Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #1877 üzenetére
Nem szeretem, ha ütlegelnek.
Jobb szeretek a fegyver jobbik végén lenni.
Még egy fordítási gyöngyszem:
"Az arénában a küzdelem a halálba tart"Nem is halálig, ugye...
No az zavaró, ha pl. térképen le van fordítva valami (ráadásul rosszul), küldiben meg nincs, vagy fordítva.
Hány ponttól leszek Heavy v. Light Armor mester, hogy egyiknek se legyen súlya? Mert akkor úgy csinálok, ahogy a Macskafogóban a kisegér fenyegette a patkányokat, és agyba-főbe veretem magam.
Beszégkésség (fordítás szerint) jól jöhet faggatózáskor, vagy annó jól jött. Egyéniségre csinálok majd valami varázst, mert a 66%-os eladási árfolyam nagyon irritál, amennyit melózok a cuccokért. Egyébként 81/96-ig még tartom a szintemet.
No, a Morihaus páncélt elfelejtettem, pedig még a Fraps-et is elindítottam.Te láttad már?
Csak mert ez a Gift of Kynareth mod.
A Harvest Container modom egybként megint megszűnt működni, és reinstall sem segített rajta.
A DarkUI mod nekem a sima inventorín kívül mindent változatlanul hagyott, úgyhogy leszedtem, beérem a BTMod kicsinyítőképzőjével, kivéve a térképeket, mert azoknak meg elveszik az aljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- sziku69: Szólánc.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest