-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz Teréz Atya #11460 üzenetére
Köszi a gyors választ, meg is van. Huhh. Nem mertem feszegetni, féltem, hogy kárt teszek benne. Elég nehezen jött le.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Eachine H8 Minit, és az egyik propeller összeszedett egy hajszálat. Le szeretném venni a propellert, de nem tudom. Van valami trükkje?
Ajándékba lesz, de így nem tudom, odaadni.
A papírján se írnak semmit róla, csak, hogy rá kell nyomni az újat, oszt jó napot!Mentsen meg valaki!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Képregény topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Hecht GG 950 aggregátorok
- PK Bike 6-DZF-12 / 6-DZM-12 / KC12-14 14Ah 12V ciklikus akkumulátor (pl. elektromos kerékpárhoz) 60v
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest