Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
Jinxb1rd #12268 üzenetére
A souls játékokban nem hiába vannak powerlevelek. Ezt a fegyverfejlesztésekkel csinálják általában. Ehhez jön hozzá a szint a lépés amivel nyílván a fegyver scaling miatt kapsz + sebzést de a fegyver fejlesztés többet ér. A szinttel inkább a többi atr számít, több hp stamina, mana stb.
Ha nagyjából sorban haladsz és mindent kipucolsz, már erősebb vagy mint ahogy le lehet csapni egy bosst. Esetleg Radahn nehezebb summon nélkül meg a late game nem kötelező bossok.
De a summonok pont ezért vannak benne, hogy segítsenek és azokkal is egész jó kihívást jelent a játék.
Na nagyjából így van kitalálva, hogy ez nekünk jó legyen.De a glitch az kb olyan mintha adna neked valaki rengeteg rúnát vagy beírod consol parancsba, hogy +100000000 rúna azt kész.
Most nyílván mindenki azt csinál amit akar ez egy játék és szórakozásra van. Csak akkor az nem ez a játék. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Jinxb1rd #12243 üzenetére
A játék későbbi részében megunták már: nem hogy itemek nincsenek nehezen elérhető helyeken, hanem egy tökéletesen elérhető pillérre, területre se tudsz ráugrani, simán lelök a mélybe a játék.
Én ilyet nem igazán tapasztaltam. A rúnákat pedig mindig elérhető helyre rakja, máshova igazából nem is tudja, csak olyan helyre, ahova te is elérsz, max nehezen tudsz visszamenni értük.
-
callmeakos
veterán
válasz
Jinxb1rd #12234 üzenetére
Egy ekkora világot megtölteni változatos ellenfelekkel még egy olyan stúdiónak is nagy falat mint a FromSoftware. De az tény, hogy bizonyos mini bossoknál túl lőttek a célon mint újrahasznosítás. Én például a sokadik sárkánytól már kész voltam, igaz ez alól kivétel Fortissax, Placidusax és Bayle, nyílvánvaló okokból. De a többi egykaptafára menő, csak épp más színű és típusú gyíktól már a közepén is falra másztam. Ugyanez igaz az összes Tree Sentinelre, Erdtree Avatarra, de még a telibevert Gargoylokra is. De ugyanebből az okból például a katakombákat is utáltam csinálni. Tizenkettő egytucat érzésem volt, csak annyi különbséggel, hogy egyik nagyobb mint a másik és még az ellenség sem kifejezetten változatos, cserébe azok a kis genyó Impek a játék legirritálóbb kis gecijei, amitől lábrázást kap az ember, már mielőtt belép oda.
De ettől függetlenül azért régiók közti ellenfél különbség azért elég frissen tartotta az élményt, hogy ne unjak rá a világra. Kivéve a katakombák
#12233 Gothmog
Érdekes, én pont fordítva érzem. Nekem Caelid ad annyit hozzá, hogy ott elvesszek, mégha nem is akarok, mert azért a rothadó mindenben nem igazán kellemes sétafikálni. És ebből kiindulva, talán rá is jöttem mi a bajom Limgravvel. Túl vanilla a világ többi részéhez képest. Nincs baj vele, csak minden más változatosabb. -
Weareus
addikt
-
callmeakos
veterán
válasz
Jinxb1rd #12210 üzenetére
Szerintem ezt ellenfél válogatja. Például Mogh-hoz nem mennék egy Gratesworddal (kivéve talán a nerf előtti moonlight gratesword), ahogyan egy katanával sem mennék neki mondjuk Malekithez. Én pl. a legelső végigjátszásomnál egy Winged Scyte + Holy Uchikatana kombóval vittem ki. Más kérdés, hogy promised consort ellen már favatkát se ért az egész, és fura mód őt végérvényesen a Black Knife-al végeztem ki
-
Gothmog
senior tag
válasz
Jinxb1rd #12210 üzenetére
A nagy poise damage-et osztó fegyverek tényleg trivializálnak egy csomó ellenfelet, köztük számos field bosst is, mert már a sima light attack is megszakítja egy-egy pillanatra az ellenséget. Viszont ezek a fegyverek cserébe lassabbak is rendszerint, és akit nem tudsz megakasztani, ott már nehezedik a történet, mert ablakot is nehezebben találsz ezért arra, hogy büntetlenül üthess. És ezt még az ütésenként elvileg nagyobb sebzésed sem feltétlenül kompenzálja.
Ugyanakkor a saját, azért némileg limitált tapasztalatom szerint is, ha már közelharc, akkor a nagy fegyverek összességében tényleg határozott könnyebbséget jelentenek boldogulás szempontjából.
Viszont a kisebb, gyorsabb, s mellé mondjuk valamilyen effektet (mérgezés, vérzés stb.) is felpakoló fegyverekkel, legalábbis számomra, pörgősebb, élvezetesebb a játékmenet. (Persze a könnyű fegyverek között is vannak különbségek, mert akinél/amivel úgy pattansz le pl. egy pajzsról, hogy még te staggerelődsz, azért az időnként nagyon mérgesítő tud lenni, főleg ha amúgy is kemény lenne az a bizonyos ellenfél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest