Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz SystemRoot #1877 üzenetére

Nem szeretem, ha ütlegelnek. :O Jobb szeretek a fegyver jobbik végén lenni. ;]
    Még egy fordítási gyöngyszem:
    "Az arénában a küzdelem a halálba tart" :DD Nem is halálig, ugye... :C
    No az zavaró, ha pl. térképen le van fordítva valami (ráadásul rosszul), küldiben meg nincs, vagy fordítva.
    Hány ponttól leszek Heavy v. Light Armor mester, hogy egyiknek se legyen súlya? Mert akkor úgy csinálok, ahogy a Macskafogóban a kisegér fenyegette a patkányokat, és agyba-főbe veretem magam.
    Beszégkésség (fordítás szerint :D ) jól jöhet faggatózáskor, vagy annó jól jött. Egyéniségre csinálok majd valami varázst, mert a 66%-os eladási árfolyam nagyon irritál, amennyit melózok a cuccokért. Egyébként 81/96-ig még tartom a szintemet.
    No, a Morihaus páncélt elfelejtettem, pedig még a Fraps-et is elindítottam. :W Te láttad már?
    Csak mert ez a Gift of Kynareth mod.
    A Harvest Container modom egybként megint megszűnt működni, és reinstall sem segített rajta.
    A DarkUI mod nekem a sima inventorín kívül mindent változatlanul hagyott, úgyhogy leszedtem, beérem a BTMod kicsinyítőképzőjével, kivéve a térképeket, mert azoknak meg elveszik az aljuk. :W

Új hozzászólás Aktív témák