Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz flash- #77118 üzenetére

    Én most reggel ránéztem a top5 wizardra, ahogyan írtad. Egytől egyig mindegyiken full Talrasha set, annyi különbséggel, hogy a legelső valószínű T6 farmolás után léphetett ki, mert goldos gem + shrine-os bracer és Aether walker fegyver volt rajta, amit valszeg t6 speedrunra használt. Ennek megfelelően a buildje is arra van építve most. De a setük mndegyiknek csakis TalRasha.
    A buildjeik nem egyformák, de ez teljesen normális mert kinek mi jön be. Nincs egy kőbevésett legjobb felállás, a lényeg hogy legyen 4 féle különböző elemental sebzésed, hogy a 4 féle meteor jöjjön a setből - és ezekből 1 generátor spell hogy a focus + restraint gyűrű buffját fenttartsd. Én mikor kezdtem a season wizardot előbb lett meg a 6 slow time-os set és jó ideig azzal mentem, mert talrasha annyira nem esett. Ha te is most kezdted akkor javaslom kadalázz talrasha setre, de ha esik firebird vagy slow time set akkor ne törd őket össze mert lehet jó ideig azok valamelyikével kell majd érvényesülnöd!

    De amit linkeltem tegnap videót (Deadset - Tal Rasha Wizard Guide GR 50+ (Patch 2.2) az szerintem továbbra is egy tökéletes kiindulás a talrasha wiz megértéséhez. Ha jól emlékszem kitér egy kicsit arra is, hogy milyen alternatív megoldások használhatóak a spellek terén. Én pl teleport nélkül használom, de van aki nincs meg nélküle.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák