-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #63497 üzenetére
De nem mindegy, melyik Bugs 2!!! Én vagy a C-t venném, mert az annyi, mint az alap Bugs 3,
vagy a Bugs 2 SE-t! Az mindenben veri a 2W-t! Ráadásul, olcsóbb is annál.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #63194 üzenetére
Én pedig akkor is a 2-st venném, csak az egyik antennát totál másra cserélném, mert úgy van értelme! Lógikus is. Az más kérdés, hogy ugye a gyártónak nem éri meg másik antennát rá dobni...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kriszbon
őstag
válasz ggggg5 #62294 üzenetére
A GB oldalán meg [7.99 csak], amúgy sem volt sokkal drágább náluk, mert ott az eredeti ár amennyiért én is vettem őket.
BÚÉK mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Geller72
veterán
válasz ggggg5 #62271 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy az az app, amit letölthetsz hozzá, jobb esetben egy maszek, kalapált app, rosszabb esetben egy rogyásig malwarés kínai szar. . Ha jól rémlik, egy valaki írta és tartja karban, de egyre ramatyabb. Nekem legutóbb már vr box nézet sem volt. Nem tudom, változott e azóta valamit. (Nem hinném).
-
Geller72
veterán
válasz ggggg5 #62259 üzenetére
Ennél van jobb. (De drágább.) Én szerintem ennél jobb most nem nagyon van a piacon, ebben a méretben, de ez az én véleményem. Annak ellenére, hogy használok Foxer predatort is, ami szintén nem rossz. A 3"-os X3-on most éppen foxer arrow micro pro van, az x6 long rang-en is foxer és az sem rossz. 20 euró körül már kapni jót, ami fényévekkel jobb, mint a korábbi (1-2 éves) csúcs típusok akár. Van ugye régebbi foxer HS1177-em is, az egy vicc a legolcsóbb mostani foxeremhez is. Amikor a 1177-el már nem tudok naplemente környékén leszállni, csak találomra, mert nem látok a szar fényviszony-kezelése miatt, ott az x6-al még fél óráig kint vagyok. (Nagy poén, de ebből a Runcam csinált AIO kamot is. .)
-
vandor01
őstag
válasz ggggg5 #62259 üzenetére
10 euroert???? NINCS jobb! nekem is uton van 2db!
ha esetelg a 4:3 jobban preferalod van olyanbol is!
szerintem a CCD-es micro swift vagy foxer valamivel jobb!
de dragabb kicsivel nagyobb es nehezebb![ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #62056 üzenetére
Majd megpróbálom le ellenőrizni ezt a 150 métert. De, elviekben nem csak lefele csökkenthető, de ki is kapcsolható a korlátozás. Onnan kezdve meg nincs miről beszélni. Már, ha tényleg kikapcsolható.
Az akksi külön téma. Ha csak a méretet nézem, talán 2200-st találok hozzá hobby king keresőjével. h501s akksi csatijára meg kellene átalakító, és foggalmam sincsen, hogy hívják azt a csatit.
Ja, asszem EC2, quadkopter blog oldalán/tesztjén. Viszont, akkor már URUAV 7.4V 2800mAh 20C akksi érdekesebb lehetne, ha méretileg passzolna, mivel gyárilag jst csatis is! Az meg minden sarkon kapható. Persze, a kapacitás valóság tartalma az kérdéses...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #62044 üzenetére
Az a B5 ugye 5W akart lenni! Ezen felül. 500 méter amúgy elégséges bőven a magasságra, de ez lockolható a saját appjában (már amelyiknek van appja ). Szerintem, a 150 méter is, mivel állítható! Az 5W is persze át forrasztható példul X60 csatisra is, azaz, megoldható, hogy gond nélkül fogadja mind két csatlakozós akksit, mint ahogyan a B2-s verzióknál is. De, nem mondanám drágának a gyári akksit. Jó, van, ahol drágább. Amúgy, milyen 2700-s akksit tudsz? Érdekelne a dolog. Sajna, az 5w érdekesebb, kisebb az akksija is, mint a B2-nek...
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Geller72
veterán
válasz ggggg5 #61925 üzenetére
Ebből van a Xiaominak is direktbe A Xiaomi Fimi A3 (gondolom, nem véletlen a hasonlóság.)
BG-ről preorder, 243 euróért (!!!).
Szerintem best of, ha a Xiaomi nem kúrja el.És ami talán még érdekesebb, hogy van a Hubsannak is elég hasonló (tudású) gépe, de sokkal jobb kamerával. És még mindig 347 eurónál járunk, szintén preorderben el lehet ennyiért vinni.
Hubsan H117S Zino GPS 5G WiFi 1KM FPV with 4K UHD Camera 3-Axis Gimbal
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz ggggg5 #61925 üzenetére
fasza!
vajon ez a márka mennyire megbízható minőség? ez a kérdés. mert ha nem annyira akkor buktavári...
az about us menü mondjuk nem működik.
de azért a kínai cuccokkal mindig vigyázni kell...bár egyre jobbak.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Allien
veterán
válasz ggggg5 #61700 üzenetére
Elvileg, az adó részen nem tervezem az antenna cserét. Habár, a kis pöcs antenna kicsit zavaró, lehet módosítani akár nagyobb antennára, és kirakni a házból, vagy akár dji jelerősítőt rá nyomni. De eddig sose mertem nagyon messzire küldeni egyik drónomat se... Se a B2C-t, se a Bugs3-t, se az 5W-t.
A xiaomi V2 tud 5g-s wifit kezelni. Lehet, hogy az előző verzió nem. Nem ez hat ki a fogyasztásra, hanem, ha az 5w-ben át rakom az antennát. De, úgy is le fogom tesztelni, mit bír üzem időben. A távolságot már nehezebben tudnám tesztelni, mert kocahobbysta drónos vagyok csak.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kriszbon
őstag
válasz ggggg5 #61281 üzenetére
Azért így hogy akciós, legalább a TN kijön belőle, mert GB oldalán sokkal többet kérnek a szállításért.
Dehogy próbáltam, én csak megveszem és amíg nagy baj nincs lusta vagyok beépíteni, mikor már megtörtént a baj, akkor meg verem a fejem a falba hogy miért nem szereltem be.
Egyébként amit visszább mutattam gépet, bele sem tudnám tenni, mert nem férne el még ez a kicsi sem, max a tetejére tudnám tenni.A hangerőre felőlem írhatnak ezek amit akarnak, ha nem olyan kiképzésű mint amit szintén visszább mutattam hogy nagyobb mint ez a kicsi jelző, akkor csak annyi körül van mint egy sima Buzzer, max picit hangosabb csak.
Van gépre szerelve nekem [ilyen] jelző, ennek beltérben igen erős hangja van, de kültéren már igen csak elveszik a hang.
(#61282) Allien:
Nem hiszem hogy sok különbség van az között hogy konfigolható vagy sem a gép, mert nem kell ehhez semmit állítani programban, önmagát kell konfigolni a nyomógombjával.
Adsz neki 5V-ot, meg a buzzer negatív pontjára kötsz egy vezetéket, és elméletileg már működnie is kellene.
Én már párszor hagytam el aksit a gépről, és olyankor ugye nincs buzzer meg amit itt mutattam jelzőt az sem tud megszólalni, olyankor jól jöhet egy ilyen kis kütyü.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jagi
tag
válasz ggggg5 #58727 üzenetére
Köszönöm én is a fülest.
Én is berendeltem egy prot magamnak és a standerdet assszonynak.
Tegnap fel is adták a simát a prora azt írják hogy "Contact Customer", gondolom ebből már nem lesz semmi.
Asszony szájából vették ki
Van [RCGroups] fórum is hozzá.
Ajánlott kiegészítők:
Foldable CW/CCW Propeller
[Antenna Kit]Frissitések a géphez és távirányítóhoz:Drive (van benne change log)
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz ggggg5 #57713 üzenetére
Igen a 716os rege, csak a whoop-okra vonatkozik.
A tengelyeket, hogy cseréled ki a motorokon?Saccco: Én attól félek, hogy a Boss váz karbonosítása, pont az egyetlen előnyét veszi el a gépnek, nevezetesen a könnyű súlyát.
Elmorfondíroztam azon a 816os Syma motoron....
1.2g/db-al könnyebb, mint a Beta 8520-as, viszont 10k-val kevesebbet pörög. A Beta85-be gondoltam, de akkor nagyobb propp is kéne a kisebb teljesítmény miatt. De 48-tol nagyobb, nem fér bele a keretbe. A Boss-hoz viszont kiváló lehet, mert arra ráfér a 60-65-ös propp simán.
Viszont szerintem lehet, hogy jobb a 720as. 5k-val többet forog, könnyebb 0.5g/db-al és a váz is könnyebb 1-2g-al. Nem mellesleg 1k/szett. -
Baku
aktív tag
válasz ggggg5 #57434 üzenetére
Pontos árat én nem tudok mondani, (talán 20-30 körül? ), de próbáld a lehetőségekhez képest minél lejjebb nyomni az árat, mert a "zsebbenyúlós" része a dolognak a vásárlás után következik ....
Töltő, plusz akku(k), (az is lehet, hogy ami adnak vele, az már fáradt ....) aztán csak jó lenne kamera, gimbal, és mire ez mind meglesz, dobsz egy hátast, mert ez nem az óccó kínnyai kategória ....(Szerintem ......)
-
-
vandor01
őstag
válasz ggggg5 #57146 üzenetére
kinai marketing
de egy darabig birja akár tengeralatjáro üzemmodban isde inkabb "ne fürdjéé le"
valszeg a taviranyitoban meg darab kabelt sem raktak csak a nyakon van egy forrasztasi pont azt annyi.... a kimenő antenna = zero! vmi vezeteket rakjal bele vagy akar tuningolhatod wifi antennaval is! aztan a gépben az alaplapon az antenna valszeg el van fektetve vizszintesesn kapd szét kis pici luk a házra és allitsd fel fuggobe! akkar meg egy 25mw-s fpv kamcsi is belemehet!
vannak a tubon videok boven nezz rájuk!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Baku
aktív tag
válasz ggggg5 #56783 üzenetére
Gyári állapotukban (értsd tuning nélkül) 50-60m , de nagy csalódást okozhat az a tény, hogy jelvesztés után az utoljára kapott parancsot hajtja végre, amíg az akku bírja szuflával ....
Tehát ha (szélsőséges esetben) az utolsó parancs az volt, hogy "teljes gázzal előre", és megszakad a kapcsolat a táv és a gép között, és az akku még egy percig bírja, akár 3-400m- re is elkolbászolhatott .... (Azon a kb. 60m- en felül, ahol elveszett a kapcsolat ...) -
vandor01
őstag
válasz ggggg5 #56347 üzenetére
keress ra! eredmény: [link]
E011-re böven elég lesz amugy 200meteres a hatotav! Képminoség rendben van
de kell ra vedelem mert konnyu de serulékeny darab!CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz ggggg5 #53704 üzenetére
mind a kettő jo kezdönek kerdes mire "hajazo" gépet kivansz venni?
ha a kamerazasra utalot akkor syma
ha a recerkodást imitálót akkor jjrc h31nalam jjrc h31 a befutő mert ha összetöröd akkor a benne lévő board es a hozzavalo TAV meg jol felhasznalhato mini FPV raceros kisgépre! valamint a TAV jol tuningolhato akár 300+ meterre is a gyari 100helyett!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest