-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnigee
aktív tag
LOS egy egyszerű de nagyszerű dolgot kell megjegyezni és soha nem lesz gondod, régebben is le volt írva.
Nincs olyan hogy nem tudom melyik az eleje. Miért? Stick előre és gáz. A gép előre fog menni, ergó tudod melyik az eleje Amíg egy mm-es pontot is látsz ennyi elég. A trükk, ha ilyenkor balra indul meg a gép a horizonton, akkor balra yaw-olsz, egész addig, amíg balra halad a gép a horizonton. Amint megszűnik a balra haladás, azt jelenti hogy a gép egyenes feléd jön, nyomhatod neki a gázt plusz előre. Ha esetleg elkezd jobbra menni, akkor meg jobbra yawolsz. És lám a gép visszajön hozzád. Ennyit kell megjegyezni és nem kell headless soha többé.Én már hoztam vissza így gépet és tökéletesen működik... hunyorítva láttam egy pontot az égen. Meg kell tanulni irányítani a gépet és tudni hogy mit csinálsz.
--> http://dronearena.hu/ <--
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest