Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz SystemRoot #2108 üzenetére

Na vazze, ezt is tudhattam volna előbb. :W
    Végre 5x sysinst (Vista mény nyista) után rá tudtam nézni Oblira CF-rel. :DD :C
    Ahol nem töltöget a QTP (ez most már tuti nem VGA probléma, hanem a QTP-é), ott vígan szalad a legmaxabb beállításokon (1680x1050), pl. 24XEdgeDetect-es 8XAA-gel és 16XAF-gel. Hát, szerintem szebb, mint 1 karival, de ha addig jutok, küldök majd így készült képeket is. Ennyit arról, hogy az ATi meg a CF kevés az Oblivionhoz. ;] Lehet, felteszem majd újra QTP nélkül, hadd élvezzem a szépségét. Persze akkor meg a textúrák... :W
    Mit jelent a sokkal jobban? C tesztekkel még szívok, CF-fel nem mennek, hiába van fent a CF meg a VGA patch. Friss vistára most csak CF hotfixet tettem, aztán majd meglátom. De az idegesítő, hogy 5 FPS helyett csak 6-ot tudott az említett HQ beállításokkal, kisebb felbontásban meg még kevesebbet is mint 1 karival, szóval nagy szarság van ott is abban a game-ben (köcsög nV :W ). CoJ DX10-ben simán megvolt 60% fölött is a növekedés (aztán vsz. kevés lett a VGA AF-hez, vagy a játék nem bírja a kényszerített módot).

Új hozzászólás Aktív témák