-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz molnigee #57831 üzenetére
Szép lenne, ha ez ennyire egyszerű, és automatikus lenne élesben is, amikor már csak egy légypiszok kóvályog valahol a távolban, zabszem a seggedben, és nem vagy benne biztos, hogy most attól húz jobbra, mert Te arra húztad,, vagy azért mert belekapaszkodott a szél...
Hozzáteszem: Azért nem lehet mérlegre tenni kettőnk ezzel kapcsolatos véleményét, mert én annyit tudok repülni EGY ÉV ALATT, mint amennyit Te egy hosszú hét végén....Tökéletesen megértem azokat, akik úgy árulják "szeretett, alig használt" drónjukat, hogy "idő hiányában, .... meg.... kihasználatlanság miatt" ..... stb. eladó .......
-
Peaceliker
addikt
válasz molnigee #57831 üzenetére
Mondjuk múltkor a raceren powerloop ban ment el az fpv, szemcsi le, mire kiszúrtam a gépet, annyit sikerült hogy egyenesbe fordítottam és akkura estem le. Itt a merre áll tesztelgetest hatraltatta, hogy 2000des/sec a rate, min 60al ment, 100m re volt és acro ban xD
"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest