Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Assetto Corsa Competizione
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz Jackal2 #19244 üzenetére
Nem. Nem. Mondom, hogy nem. Szerencsére nem postázik.
Ellenben baszogatja a csőröm, amiket a múltkor írtatok, építeni egyet magam.... Eddig sok (3) videót láttam építésről, és igaz, hogy kell vennem ezt azt szerszámot, pl pákát, na de na. Fene essen bele, ez jobb szórakozás, mint a WoT. Igaz, sokkal drágább is. WoTra eddig költöttem kb 150e-200eet, erre még csak elkezdtem költeni, már lassan 10enél járok, és még szinte nem vettem semmit. Csak két H8 Minit, meg egy U807et. Jöjjön már meg...Meg a kövi fizu, hogy megint rendeljek valamit.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest