-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #40745 üzenetére
Nos, erre egy dolgot tudok mondani: írtam GB-nek, hogy nem adnának-e kupont a Fuutonhoz mert mi magyarok jaj de szeretjük . Azt mondták, de, tessék: FuriBsIT - 36 USD durván egy 10-es, 18 darab van.
Egyébként pedig el kell olvasni az rcgroups vonatkozó topicját, hogy mit gondolnak a gépről. Néhány review cím a teljesség igénye nélkül:ű
- "two words: buy it"
- truly brilliant
- "with crazy power"
- "best entry level racing drone" (németül volt, de átfordítottam az egységesség kedvéért)
- "maybe the strongest drone?"
- "most powerful?"stb. stb. Én repültem vele, teszek majd fel videókat a nap folyamán, szerintem sokkal jobb, mint bármi, amivel eddig repültem és 48.000 forint. A Falcont 47.000-ért vettem anno, az Emaxot 33-ért, a 3B gép 100.000 volt kb.
Szerintem ez magasan a legjobb, de tiszteletben tartom az ellenvéleményt, amennyiben:
- láttad
- tesztelted
- és nem trollkodási szándékkal írod be a szokásos fikázástAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest