-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz ezoltan #69108 üzenetére
"mert (tényleg)vannak olyanok akik inkább szopni szeretnek,mintsem repülni."
Kezdem személyeskedésnek érezni ezt a beszélgetést. uh. légyszives ezt fejezzük be...
Valahogy, mióta jöttem a topicba "ismét", hogy akkor nekiállnék a racerkedésnek egy 2.0 projektben azóta kétszer szóltál hozzá a dologhoz. Egyszer annyit mondtál: "nyitva net" minden le van írva el van már magyarázva mehetsz tanulni.
Most pedig burkoltan lef@szozol,általánosítva, mert ,hogy "vannak akik szeretnek szopni...."
Ez lesz az első ilyen mutatványom, ami nem "gyári...."
Példának okáért a DJI topicban én vagyok az, aki folyton agyári megoldásokat javasolja újra, és újra.Érdekes módon mindenki más tudott normálisan minden kérdésemre válaszolni...
Te mint gyakorlott raceres, és állandó topiclakó egy betű hasznos infót nem tettél hozzá ahhoz, hogy előrébb kerüljek.
Nyilván nem kötelességed, de lehetőség szerint a jövőben tartózkodj a az efféle megnyilvánulásoktól légyszíves, hogy szeretek e szopni vagy sem...De ha már itt tartunk, elmagyaráznád kérlek szakmailag, 2db kis méretű 640*480-as kijelző 35 fokos FOV-al, mitől sokkal szarabb , és olyan trágya minőség, hogy már majdnem lehányod tőle a topicot, mint egy darab nagy méretű 800*480 sorral rendelkező kijelző amin öklömnyi pixelek vannak?
MIért annyival sokkal szarabb a 640*480-as 35 fok, mint a dominator v3 800*480as felbontása 30-as FOV-al amit napjainkban is sokan használnak!?Érdekelne komolyan....Én nem a szemüveget, és nem is a projektemet védem...hiszen tisztában vagyok a gyakorlati tapasztalataim mennyiségével ami 0és 1 között van...
De valahogy nem állt össze a kép mégsem miért nevezed gyakorlatilag nézhetetlen fosnak azt a kijelzőt?
De hidd el, sikerült elérni , hogy elment a kedvem, hogy ezzel kapcsolatban bármit is írjak ide...köszönöm kedvességed...
Azt a "FOS-t" ami az attitude vevő nélküli verziója, majd kipróbálom, aztán konstatálom, jól jártam e, vagy mehet az kukába....szép csendben , magamnak...
Mert igen, valóban benne van mindkét lehetőség...
De valahogy a stílus most nem volt a helyén részedről, ugy érzem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest