Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
üdv,
a következő fura eset történt (vagyis történik). volt már ilyen esetleg valakinek?
rendeltem egy lengőkar SET-et kocsiba usából, azaz egy jobbos és egy balos lengőkar, így is van hirdetve. international shipping, kifizettem mindent, postát, vámot, áfát, stb.
jött az értesítés, hogy feladó feladta a csomagot. csak a szokásos.
viszont, ezután írt az eladó egy üzenetet, hogy sajnos a warehouse-ban csak az egyik lengőkar volt, a másikat egy másik warehouse-ból küldik, ezért két csomagot küldtek NEKEM, írta is a két trackinget. (ugye ezek nem NEKEM jönnek, hanem az ebay központba.) időközben az egyik csomag meg is érkezett az ebaynek és feldolgozták gondolom, mert már a dpd.hu-tól kaptam értesítést a csoamgról és trackinget.
egyrészt nem értem, hogy ha ez egy SET, akkor hogy lehet két helyen? attól félek, hogykét random lengőkart küldenek, akár még más márka, más minőség is lehet.
de a másik, hogy az ebay ezt hogy fogja kezelni? azt gondolnám, hogy ők az első csomag után lezártnak és teljesítettenk fogják venni a megrendelést, és mikor meg beérkezik a másik csomag, akkor majd boci szemekkel néznek, hogy hát ez meg a mi a f*sz? vagy esetleg elküldik a másik csomagot is és majd arra meg fizetnem kell vám/áfa/postaköltség/stb? (nyilván nem fogok)
szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest