhasználása 110%-on van nem fog problémát eredményezni?
-
orientcx
őstag
Na megkérdeztem ezt az egy account-két játék témát. és gyak azonnal meg is jött a nemleges válasz: plusz játékot nem lehet venni, csak új account-al(oda a 10 fontos kedvezmény). Pedig mi minden szépet tudtam volna venni abból a megtakarításból a bakonybüdöskei búcsúban. De most így mégsem lesz az enyém az a gyönyörű porcelán víziló, amit kinéztem a körhintás melletti sátorban. Pedig még kis napernyőt is tartott a kezében. Az élet kegyetlen.
-
Hello Istvan,Thanks for asking about a secondary CMDR account. If you wish to have a new career you will have to register a new account.
You can only have 1 CMDR save per registered account so if you would like a second CMDR you will have to create a new Frontier account and purchase the game again. It it not currently possible to have 2 different game saves linked to one account.
I hope this answers your question and if you have any further questions or need any assistance, please let us know and we will help how we can.
Kind Regards~
-
-
gigafun - Ha jól emlékszem, rtitusz szaktárs írta a megoldást, hogy milyen file-ben milyen számot kell átírni, küldj neki egy privitu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
brd
nagyúr
válasz gigafun #13802 üzenetére
Hangkártya és/vagy VGA drivert cserélni. Súlyosabb esetben a nevezett HW-eket is. Szerk.: előtte esetleg a Windows lejátszási módját átállíthatod 16bit/48kHz-re (Control Panel/Sound/Playback tab/itt lejátszási eszközt választani, jobbgomb, Properties/Advanced).
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest