-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolTol
tag
válasz Csabee. #10970 üzenetére
Bármikor előfordulhat egy félretárcsázás, de éppen egy telesales cég is bármikor felhívhat véletlenszerűen tárcsázott számokkal. Az 50-es hálózatkijelelőt korábban az ERMES rendszerű személyhívó szolgáltatáshoz használták, de az 16 éve megszűnt, nem valószínű, hogy egy akkori személyhívó előfizetőt kerestek...
-
DarkByte
addikt
válasz kinder93 #10975 üzenetére
Működik így a VoWIFI, hogy repülős mód aktív, de a WiFi-t visszakapcsolod. 1+6T-vel próbáltam, tudtam hívni.
thomas77: látom más megelőzött
Amúgy komolyabb repülő járatokon van a fedélzeten WiFi internetezési lehetőség. Ezért lehet visszakapcsolni a WiFi-t repülős módban.
Ahogyan a BT headset-ekhez is tudnia kell valahogy kapcsolódnia a telefonnak, ha zenét hallgatnál / videót néznél repülés közben.
Tény, hogy ez így már eléggé kifordítása a repülős módnak, de ez egy másik történet.Mod: áh, snowdog megelőzött ebben is. Ez van ha lineárisan olvasom a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz dchard #10967 üzenetére
Én a B28-at találtam most az EU-s országok 4G tervei között, ami 700 MHz körüli: Wiki (Ausztria, Belgium, Dánia, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Szlovénia, Svájc, Anglia, Spanyol, Finn, Svéd, Olaszország) Magyarország nincs ott mondjuk. De a felsoroltaknál, mind B28 van. Vagy az a lista már nem aktuális?
Csak azért kérdezem ezeket, hogy olyan telefont válasszak, ami 4G-n a jövőben az új frekiken is működni fog. -
snowdog
veterán
Megkövetek mindenkit, akivel a repülő mód miatt vitába szálltam.
Ez a repülő mód ugyanis már nem az a repülő mód, amiről én írtam.
Itt az oka. [link]
"Néhány évvel ezelőtt általános gyakorlat volt az utasszállító repülőgépeken kikapcsoltatni a mobiltelefonokat, elvágva az út közbeni kommunikáció lehetőségét. Ez azonban változóban van: már egyre több légi járaton fedélzeti wifi működik, amire az utasok is csatlakozhatnak.
Több mint húsz évig, egészen a 2010-es évek elejéig szabály volt minden utasszállító repülőgépen, hogy az elektromos eszközöket kötelezően ki kell kapcsolni. Elsősorban azért, hogy ezek adatforgalma nehogy zavart okozzon a gép műszereinek működésében és a pilóták kommunikációjában."Sőt tovább megyek, tulajdonképpen ma már semmi értelme a repülő módnak. [link]
"Engedélyezték az okostelefonok, tabletek és más készülékek használatát az utasszállítókon a repülés teljes időtartama alatt, közölte az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA). A határozatnak köszönhetően a légitársaságok megkezdhetik wifi és egyéb vezetéknélküli szolgáltatások nyújtását a repülőgépeken. Az utasok 3G és 4G mobilinternetet is használhatnak, hogy szörföljenek a neten, vagy e-mailt küldjenek, amint a repülőgép elérte a háromezer méteres magasságot."
Innen már csak egy kis ugrás, hogy a háromezer méter alatti tiltást is feloldják.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Ha nem jelenik meg a szolgáltató neve az állapotsávon repülő üzemmódban, mint itt nálam, akkor azt jelenti, hogy a vowifid nem működik. Teljesen úgy kell kinéznie a telefonnak, mintha hálózaton lenne, annyi a különbség, hogy a wifi antennád helyettesíti a tornyot.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
nfsu17
veterán
válasz MasterMark #10988 üzenetére
Én "végigmértem" tegnap Győrt...(vissza lehet keresni).
3-nál nem volt rosszabb a letöltés, de 7-nél sem volt jobb.
Ott volt a legjobb (szinte már az erdőben), ahol a legrosszabbra számítottam, mivel már nem nevezhető sűrűn lakott területnek. De lehet pont ezért volt jó, mert én voltam egyedül.
az 5 pöttyből az asztalomon 2, néha 3 pötty a térerő.
3-5 mega körül mozog le is, fel is.
Ha ez így marad 1-2 hónap múlva is, az jó.
Ez 1080p YT-ra elég, ennél több adatot meg ne mozgassunk mobilon.Nem akarok károgni, én komolyan kívánom, hogy jó legyen a diginek és hajrá, de az elméleti max 22 mega felét sem sikerült még meglátnom.
Ha valaki megírja hol van torony Győrben tutira, odaállok alá és mérek, csak hogy megnyugodjon a lelkem, hogy biztos én voltam mindig messze a tornyoktól.
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterMark #10983 üzenetére
Azt sem tudod, hogy hány aktív felhasználó jut a celládra, miért írsz ilyesmit?
Nálam már bőven 5 Mbps alatt van a letöltés, mert jó eséllyel több mint hárman netezünk a cellában. Szerinted ez mennyi lesz amikor harmincan vagy 300-an leszünk a többi szolgáltatóhoz hasonlóan? -
veterán
válasz dchard #10967 üzenetére
"A tanácsi határozat arra kötelezi a tagállamokat, hogy nemzeti szükséglet függvényében legalább 2030-ig tartsák fenn a 700 MHz alatti(470 – 694 MHz) frekvenciasávot a digitális televízió és a vezeték nélküli mikrofonok számára."
Tehát 694MHz alatt nem várható 10+ éven belül szolgáltatás érdemi sávszélességben. (nincs is szabad spektrum egyébként...)
örülök, hogy a mikroportommal egyelőre nem kell illegalitásba vonulnom
hanyas vagy, te disznó?
-
törölt tag
válasz dragonpapa #10937 üzenetére
Szerintem meg be kéne jelenteni hibára, nem a csodára várni, hogy megjavuljon magától.
-
törölt tag
válasz enginerus #10964 üzenetére
Kellene, hogy legyen, jelentsd be hibára!
Nem feltétlenül jobb a térereje, csak trükköznek a paraméterezéssel hogy úgy látszódjon, dchard le is írta korábban, hogy konkrétan hogyan!
-
snowdog
veterán
válasz dragonpapa #10977 üzenetére
Általában a biztonsági beállításoknál lehet kikapcsolni a PIN kód használatát. Ott keresgéld.
ollie
Korábban javasolni akartam hogy vegyék ki a SIM kártyát, de pont ez jutott eszembe, akkor hogy azonosítják a hívó felet. Ezért javasoltam a rádió árnyékolást. Más mód hirtelen nem jutott eszembe, hogyan lehetne semlegesíteni a rádió kapcsolatot úgy, hogy a hívó azonosítás is megmaradjon.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arra azért roppant kiváncsi vagyok, hogy mikorra oldják meg a metróvonalak, hipermarketek, mélygarázsok és parkolóházak lefedettségét, bízom benne, hogy ez gyorsabban fog menni, mint az eddigi hálózatépítés!
És roppant kiváncsi lennék, hogy mi a tervük mondjuk a Balaton csúcsszezonjára, hogy tervezik megoldani, hogy ekkora kapacitással legyen majd ott használható minőségű szolgáltatás, mikor a meglévő három is használhatatlanra lassul a sokszoros kapacitásukkal.
-
A GSM modul teljesen ki van kapcsolva repülő üzemmódban, gondolom így nem lehet beazonosítani a SIM-et, és ezért nem működik a hívás wifi-n. Viszont ha csak térerő nincs, a GSM modul aktív, és a SIM-et is látja a telefon, vagyis mehet a wifis hívás.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dragonpapa
csendes tag
válasz Kronos3000 #10951 üzenetére
A Redmi 6-nál nekem az a probléma, hogy egy fél óra keresgélés után sem találtam, hol a bánatba lehet beállítani, hogy NE kérjen pin kódot a digi-re? A másik telekomos sim, arra sosem kér, de bekapcsoláskor el sem indul addig a teló, amíg a nyomorult digis pint be nem ütöm
Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
-
snowdog
veterán
válasz Kronos3000 #10973 üzenetére
Tökéletes, pontosan ilyen helyszínre gondoltam.
kinder93
Korábban írtam hogy nincs VoWIFI képes eszközöm. Egyébként már nyilván kipróbáltam volna. Ezt a repülőmódban meg mégiscsak működtetünk sugárzó rádiót témát szerintem lezárhatjuk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kronos3000 #10973 üzenetére
Külföldön tartózkodom. Nincs roaming, VoWiFi-vel telefonáltam.
-
snowdog
veterán
válasz Kronos3000 #10966 üzenetére
Ez az üzenet teljesen logikus, erről írtam eddig. Repülő módban nem lehet semmilyen rádiókapcsolat, WIFI sem. Szerintem ezt csak úgy lehetne tesztelni, hogy egy olyan helyről kellene telefonbeszélgetést kezdeményezni, ami rádióforgalmazás szempontjából teljesen le van árnyékolva, de van kiépített WIFI hálózat. Talán egy mélygarázs? Vagy egy katonai objektum, ami le van árnyékolva, de van belső hálózat? (Ezt viccnek szántam, mert ott meg nyilván tilos a saját mobil használata)
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Digis számom van 3 napja. Kimenő hívásom nem volt, a számomat elvileg senki nem ismeri. Ellenben az imént Dániából hívtak, de nem vettem fel. Más tapasztalt ilyet?
Üdv: Csabee.
-
dchard
veterán
válasz Soma01 #10907 üzenetére
"... az Európai Tanács álláspontja szerint az uniós tagállamoknak – harmonizált műszaki feltételek mellett – 2020. június 30-ig kell majd a 700 MHz-es (694–790 MHz) frekvenciasávot a vezeték nélküli széles sávú szolgáltatások számára újrakiosztani."
Mivel itt FDD szolgáltatást kívánnak indítani, így a reális variáns a Band 68, ami 698 - 783MHz közötti FDD működést tesz lehetővé, ez maximum 30MHz duplex sáv kiosztását teszi lehetővé minden valószínűség szerint 5MHz-es raszterrel.
"A tanácsi határozat arra kötelezi a tagállamokat, hogy nemzeti szükséglet függvényében legalább 2030-ig tartsák fenn a 700 MHz alatti(470 – 694 MHz) frekvenciasávot a digitális televízió és a vezeték nélküli mikrofonok számára."
Tehát 694MHz alatt nem várható 10+ éven belül szolgáltatás érdemi sávszélességben. (nincs is szabad spektrum egyébként...)
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Kronos3000
senior tag
válasz Zsoleszhun #10958 üzenetére
Wasabi...
-
enginerus
csendes tag
Eddig azt hittem, hogy ahol van térerő ott van internet is. De ma gyalogoltam egy kicsit itt a XX. kerületben és 4G térerő volt mindenhol (VoLTE), lehetett telefonálni, de az internet nem működött. Érdekes.
Viszont azt észre vettem (mértem), hogy "amerre én járok" mindenhol egy kicsivel erősebb a térereje, mint a VODAnak! -
Rick4
félisten
-
Kronos3000
senior tag
-
snowdog
veterán
válasz Zsoleszhun #10958 üzenetére
Elvileg lehetett, mert attól még hogy a képen az látható hogy mind a két SIM kártya lóg a 4G-n, maga a beszélgetés még kiépülhetett a WIFI-n és a vezetékes hálózaton keresztül. Ilyenkor is VoWiFi kapcsolatról beszélünk.
zoltan6
Engedélyezted a VoWiFi üzemmódot? A telefonod kapcsolódott a WIFI hálózathoz? A WIFI hálózatnak van internet kapcsolata? Mert ennek mindnek teljesülnie kell a működéshez.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Ezt a vowifit én is kipróbálnám már,de fogalmam sincs hogy lehetne,telefon samsung galaxy s9 dual sim,független,legfrissebb rom,1-es simbe telekom sim,2-esbe digis.próbáltam ezt a repülő mód kikapcsolás dolgot amit irtatok,csak wifit visszakapcsolva,de én úgy nem tudtam telefonálni vele.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz snowdog #10956 üzenetére
Jól mondod te is Hát bizony ha 2.4 vagy 5GHz-en adunk s veszünk, akkor nem vagyunk rádiócsöndben, és ha csakis wifin vagyunk akkor felépülő hanghívás azt bizonyítja hogy vowifi muxik.
Megjegyzem: Ha a Redmi Note4-emen nem jön össze VoLTE se (meg VoWifi se),
akkor maradnom kell a Dellmont VoIPozásnál, arra a nem-dedikált mobilnet sávszélesség megy ha jól figyeltem[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
-
Kronos3000
senior tag
válasz wyattthoearp #10952 üzenetére
Az alant lévő beállításokkal,volte kikapcsolva,mivel a 2g-n lévő hívásnál körökkel jobb volt a hangminőség,így vélelmezem hogy wifis hívás volt,persze 100% nem állíthatom.
Wasabi...
-
snowdog
veterán
válasz wyattthoearp #10952 üzenetére
Én tudom hogy ti mit akartatok kérdezni, csak minek kellett belekeverni a repülő módot, erre akartam rávilágítani.
Egyébként én is csak sejtem, mert nincs olyan készülékem amin ki tudnám próbálni a VoWifi üzemmódot. Viszont nagyon meglennék lepve ha csak WIFI kapcsolaton keresztül nem működne, hiszen pont ez a lényege.
Szerintem a VoWifi működése szempontjából teljesen lényegtelen hogy azért nincs rádió kapcsolat mert kikapcsolták az egységet, vagy mert olyan helyen tartózkodunk, ami teljesen leárnyékolja a rádiókapcsolatot.
[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
válasz snowdog #10950 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy repülő módban van e, hanem, hogy a térerő fizikailag szűnjön meg. Ha megszűnt, és wifi elérhető, és még telefonálni is tud, akkor kész vagyunk.
Kronos3000
A kérdés ugyanaz hozzád is. Térerő nélkül tudsz telefonálni, vagy csak sejted, hogy voWifin keresztül bonyolítottál hívást?[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Redmi 6,elsőbbségbe helyeztem a wifin keresztüli hívást,így a wowifin keresztül próbahívást intéztem a testvér kártyára,egy gondolatnyi hezitálás után jó minőségben jól hallhatóan működött.Kispest,Dobó Katica utca,anyóséknál a tizediken csak 3/3 volt a net,Soroksári madaras 11/3,a mellette lévő sport bolt elején 9/3,ám hátul ahol csak acél van mindenütt,1/0,1 volt,kipróbáltam hívást indítani itt nem lehetett,pittyegéssel eldobálta a hálózatot.Csepel-Kispest--Soroksár-Szigetszentmiklós-Csepel útvonalon végig net rádiót hallgatva sosem szakadt meg.Normál helyeken még nem futottam használhatatlanságba.Második kártyának így ez tényleg ajándék.A Volte-t kikapcsolva többször próbáltam a 2g-n is hívást,kis többlet kicsengési késleltetésen kívül,nem volt gond vele.Vezetékes Digit hívva volt 40-50 perces beszélgetés is,gond nélkül zajlott.Eddig.
Wasabi...
-
snowdog
veterán
válasz betyarr #10947 üzenetére
Ezt értem, de attól kezdve meg nincs repülő módban, a kérdés meg erre vonatkozott. Talán rosszul tették fel a kérdést.
Lackooo84
Ezt is értem, de a repülő mód attól repülő mód, hogy minden sugárzó egység ki van kapcsolva, ha bármit visszakapcsolsz már beszélhetünk repülő módról.betyarr
Ha bármit visszakapcsolsz, akkor hogy lehet még mindig repülő módról beszélni?
Repülő módban minden sugárzó egység ki van kapcsolva![ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz snowdog #10945 üzenetére
a repülő mód lényegében egy kapcsoló,ami az általad felsorolt dolgokat egyszerre kikapcsolja.viszont,miután repülőbe tetted a telót,attól még egyesével vissza lehet kapcsolni a szolgáltatásokat úgy,hogy a repülő mód aktív marad,vagyis a többi,amiket kikapcsolt,maradnak kikapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz wyattthoearp #10942 üzenetére
Valahol ezt olvastam: "Bekapcsolás esetén a készülék minden vezeték nélküli kommunikációt blokkol, azaz sem a Bluetooth, sem a Wifi, sem a hívás/fogadás nem működik."
A repülő módnak nem az a lényege hogy minden vezeték nélküli kapcsolatot (Wi-Fi, 3G, 4G és Bluetooth) megszüntessen? Mert ha így van akkor repülő módban hogy kapcsolod be a wifit?
Azt még értem hogy csak a wifi legyen bekapcsolva, de ennek mi köze a repülő módhoz?[ Szerkesztve ]
-
tomszi1
csendes tag
Balatonkenesén van lefedettség.A hegyen a nyaralók közt lakásban is 1-2 pálcika közt változik a térerő,de stabil a 4g.Messengeres kommunikáció szépen működött,de a mérés az elég siralmas értékeket hoz.3.5/3.8. Azért ha már legalább lesz egy 6-8/5,akkor elégedett leszek teljesen ezzel a szolgáltatással.
Ryzen7 3700X 8/16@4300 RTX 3060 12GB Mi Note 10 LG OLED Benq W1070 EOS600D
-
senior tag
Sziasztok,
LG G2-n még mindig nem megy a 4G, hiába próbáltam az összefoglalóban írt APN beállítást. Utánanéztem alaposan, a készülék tudja a szükséges 4G/LTE B3 1800MHz-es frekvenciát.
A hívás megy rajta rendesen. Mi lehet a gond?
Írjak a diginek?
-
unravel
őstag
-
zselijan
csendes tag
Azt vettem észre hogy Újpest központ lakótelepen napról napra gyorsabb a lakásban a net. Kedden még 2/1, most már 6/5 a sebesség.
-
dragonpapa
csendes tag
Zamárdin se hang- se adatkapcsolat, csak 4 G kijelzés. Semmilyen beállítással, kár. A Balaton soundon ne a digire számítson senki
[ Szerkesztve ]
Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Zsoleszhun #10928 üzenetére
Bocs ha te már tőle rákérdeztél, de a hsz. ban amit linkeltem abban redmi7 vowifit okésnak jelzi, irja hogy beírta valami táblázatba is, és hogy egy Nokia 8110-ben felejtette ki a vowifi-tesztet.
-
-
betyarr
veterán
válasz anglergab #10930 üzenetére
nos,kipróbáltam másik telóval (xiaomi note 6 pro) és ugyanazokat a tüneteket produkálja: telekom vezetékes nem csöng ki és nem is jön létre a hívás,voda mobil esetében létrejön a vonal,én hallom a másik felet,de ő nem hall engem.feltételezem,hogy telenor mobil esetében is ez van,olyan számot most nem tudtam kipróbálni.
azaz jó eséllyel nem az op 6t-ben lesz a gebasz.
remélem felhívnak vagy érdemben reagálni fognak a hibajelentésemre -
noorbertt
őstag
válasz Zsoleszhun #10928 üzenetére
[link]
Ennyit tudtam tenni, wifinel nem ír ki semmit, de anélkül LTE.
Mivel nem gyári Rom van rajta így ki kellene próbálni azon is , hátha kiírja wifi hívásnál. -
betyarr
veterán
hálózaton belül (volte és vowifi hívásoknál) vezetékesre és mobilra is tökéletes a hívás oda-vissza,valamint telekom mobilra is ugyanez a helyzet.azonban,telekom vezetékes hívása esetében nem csöng ki a hívás,telenor és vodafone hálózat hívása esetén létrejön a hívás,én hallom a másik felet,de ő nem hall engem.a telefont fix 2g-re állítva a fenti problémák nem állnak fenn.
szerintetek ez milyen eséllyel digis gebasz?vagy elképzelhető hogy készülék hiba?úgy értem simán lehet,hogy a mókolt volte/vowifi a lúdas a dologban (op 6t)?nem hagy nyugodni a dolog,pláne,hogy másokat felhívnak,nekem meg küldenek egy semmitmondó,lerázó emailt
[ Szerkesztve ]
-
torrentszaki
tag
Nekem a Digi bejelentő oldala nem megy küldés után hibát dob. Így marad a 1272?
-
El Gringo
senior tag
válasz El Gringo #10904 üzenetére
megoldva. a hozzáférési pont neve intetnet volt internet helyett
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Zsoleszhun #10899 üzenetére
-
törölt tag
válasz nonsen5e #10797 üzenetére
Mivel ez egy publikus TESZT (nem teljes értékű kereskedelmi szolgáltatás), minden problémát - a 3-4Mb/s letöltési sebességet is jelenteni kell! Persze nem muszály, de akkor meg később ne csodálkozz, hogy nem fog rendesen működni mikor sokszoros terhelés lesz a hálózaton.
Többek között ezért is ingyenes az egész. Kapsz ingyen 50 gigát ők meg várnak minél több visszajelzést. Én napi szinten 10-15 jelzést adok le feléjük, egyszer sem pattintottak le, sőt inkább felhívtak és komolyan vették.
-
noorbertt
őstag
válasz Zsoleszhun #10899 üzenetére
Nekem a network Mode appon keresztül ott volt a kapcsoló csak atkapcsolni nem lehetett.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ather.networkmode
Most már az Android saját menüben is van és kapcsolható, elvileg aktív.
Mivel a jelenlegi Rom ami a telón van a LTE feliratot sem írja ki, ezért ha van ötleted hogyan tudnám tesztelni akkor kipróbálom. -
törölt tag
válasz Cravaly #10910 üzenetére
Besétálhatsz, majd elhajtanak, hogy gyere vissza 2 hét múlva.
Jó esetben bevallják, hogy
a, még nem is hallottak róla
b, csak annyit tudnak, ami a f@szbukon van.
Ténylegesen a mobilinternet (saját) szolgáltatásuk még csak az ÁSZF-ben létezik. Azt viszont érdemes elolvasni, abban egyértelműen benne van, hogy ki, és hol igényelheti, és mire, hogyan használhatja.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
A 2100 az a B1 lesz, azt fogják most árverésre bocsátani? Ezt kell nézni a megvásárolandó telefonoknál?A 700 MHz az band lesz? A 12-es?
Több szolgáltatóban gondolkodok, de 5G-ben még nem. MI 9 SE Global telefont néztem ki. Az FDD módot kell nézni? Mert itt az említett telefon FDD-n ezt tudja: B1 (2100) / 2 (1900) / 3 (1800, ez van most szerintem a Diginek 2 és 4G-n) / 4 (1700) / 5 (850) / 7 (2600) / 8 (900) / 12 (700) / 20 (800) / 28 (700)
. -
Cravaly
tag
Hali!
Erről tudtok valamit? -
El Gringo
senior tag
akinek megy Lumián, küldjön már egy fotót az APN beállításokról, lécci. Istenért se akar menni, de telefonálni lehet, LTE van.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #10898 üzenetére
700 MHz, azaz a nagy lefedettség, csak 2020. szeptember után lehet aktív. A 700 MHz először mindenképp 4G lesz. A 2100 MHz 4G, 3600 MHz 5G lesz valószínűleg.
-
p2pp
őstag
válasz Soma01 #10896 üzenetére
Mivel B20-ban nem kell gondolkodni, ha csak a Digi. Mobil-ban gondolkodsz.
Amúgy pedig sokan Dual Sim-ben gondolkodnak még 1 darabig.
Rövid távon érdemes még Global-ban gondolkodni.
De ha nem, akkor a B20 nélküliek is simán mennek most.
Ha csak Digi. Mobil van a B3-at sztem mindegyik tudja most.
Ha lesz 2100 majd idővel, azt is sztem simán tudja most minden.
A 700-at nemtom mi tudja most. De az nem biztos, h játszani fog.
Majd meglátjuk mit sikerül összehozni?
Rem a 2100-at sikerül megnyerni![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- World of Tanks - MMO
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest