Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz killer095 #77191 üzenetére
Nem olyan a játék felépítése, mint a D2 volt. Ha végigviszed a storyt akkor megnyílik az adventure mód, ami gyakorlatilag minden szempontból (XP, loot) jobban megéri, mint a story mód újrajátszása. Itt találhatóak a bountyk, amik adják a rift kulcsokat, melyekből esik majd a greater rift kulcs.
A nehézségi fokozatot pedig bármikor állíthatod a neked megfelelőre szintén nem olyan, mint a D2 hogy végig kell rajtuk menned.
Még annyi, hogy az expertet nem érdemes választani, mert rosszul csinálta meg a blizz és aránytalanul kevés XPt ad a nehézséghez képest. Szóval hard az ajánlott szintezés közben, vagy ha nagyon kemény és bátor vagy akkor master. -
killer095
őstag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy ha végig viszem a storyt normalon utána ugyan azzal a karakterrel lehet előről kezdeni csak mondjuk masteren vagy hasonló nagyobb fokozaton?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Edge
veterán
gz
itten meg RNG GOD megáldott:
vki tud linkelni DPS kalkulátort?
Nagy a dilemma hogy alapdamot tekerjem vagy AS-t tegyek rá, mert hydranak kell az AS de újabb hydra sebesség BP-t nem lépnék meg, csak ha mind a két ringemen is lenne AS(de mi van ha később ez sikerül)
Viszont az alapdamból a meteorok profitálnának egyaránt, az AS-ből nem.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
shotika
őstag
Vége, X ezer shard után már dobta kadala a Zuni kesztyűt... A vicc az egészben, hogy az uccsó pakk 600-as shardból 4 db Jade kesztyű (egymás után!!!) és egy Zuni
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
diegho
nagyúr
válasz Pöttön #77183 üzenetére
Barbár nagyon gyorsan elérheti a GR50-et. Ami kell hozzá:
- 5 új szett darab
- IK öv, fegyó és még valamelyik harmadiknak
- unity, rorg, valamilyen használható - nem feltétlenül immun - nyaki
- normális skillezésEnnyi az egész. A fegyvernek nem is kell ancientnek lennie, elég ha van rajtad 3-4 darab ancient ruha.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik karival lehet 2.2-n legkönnyebben elérni a gr50-es szintet?
Kezdek rá unni a monkjaim gearelésére, és lehet fel húzok egy új karit, csak még nem tudom hogy mi legyen.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
DjDanee87
addikt
A BNet launcherben nemrég tették ki ezt az oldalt: http://www.d3planner.com/
Azt nemtudom itt minden benne van-e hiánytalanul, de nézd meg, hátha.
-
abéla
senior tag
Úgy tudom a Parthan Def. braci proccol freezere is (mint "stun" effect), ez alapján a Dohu Energy Trap amu increase stun effect-je vajon működhet freezre is? (Azurewrath, amu/weap followeren)
Egyébként a Anc. Parth Def -nek megmaradt ez az egyedi stun-értelmező képessége? Csak mert nem jelzi semmi, hogy proccol-e vagy sem (freeze: Blizzard/FS + ice arm./crystallize).[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Jazz
veterán
A firebird? Azt össze se lehet hasonlítani ezzel a vállassal. Sokkal jobb, és teljesen más.
A Pauldrons of the Skeleton King-nek szerintem lehet olyan 5% chance-a. Az meg annyi mint a semmi. Most 20-ból egyszer nem halsz meg. Hűdejó.
Nincs valami jó oldal ami hiánytalanul tartalmazza az összes itemet?
Offical site hiányos, hibás. Sok item nem szerepel. Pl. listázod a legendary vállasokat, és nincs közötte ez a pauldron sem.
A http://www.d3maxstats.com-on meg nem szerepelenek az újabb itemek sokszor.-.-free your mind
-
Jazz
veterán
Van ez a shoulder: [link] ...Imádom ezeket a "have a chance" itemeket. Miért olyan nehéz leírni blizz-nek hogy mennyi az annyi?
A top wizákat ilyen vállasban látom, de én még nem nagyon láttam akcióban ezt a "have a chance"-ot. Nem halo ring-es tal wizának milyen értelmes vállast lehet még adni?
(ez a halo ring-esdi olyan iszonyat dps bukta (focus-restriant ugye kiesik), nem is értem ezzel hogy lehet 56 rifteket csinálni :S)free your mind
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok! Beszereztem a heten a Diablo-t PS4-re. Meg az elejen vagyok, de ha valaki akar jonni jatszani, akkor vegyen fel v irjon privatot!
Psn: beroj09
-
tibee77
őstag
Nah, ma kiesett a mäsodik anci kukrim is.Persze, hogy olyankor amikor a dagger of darts-ra vadäszok.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Reinhardt
őstag
válasz granini #77166 üzenetére
Nem mondom, hogy ez a leggyorsabb, lehet az aether-walker-es wiz még ennél is gyorsabban takarít. De, hogy a barbárnál T6-on ne lenne gyorsabb az durva csúsztatás.
Azt aláírom, hogy magas gr-ben már jobb a barbár. 38-ast még nem tudtam 2 perc alá vinni, fölötte meg nagyon hamar elfogy.[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Mirman: yepp.. ugyanakkor T6-on esik tobb material es egy level 1-4 rift alatt en kb 3-4x hazamegyek kipakolni mert nekem minden kell ami kiesik a foldre mret olyanvagyok. GR mas teszta ott nyilvan nem megyunk elore..
.OM. en nem igy jatszom, en leolom mindet ami szembejon, nem hagyom ott a mogottem kullogonak.. de lattam jopar peldat arra amit te mondasz, ezert pl nem pubozok sose. Lehet ott tobb a loot meg jobb az xp, csak pocsek a jatekelmeny mert rengeteg a huje. Akkor inkabb szolozom, meg letolok 5 bountyt es megvarom hatha jon valamelyik pajti es akkor kap ingyen 5 dobozt yeaahh
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Mirman
őstag
válasz granini #77158 üzenetére
Számomra ezzel a patchel (és valószínűleg jópár embernek már jóval előbb ) a T6 értelmét vesztette. Amikor dupla annyi lootért és xp-ért lehet 40-50-es speed griftet menni 5-10 percek alatt akkor szerintem teljesen értelmetlen T6-on menni . GR-ben meg a barb is kénytelen ottmaradni a többiek közt és bevárni a supportot . Supp Cruzzal meg Tiki WD-vel meg ugyebár nem egy nagy dolog lépést tartani a barbal.
-
atidzsiforc
őstag
toxin gem 25os passzivja meg mindig osszeadodik?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
granini
őstag
1. nem. legalabbis T6-on semmikeppen sem. en is meg szoktam allni, felveszem a lootot aztan porgok tovabb.
2. nem. a ww barbar az ora jarasaval megegyezo iranyban, de az egermutatot kovetve barmerre tud haladni porges kozben (sssztakkuuvva dettudomanyosssan fogalmazokman occsejjm ) tehat arra forog/porog amerre iranyitom. vissza is tud forogni ha otthagyott egy par mobot. minimalis kor menten de kb meg egyhelyben is lehet forogni..Egyebkent jogos a boges, mar korabban is megirtam hogy mas kaszt szamara a ww barbar kezelhetetlen jatekpartner. T6-os riftben nem lehet ultolerni, es szinte mindent egyhitel. Aki csak egy negyed pillanatra is megall hogy felvegyen vmit a foldrol az onnantol lootot fog szedni a rift vegeig. Sajnos ez van. Mar a vonatos barbar is ilyen volt de az legalabb valamennyire megallt amikor 3-nal kevesebb mob volt elotte.. a ww-t semmi nem allirja meg, es sima T6-on en raadasul meg be szoktam tenni egy run like the wind-et is ami ww-ben is tovabb gyorsitja a karakterem.. meg meg a berserk is ad ugye MS-t.. hatszoval nemecceru..
A strafe-es meg rain of vengeances DH esetleg lehet partner mert az is tud ugy olni hogy kozben vegig halad. Minden mas kaszt (hiaba van iszonyat dps-e a wizrdnak meg a WD-nek is..) amennyire en lattam csak meg-meg kell alljon es ott vege is van, mert le lesz korozve es csaaaaoooooo...
Szoval azok a barbarok akiket kivetel nelkul ki fognak votkikkelni pubbol majd szepen osszeallnak negyen osztakkor jolesznekik..
-
mikromanus
veterán
Gyorsabban haladnak a pörögnek mintha nem. Már bulkathossal... elvileg. A forgószelek amik automatikusan keletkeznek a setbónusz miatt nagyokat sebeznek, így nagyon nem kell megállniuk. Vezsettül kellett bele ez a broken effect. Mer' nem volt elég OP 1-2 évig az elején. Kell a visszatérés. De ha megállnak, akkor haljanak is meg!.
Ritkán játszok, csapatban se gyakran, de szerintem el van ez cseszve és nagyon nem akarok barbik mellé csapódni ezek miatt. Kb olyan mint a sentry DH volt az "aranykorában". Akkor is veszett nagyot karcol ha ott se vagy. Vagy félreértem és azok az 2500%-ok csak kiegészítő sebzések és nem azok a build "Komoly" karcolós részei?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #77136 üzenetére
Na befrissült bnet profil most látszik a wohos setupom.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
sith7
félisten
2 kérdés WW barbárokhoz:
1. ha megáll a pörgésben - akárcsak egy pillanatra is - akkor meghal ?
2. csak menetirányban előre lehet pörögni ?Komolyan mondom, ha belépek egy ismeretlen gr partyba és azt látom barbár is van, komolyan elgondolkodom, hogy kilépek
Elindulnak, felpörögnek, mennek előre, a többiek meg irtják hátul a maradékot
-
-
Gorneck
legenda
A solo 58-at menő köpiWD pl 15-15 szintel rendelkezik magasabb kavicsokkal... Hogy a faxba? Mert az nem kevés...
Vagyis ha jól sejtem tom, hogy hogyan...Illetve arról olvasott már vki, hogy a LAGGGG árral mikor kezd vmit a Blizzard? 5 seces állóképre gondolok...
Gorneck#1239
-
granini
őstag
válasz bajtokarpi #77146 üzenetére
Megkockaztatom a kijelentest hogy barmelyik karakter jobb GR-t tud menni mint amilyen kulcsot valojaban ki tud utni. Szerintem magas kulcsot osszehangolt 4-es csapattal erdemes "sorozatgyartnai".. nem art 2 range (DH, Wizz) es 1-2 support kari pl Wd vagy egy jo berantos palmos monk, es mondjuk egy ww vagy raekor barbar amelyik szenne boxolja a trasht.. trialban ugyanis nincs elit..
2 barmilyen jo dps karakter sose fog nagyobb kulcsot kiutni - a kisebb szintlevonas bunti ellenere sem.. - mint a jo 4-es party mert a mobok szetszaladnak, meg a vege fele mar eleg durvan sebeznek is..
A tutti recept most allitolag a 2 db wizard a brutalis AOE sebzes miatt..
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Barbàrral trialozni mlyen buildel szoktatok? Tegnap egy haverommal (dh) nem igen tudtunk 46 fölé menni, de legtöbbször 42-ig jutottunk. Szerintem kevés.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
mikromanus
veterán
válasz TeeBee73 #77141 üzenetére
A Yeti sokat megfog. Mondjuk a jail mozgásban nem rögzít, de azt hiszem attól még sebez, ami magasan elég szépen lefaraghat az életből. Mindenesetre az immo 4 darab bónusz igen hasznos ... már barbinak...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Mirman
őstag
Nem tudom kik voltak ott de azt a múltkori cruz partit meg lehetne ismételni alkalomadtán. Vagy ugyanezt WD-k között. Kellene egy normálisabb DoD.
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz TeeBee73 #77141 üzenetére
Ezt ismerem.. megoldas: hagyd ott, vagy menj elore csald el magaddal..
Mit veszithetsz: siman lehet hogy magadra huzol ebbol a szivatos fajtabol meg +1-2 elitet.. fekszel igyis ugyis..
Mit nyerhetsz: (tegnap velem 2x is megesett..) addig "menekulsz" a 2-3 elittel a nyakadon mig bele nem botlasz egy shield / power pylonba es akkor harmat egycsapasra..
Nem tudom mivel tolod, de ww barbarral azert eleg jol lehet kiteolni (ertsd: menekulni )<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
TeeBee73
veterán
Imádom a Vortex+Jailer+Fire Chain-es Eliteket. 5 gr-ből 4x Winged Assassin, és egy Corrupted Angel pack. Esélyem nem volt.
5 kulcs ment a levesbe...
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
T. M.
aktív tag
válasz granini #77137 üzenetére
Na ezt kipróbálom, hogy egyesével haladok felfelé. Crusával úgy áll a dolog nálam, hogy a 46 lejön kb 9-10 perc alatt, 49-en a rekordom 13:22 asszem. Az 50 egyszerűen sehogy se jött össze eddig, vagy act 5. mobokkal volt tele a map, vagy a legrosszabb eliteket osztotta a játék, amikor meg benne lettem volna az időben megkaptam a patkány izét a végén speed pylonnal
Nem tudom mekkora ugrás van sebzésben 50-en, de sokszor papírnak érzem a crusát, kéne még cuccost gyűjtenem ráprokxy Este nem csapatunk kicsit? El_asztam az összes 50-es kulcsomat
[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
Tudom konteo (aminek en is nagy kritikusa vagyok amugy..) de tenyleg azt tapasztaltam hogy ha nem egyesevel emeled szoloban a fokozatot akkor beadja az osszes szar mobot, szar bosst, kanyargos terkepet es keptelen voltam megcsinalni. aztan 46 utan a 47 meg a 48 teljesen rendben voltak.. Rendes map, kb elfogadhato suruseg es mobok, es nem a 3-4 kibirhatatlan GR boss valamelyiket kaptam..
Es anno DH-val ugyanezt vegigjatszottam, csak ott 35 utan 41-el probalkoztam vagy 10x nem lett meg es aztan 36-tol egyesevel fel tudtam menni 41-ig asszem.. de valszeg amugy nincs ebben semmi csak pech, es lehet ha meg 10x nyomok 49-et akkor az egyik siman osszejott volna.
Csak szolozni uncsi sztem es nem eroltetem sokat..
-
Edge
veterán
válasz granini #77137 üzenetére
"uh mentem egyesevel es ugy nem volt gond.. ezt anno DH-val is tapasztaltam.. vhogy a Blizzard nem szereti ha tul sokat akarunk egyszerre.. "
Am. sztem tök mindegy én 48 után az 50-et toltam le 49-et skippeltem, most is olyan grrel fogok próbálkozni amire épp van kulcsom: 52, 53
-
granini
őstag
Tegnap meglett ww barbarral szolo GR48. Kb a rift felenel lejott a boss (Ember-t kaptam ) aki kb nem csinalt semmit csak dobalta a meteorjait amiket kikerultem de igy is vmi 14:49 alatt lett meg.. 6ww+4immo szettben toltam rorg + unity-val.
Tanulsagok (hatha erdekel vkit, bar tudom itt mar eleg sok ember behuzta a GR50-et is..)
- egyesevel kell emelni a GR szintjeit.. elotte GR46-ot csinaltam meg de annyira durvan hogy ugy ereztem mitnekem. aztan zsinorban 4x ilyen 4-5 masodpercen mult a GR49 de mindig elvereztem.. uh mentem egyesevel es ugy nem volt gond.. ezt anno DH-val is tapasztaltam.. vhogy a Blizzard nem szereti ha tul sokat akarunk egyszerre..
- a barbar annyira durvan lemossa a trash mobokat hogy a macera elitet ott kell hagyni.. nemvicc.. a rift kozepen magamra huztam 3 elite packet amibol ketto eleg zorall volt.. tovabbporogtem es trashbol osszeszedtem az idot.. inkabb haladni kell mint 8x megfekudni 1 pack miatt..
- Mara Kajelodiszkopom (igykellirni..? ) van ami konkretan eletet ment. Rengetegszer direkt belealltam a poisonba, meg mellel levettem a millionyi kis lepkekopo szunyogot, oriasi segitseg.. szoval a lenyeg hogy sztem nem lehet olyan amulettel menni ami nem ad vmi immunitast.. kotelezo..
- a barbar sztem egyetlen komoly gyengeje hogy ha ugy halsz meg hogy cd-n vannak a barbarok es/vagy a berserk, akkor onnan nagyon nehez osszekaparni magad, az konkretan menekules lesz.. en Ancient Fury - fury toltos runat viszek a barbar haveroknak, ha ok nem utnek kb nincs fury-m mert a warcry ad max 20-at elso skillem meg nincs is mer minek..Hat igy bk ezek jutottak eszembe igy utolag, azert remelem van akinek ez is hasznos info..
ui.: Prokxy - bocs h nem irtam vissza de pont GR-ben votlam aztam mikor vege lett teged lattalak vmi GR52-ben ott meg en nem akartam zavarni..
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
az első barlangos volt, csak a mob sűrűség nem volt a legjobb, de erre már én is rájöttem, hogy az olyanok a jók. Bossra már nem volt jó ez a szűkösdi, mert kiteolni nem tudtam
Woh-os buildet majd én is kipróbálom ha lesz időm, csak nekem nem Anci woh-om van, de nonanciból viszont fullos.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz Joezyka #77134 üzenetére
A pálya felépítése lényegesebb sztem, a szűk folyosós barlangos cucc a legideálisabb ehhez a hydra buildhez, ott marha jól lehet CC-zni a mobokat jöhet bármi.
Tegnap kipróbáltam a WOH-os buildet nagyon klafa, elvileg gr52-ig jó, majd ma kipróbálom van 6-7db gr52es keyem. Most a karim abban a cuccban és buildben van csak bnet a cuccokat nem frissíti.
-
Joezyka
senior tag
tegnap mentem 3db gr50et. elsőre meglepően tök jól ment, pedig nem voltak valami ideálisak a körülmények, bossra is volt 2 percem, de szűk helyen sokat kellett mozogni meg sok add kergetőzés volt, így kicsúsztam 1 perccel a másik kettő meg említésre se méltó, mert csak szívás volt) de egyszer csak összejön egy jó mob sűrűségű GR végre !
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz DjDanee87 #77131 üzenetére
A topikra is rákereshetett volna csak én vagy 2-3 különböző buildet leírtam már itt Tal rashahoz. A video-hoz: ez Season video, tehát úgy kell kezelni, a build része az energy twister ami a ranslors bracer miatt van betéve, NS-ben erre nincs lehetőség egyelőre ott vagy strongarm+blackhole vagy Ancientparthans+teleport calamity-vel kell menni soloban, partyban mehet helyére steady/lacuni a dps miatt mivel úgyis van tank.
-
sith7
félisten
válasz atidzsiforc #77123 üzenetére
De most komolyan .,.. ha stream - elsz , akkor azzal valamit mutatni szeretnél, nem ?
Hát ezt nem kéne ... esetleg amivel játszol arról beszélnél, magáról a karakterről, build - ről , miért ezt használod, miért ezt a fegyvert, ha más a fegyver/build, akkor mi változik, miért jobb/rosszabb stb.
Ha nem ilyen irányú a stream, akkor szerintem , ez így ebben a formában felesleges
-
DjDanee87
addikt
válasz flash- #77118 üzenetére
Én most reggel ránéztem a top5 wizardra, ahogyan írtad. Egytől egyig mindegyiken full Talrasha set, annyi különbséggel, hogy a legelső valószínű T6 farmolás után léphetett ki, mert goldos gem + shrine-os bracer és Aether walker fegyver volt rajta, amit valszeg t6 speedrunra használt. Ennek megfelelően a buildje is arra van építve most. De a setük mndegyiknek csakis TalRasha.
A buildjeik nem egyformák, de ez teljesen normális mert kinek mi jön be. Nincs egy kőbevésett legjobb felállás, a lényeg hogy legyen 4 féle különböző elemental sebzésed, hogy a 4 féle meteor jöjjön a setből - és ezekből 1 generátor spell hogy a focus + restraint gyűrű buffját fenttartsd. Én mikor kezdtem a season wizardot előbb lett meg a 6 slow time-os set és jó ideig azzal mentem, mert talrasha annyira nem esett. Ha te is most kezdted akkor javaslom kadalázz talrasha setre, de ha esik firebird vagy slow time set akkor ne törd őket össze mert lehet jó ideig azok valamelyikével kell majd érvényesülnöd!De amit linkeltem tegnap videót (Deadset - Tal Rasha Wizard Guide GR 50+ (Patch 2.2) az szerintem továbbra is egy tökéletes kiindulás a talrasha wiz megértéséhez. Ha jól emlékszem kitér egy kicsit arra is, hogy milyen alternatív megoldások használhatóak a spellek terén. Én pl teleport nélkül használom, de van aki nincs meg nélküle.
[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
válasz flash- #77118 üzenetére
tal sett most a legerősebb, és ha valami nagy csoda folytán esne serpent akkor 2 hidrás build elég erős.
amúgy cucc függő, hogy milyen buildet választasz, a lényeg, hogy 4 ele ágból használj skillt, mert akkor 4 meteor potyog 8 secenként, és az úgy fájó.
egy példa build-et találsz, ha megnézed a profilom.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
T. M.
aktív tag
Viccesek ezek a Blizzardos fiúk. Amíg a SoJ volt a bis, szenvedés volt összeszedni. Most, hogy a Bastions of Will vitt mindent, szórja a SoJ gyűrűket. Patch óta esett vagy 8-10 db...
-
DoxaM
aktív tag
tx
igen egy picit, azzel kicsúsztam a topból, most T51 / 11:24-el újra bent vagyok....véletlen futottam jó időt, jo dungeont kaptam, pedig nem is arra mentem, h javítsak, csak, h megcsináljam 52-re a keyt...azóta farmoltam 1-2 ancient cuccot. persze, IK fegyót nem adta be a rohadék...pedig azzal már feljebb tudnék menni sztem T53 jó lenne.[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz atidzsiforc #77121 üzenetére
ez a folyamatos káromkodás szánalmas
-
atidzsiforc
őstag
lehet nezni ahogy benazunk [link]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #77116 üzenetére
Ez akkor a battle.net-es cucc. Nem zavaro, hogy nem frissul rendesen?
Otletem meg max annyi lenne, hogy a targyakhoz legyen egy szimulator, hogy mi lenne ha ezt atporgetnem vagy azt. De ezt mar mondtak. Persze nem arra gondolok, hogy mindent es akkor, hogyan neznek ki
6chc/50chd/650int/socket-es gyurukbe, hanem mint a Mystic, aktualisan csak egy poretes, es ha mar volt, akkor csak azt tovabb forgatni. Vagy reset. Fegyvereknel meg egy milyen lenne ha ramalandi.
De tovabbra is kerdezem, mi ertelme, ha nem frissul rendesen? Van olyan karakterem ami mar egy hete nem abban a cucc/skill beallitasban van.
Sokkal jobb ha inkabb meggyozod oket, hogy hasznaljon mindenki HUD-ot -
flash-
veterán
wizzardnal(season 3) melyik build felé menjek el?
tanácstalan vagyok, ahogy nézem a leaderboard solo-t az első 5 Gr 55 ös wizz mindegyiknek más a buildje...
ötlet? mi alapján induljak el?
DjDanee87 írta a tal rasha set et, namost azért gr 55 ös leaderek közül több is más setben van..
akkor most wtf?[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #77111 üzenetére
Milyen adatokkal dolgozol?
Mert lehet itt sok ötlet, ha totál megvalósíthatatlan azokkal az adatokkal amik rendelkezésedre állnak, akkor sok értelme nincs. -
Kexifoxi
csendes tag
Sziasztok!
Mondana valaki egy jó Wiz buildet ami életképes az új pach-hez?
köszi!Zte Grand X V970 volt,Samsung Galaxy Core Duos van "Homo homini lopus est!!!" D3: Hyperkex#2259
-
_ocsisajt
őstag
S3 HC, koszi klantars
meg szintezo gemes nagy xps 2ht+cain+nagypiros fejbe kombot
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Edge
veterán
válasz nagat0r #77110 üzenetére
gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni gyakorolni
csak ennyi
-
granini
őstag
válasz killerjohn #77102 üzenetére
Oke, oda is lenne 1 otletem..
amikor nezegetjuk a leaderboardot azzal a mindenki szamara ismert lelkiallapottal hogy "nemhiszemel hogyaf**bamennekemberekGR55-otbarbarral hatannyivalnemjobbagearjemintazenyim..." akkor ott sokszor gond hogy ramegyek az illeto top mittomen 15-os jatekos profiljara - mondjuk a fos jobbgomb menu miatt itt szoktam friend-nek addolni oket.. - es akkor kapok egy 12-es listat a karaktereirol ami kozott van 5 barbar abbol 4 non season es a 4-bol akkor deritsem ki hogy navajon melyikkel ment 55-os GR-t.. aztan persze lehet siman nem is az a gear van rajt..
Na, ezzel lehet valamit kezdeni pl? Hogy a te toolod legalabb annak a karakternek a nevet tutira megmondja amelyikkel a csavo letolta a GR55-ot..? tudom hogy ha megvarialja a gear-t meg a skilleket es ugy lep ki akkor az eletben ki nem deritem hogy eredetileg mi volt abban az adott pillanatban rajta, de mar is is segitseg lenne ha tudnam melyik karival tolta..
B kerdes plusz pontert (figyuzd mer ez man verpista lesz.. ) - aztat meg lehet valahonnan hesszelni hogy amikor azt latom hogy GR55 completed 12:08 perc akkor abbol hany poerc volt a mobok es hany perc konkretan a RG fight..? Na, na..? Kopjakle..?
[ Szerkesztve ]
-
nagat0r
tag
Köszönöm, akkor megpróbálom nem a mobok képébe tolni a kis tűzköpőket.
Még az jutott közben az eszembe, hogy ha csoporttal megyek, és az unstable anomaly helyett arcane dynamot rakok be, akkor annak a 60% dmg bónusza érvényes lesz a hydrára is?
Ha igen, akkor az csak az első lövésre ad 60%-ot, vagy onnantól az összesre ahogy stackelődik, amíg el nem tűnik?
Tehát érdemes arra figyelni hogy mindig a hydrát tegyem le ha "feltöltődött" az arcane dynamo, vagy inkább lőjem el blizzarddal, esetleg energy twistwerrel? -
nagat0r
tag
Szerencsére van viszonylag értelmes rollokkal F+R, csak nem frissül kellő ütemben a profilom (sisak és gatya sem ezek vannak fent), és az a két gyűrű amit most épp láthattál, a "közelharci" buildhez került fel, amit szintén a te leírásod alapján próbáltam. A gr47 F+R párossal , és a távolsági builddel lett meg.
Egyébként a hidra sebzésénél a zei távolsági bónusza az attól függ hogy a hidra milyen messze van a mobtól, vagy hogy én milyen messze vagyok?
Köszönöm, mesterem! -
Edge
veterán
válasz killerjohn #77102 üzenetére
az jó lesz mer a béna dprogress még mindig nem frissítette be az ns gr50-emet...
-
granini
őstag
válasz killerjohn #77085 üzenetére
Oke, akkor vettem a faradtsagot es atgondoltam.. az alap dolgokat most nem is emlitem, nyilvan egy komplett karakter review kell hogy legyen benne statokkal itemekkel A-Z-ig, nem vagy mar amator ezeket nem sorolom. Szamomra is az "osszehasonlitas" resz az erdekes meg probalom kifejteni.
Az szamunkra a leghasznosabb amikor arrol tudunk info-t kapni - anelkul hogy elesben ki kellene probalni, pl atrollolni egy itemet.. - hogy mit nyernenk azzal, ha.. mondok peldat:
- az adott buildben melyik a fontosabb egy fegyveren a 10% dps, a 7% AS vagy esetleg inkabb a 8% CDR..?
- magas GR-en mi ert tobbet a sok vitality mert azt nehezebben utik le, vagy inkabb pakoljam tele allressel mert akkor eleve kevesebb dmg-t kapok be tehat nem gond hogy nincs annyi life..
- melyik jobb a osszes bevitt dmg tekinteteben, a 16% cold + 9,5% chc + 93% chd + socket amulet, vagy inkabb a 740 dex + 9% chd + 99% chd + socket amulet? Vagy esetleg olyan ami main stat + critek + elemental de nincs rajta socket? Mit veszitek ha nem teszem be a taeguk gemmet es nem proccol fel 66-ig..?Tudom hogy ez eleg komplex es karakterenkent / buildenkent valtozik, de sztem a legtobbunk ott "szorul segitsegre" hogy valaki megmondja neki hogy ocsipok nem kell mar tobb AS-t pakolnod a karkaterre mert nem hoz erdemi eredmenyt, viszont helyette ha odaraksz meg +8CDR-t akkor pont at fogod lepni azt a break pointot ahol mar vegig berserkben (vagy any other..) tudsz lenni.. es hasonlo osszehasonlitasok.
Statisztikai / matematikai alapon barmelyik tool kiszamolja, hogy melyik amulet vagy fegyver ad tobb dps-t, de azt mar keves smart tool tudja megmondani, hogy a build egeszet tekintve hogyan tudnam jol beloni a balanszot. Persze nem vagyunk egyformak, van aki imad tesztelni, buildeket probalni es siman vegigmegy 10 x 15 percnyi GR-t hogy optimalizalja a geart. De biztos akad aki vevo lenne a te fejlesztesedre es azt mondja megpsorolnam a 10 x 15 percet ha lenne vki aki megmondja hogy hogyan lojjem be jol a karim statjait es a gear sorait.
Szoval en laikuskent nem tudom hogy neked rendelkezesedre all-e a megfelelo tudas es informacio hogy ilyen komplex elemzest / osszehasonlitast programozz le, de ha valaminek lenne haszna akkor az ez. minden masra ott a korabban felsorolt 5-6 webes app amik mindent megmondanak, megmutatnak..
Meg egyszer mondom, anno mikor M6 DH-val mentem nekem jol jott volna ha valahogy levezetve latom hogy socketes amulet a jobb nekem dps gemmel, vagy siman nem socketes amulet aminek mind a 4 sora pure dps.. mert odaig eljutottam a jatekban is hogy latom hogy +11.5% dps, de az onmagaban nem info..
Mindenesetre jo munkat es kitartas kivanok a fejleszteshez es barmi lesz is belole szerintem mi ertekelni fogjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost 12G (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
- Bambu A1 Mini
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
- BenQ ZOWIE XL2540K Esport GARANCIÁLIS monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest