Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
Topikgazda
Nico Williams, ki más...
-
raven84
senior tag
-
thebigK
addikt
Camavinga, végülis reggel őt szerettem volna, eltesszük
'I hope you win the war you tell no one about'
-
raven84
senior tag
Nekem aliex garcia vagy ki a fasz volt benne, aztán a 85 pick dobott egy ramost.
-
Aguinaga
őstag
Mindjárt beteszen Unain Simon-t, van egy tippem, mit fogok kapni.
PSN: OldSlowhand74
-
Digestive
veterán
Garantált tots packból én nem tudok mást nyitni, csak a legalját. Mondjuk más packból is csak azt.
-
homerhamm
addikt
válasz Sirandrish #9030 üzenetére
Nem is a baj, hogy mindíg focizni kell, hanem minden nap UGYANAZOK a csapatok ellen pl. a TOTS Bundesligába, pedig nem csak a 3 csapat van a Bundesbe.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Kristof_94
Topikgazda
Én is nyomom a mobil verziót, de van, hogy elfelejtem és 1 napig be sem lépek.
Közben nekem is elkészült a 150 upgrade, de a 2 db 83*20 és a tots pakkot majd konzolon kinyitom. Azért kíváncsi leszek rá... Az a baj, hogy nincs értelmes sbc, ezért állandóan bele kell forgatni a lapokat az exchangebe. Ez a tots pick is mikor tér vissza? 4 nap? Egyáltalán lesz még 1x? Az ilyeneknek naponta kellene ismétlődnie. -
Sirandrish
legenda
válasz homerhamm #9027 üzenetére
Addig érdemes csinálni míg az értékelhető rewardokat ki nem szeded. Azt meg te döntöd el hogy számodra mi számít annak.
Amugy holnap indul az utots, szóval jön meg egy adag unalom[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
homerhamm
addikt
Az EAFC Mobileban muszáj minden nap ugyan azt csinálni a TOTS eventen? Mert már k*rva unalmas ez az egész.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Dzsoki92
senior tag
Hát neki álltam ennek a Craftos cuccnak... Eddig a felét megcsináltam de 0.. a garantálton kivül semmi TOTS nem jött abból is az alja...
-
gjoe
addikt
Na végre. Egy 89es Exchange
-
evibly
senior tag
Kollégák, ezer éve! Jöttem rinyálni, meg flexelni
Pár hete szereztem be ezt a csodás darabot, pedig elhatároztam, hogy csakis ingyen, Game Passből, de most két melóhely között éppen van időm, ezért megvettem leárazva. Van egy nem túl izmos csapatom (evo Haller, TOTS Nkunku, evo Szobo, Hincapie, ilyenek), Rivalsban Div3, most pedig másodjára mentem neki a WL-nek. Ekkora rák játékmódot soha nem láttam, pedig én is nyomom a műfajt egy ideje. 10 win lett meg, hagyjuk milyen meccsek és körülmények között.
Dühömben kiraktam az ikon pikket 2. alkalommal is és csak pislogtam. Nem vagyok teljesen tisztában a lapok értékével, de rögtön láttam, hogy ebbe rendesen belehúztam
Hát ennyi, mindkét célom teljesült, most megnézem, mit tud! -
Kristof_94
Topikgazda
Tots pickben a legjobb választás Nico Williams volt, gondolhatjátok... Majd a La Liga tots csomagban ki más, mint ismét ő. Aztán a sima tots csomagban egy dupli Walker Pieters. Szuper!
-
bodnar123
őstag
Garantált Rudiher dupla. Jó lett volna valami más, egy gündogan is jó lenne.
-
Digestive
veterán
11/8-al hagytam abba tegnap. Most este akartam lepörgetni a maradékot. 3 órája nincs áram. Még az a szerencse, hogy a chardonnayt megtaláltam.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én most a Hancko - Dest párost próbálom ki a jobb védelemben, Gabriel és Wan Bissaka helyett.
-
raven84
senior tag
Esett végre egy Cancelo a garantáltból ( igen már ennek is tudok örülni ), ki kellett raknom Cechet hogy beférjen.
-
gjoe
addikt
Laliga tots cancelo. Végre 100k felett de sajna nem tud csapatba kerülni. 95 os lap és 88as tempó szélső vedonek? Azért kiprobalom.
A másik dupla adeyemi. -
Sirandrish
legenda
2 Garantált TOTS ma, Charles (dupla) és Dobvyk vagy ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
toxicjew
addikt
Nekem Gundogan duplicate lett a garantáltból. Meg kéne csinálni vmi sbct.
-
Woodslave
félisten
A napi belépés tots pack természetesen Traore. mondjuk amennyire nem jó maga a játékélmény kezd egyre kevésbé vicces lenni
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
|AP|
veterán
a 140. upgrade adott egy Rüdigert. Előtte semmi.
Nem rossz pull, de egy Araujonak jobban örültem volna. Azért kipróbálom, bár CB poszton pont nem álltam rosszul.
Araujon kívül még valamelyik Barcás csajra vágynék (nem úgy ), vagy esetleg egy Griezmannra.
De mindegy, idén most már tartom azt, hogy azzal játszok akit dob a gép (vagy SBC-ből kirakható) -
-
Szigma70
addikt
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #9003 üzenetére
Ja egy olyan promo, mint a vb idején. Az az Acuna milyen lap volt...
-
thebigK
addikt
eddig a laliga upok meg 81pickek termése egy újabb patri, olga carmona páros, meg egy carvajal, egy camavinga is elég lenne igazából
'I hope you win the war you tell no one about'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest