Hirdetés
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #2108 üzenetére
Na vazze, ezt is tudhattam volna előbb.
Végre 5x sysinst (Vista mény nyista) után rá tudtam nézni Oblira CF-rel.
Ahol nem töltöget a QTP (ez most már tuti nem VGA probléma, hanem a QTP-é), ott vígan szalad a legmaxabb beállításokon (1680x1050), pl. 24XEdgeDetect-es 8XAA-gel és 16XAF-gel. Hát, szerintem szebb, mint 1 karival, de ha addig jutok, küldök majd így készült képeket is. Ennyit arról, hogy az ATi meg a CF kevés az Oblivionhoz.Lehet, felteszem majd újra QTP nélkül, hadd élvezzem a szépségét. Persze akkor meg a textúrák...
Mit jelent a sokkal jobban? C tesztekkel még szívok, CF-fel nem mennek, hiába van fent a CF meg a VGA patch. Friss vistára most csak CF hotfixet tettem, aztán majd meglátom. De az idegesítő, hogy 5 FPS helyett csak 6-ot tudott az említett HQ beállításokkal, kisebb felbontásban meg még kevesebbet is mint 1 karival, szóval nagy szarság van ott is abban a game-ben (köcsög nV). CoJ DX10-ben simán megvolt 60% fölött is a növekedés (aztán vsz. kevés lett a VGA AF-hez, vagy a játék nem bírja a kényszerített módot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- One UI zápor esett a hétvégén
- sziku69: Szólánc.
- Facebook és Messenger
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest