Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz Gabcsika #2821 üzenetére
Nálam teljesen fedi egymást az Ebay és a PayPal. Amelyik árut nem lehet PayPal-lal kifizetni, azt egyszerűen nem veszem meg. Eddig még mindig találtam alternatívát. Nem fogok plusz költségért utalni, azért, hogy utána még annyi védelmet sem élvezzek, mintha minden plusz nélkül át PayPal-oznám. És akármilyen Power Seller.
Sőt tegnap kinéztem az Ebay-en álmaim PDA tartóját egy német eladónál. Sehol nem találtam még meg azóta sem. Minden általam felállított szempontrendszernek megfelelt. Mivel csak célnak Németo. volt megadva, megkérdeztem el tudná-e küldeni Mo-ra.
Itt a válasz.
''Hallo,
danke für Ihre Mail!
We don´t Ship to Hungary.
Mit freundlichem Gruß / Best regards'' Ennyi. Akkor legyen boldog keresgélek tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest