Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz Pöttön #77202 üzenetére
A gyors felhúzás kevés, azért szerencse is kell (vagy csak én vagyok sz@póágon) mert 1 db ww szett darab sem esett, Kadala szánt meg vagy 3 -al. De az utóbbi kb. 10e shardból már tőle se jött a "maradék", ellenben a Raekor már vagy 8x kigyűlt, a Might of The Earth is vagy 4x kompletten. (Most utóbbival megyek, mert amikor az volt a "divat" persze nem esett, így nem tudtam kipróbálni.) Nem baj, hetek kérdése és csak meglesz...
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,a 61-es szintet hogy lehet elérni? Meg kell vásárolni a kiegészitőt? Melyik módban ad a legjobb cuccokat?
-
Pöttön
őstag
válasz Szancsó #77203 üzenetére
Ismerem ezt, én ugyan ezeket a köröket járltszottam le a monkommal, mire a woku + inna set ki esett anciba addigra megvolt a második monkomnak kompletten minden cucca bele értve a fegyvert (flying dragon) is, most már hogy előrrébb lépjek vele ahoz az unity vagy royal ring kellene anciba jó statokkal vagy az anci wave of light-os fegyver, és jelenleg ebbe untam bele.
Bele toltam a héten nem kevés játék órát, és nem esett eddig semmi használható.
Bezzeg a DH-mnak szinte egyből ki esett az anci kridershot baromi jó statokkal + gift...A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
DoxaM
aktív tag
-
tibee77
őstag
Egy kerdes a crusa roland buildröl.Miert a fire-t hasznälja mindenki?Elmeletileg a holy-s shieldbash többet sebez, a physical-os (pound) meg meg többet.Igaz, hogy az kisebb területre hat, viszont ez csak jot tesz az uj bracernek is, mivel az azt irja, hogy a shield bash nagyobbat sebez illetve meg fele annyiba is kerül ha 3 vagy kevesebb enemy-t talälsz el.Vagyis akkor elmeletileg a physical-os lenne az ideälis nem?Föleg ugy, hogy nekem peldäul a block-om is több mint 60% mivel bloodbrother-t hasznälok.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Cheesy
őstag
T3-on megakadtam ezzel a builddel.
(whirlwind barbár)Ami alapján fejlesztettem eddig, hogy a critical hit chance minél magasabb legyen (az értéke most buffed 51%).
Viszont tárgyakból nagyon keveset találtam ami többet ad (10% volt a max).
Tele van már a ládám legendary cuccokkal és setekkel, de nem tudom eldönteni melyikkel lehetne tovább erősödni. DPS irányba.Utóbbi 1 hétben vettem elő a játékot kb. 5 hónap kihagyás után és többek között kezd összeállni egy set, ami érdekes lehet. Ami már megvan: Gauntlet of the Wastes, Sabaton of the Wastes, Curiass of the Wastes.
4-es settől felfele már WW-re van kihegyezve, a 6-os setnél meg le kell cserélni a mostani Wind Shear rúnát Dust Devils-re. Ennek van értelme?www.vakbelmutet.hu
-
killer095
őstag
Na ezt is megéltem,elvertem diablót
Mostmár csak fejlődni kell meg gearelni mint állatORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Gorneck
legenda
Ismét update...új WH és végre kimaxolt elit dmg az OHn.
53-asról alig csúsztam le...pár secen múlt...
2-3fős partyban amit művel a kari az vmi kegyetlen...minap próbálkoztunk 53asssal és nem volt gond, csak a fránya BOSS nem volt az igazi...nagyobb riftekbe is sztem kb annyi az oka, hogy nem pöcint ki más DPS karikat, hogy lagot okoz...dmge eléri a többi kariét...
Nagyon imádom a játékot vele...Gorneck#1239
-
Mirman
őstag
-
RAVEN59
tag
Nagyon köszönöm a választ.
-
DjDanee87
addikt
válasz Cheesy #77217 üzenetére
Nem értek barbárhoz, de diablofansen ez a build a legjobban pontozott. Ez alapján próbáljj meg elindulni. Le vannak írva az ideális itemek, hogy mik rajtuk az legjobb affixek, build és minden ami kell.
Azt nem mondom, hogy egyszerű összeszedni a dolgokat. Havernak season barbárja 200 paragon fölött jár, folyamat kadalázza a WW setet és eddig esett neki 3 darab (+RoRg gyűrűvel legalább a 4es bonusa megvan) de így nem igazi még. -
Sirandrish
legenda
kukk
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DjDanee87
addikt
Csak én vagyok nagyon szerencsétlen vagy talrasha offhandet ilyen nehéz rollolni valóban? Tegnap kérdeztem tőled és mondtad, hogy life% helyett elite dam. 30-40 tryt ellőttem rá és egyszer nem adott elite elleni damaget, még legalacsonyabbat sem. 3apoc, 4apoc meg szinte minden rollnál ott voltak a választásnál. Annyira sok matsom azért nincs seasonben, hogy megérje tovább próbálnom. Majd ha esik ancient 😭
-
granini
őstag
válasz Cheesy #77217 üzenetére
Szia,
ha csak T6-ra akarsz menni es a magas GR kevesbe szempont, akkor nem kell a 6ww+4ik szett, akkor - ha sikerul kilootolni - mehetsz ugyis hogy 6ww + 2 bulkathos kard, es akkor nem kell vinned a barbar osoket sem. Egyebkent a fentebb linkelt leiras helyes, valoban az a legjobb build magas GR-hez.."4-es settől felfele már WW-re van kihegyezve, a 6-os setnél meg le kell cserélni a mostani Wind Shear rúnát Dust Devils-re. Ennek van értelme?" - mindenkeppen menj ra a 6os szettbonuszra, anelkul nem tokeletes a ww. Mivel a dust devils runat alapbol megkapod a szettbonusszal igy en nem azt tennem be, hanem pl a blood funnel runat.. es akkor szepen eletben is maradsz..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #77233 üzenetére
Jézusom, egy Goblin !
Csapjuk le, hátha nyit egy Vault - otWelcome back !
-
CzKaresz81
tag
válasz granini #77240 üzenetére
Egy baj van a WW set + két egykezessel, hogy valamiért nem úgy droppol farm alatt... Ha kétkezes Immortal fegyóval mész valamiért sokkal jobban adja a legeket... Tegnap is néztük, iszonyat a különbség valami miatt....
Kurva jó a ww set a két egykezessel, gyors meg minden, nem leg szempontból nem eredményes, esküszöm nem értem miért...
-
Gorneck
legenda
válasz solyomb #77236 üzenetére
Ez sztem játékstílustól függ...de én pl nem nagyon szeretek 4-5 yardon belül lenni (se csapatba, se soloba - persze néha kell)...ugye a GI csak sok sok pickup-pal müxik igazán jól...
Amin sokat gondolkodtam az a Gogok elhagyása partyban. A Pala AS buffja kompenzál...de nyerek vele egy rahedli DMGet.
Már lassan tényleg túl vagyok minden próbálkozáson, de jobb skillsort nem nagyon találtam...mint amivel letoltam 50 vagy teambe az 55-öt.
BBV helyett még ami izgalmas lehet az az SH...csak még azt nem sikerült kipróbálni, hogy partyban a nonstop DMG buff jobb e, vagy a néha ledobható BBV.
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
Nyitok, de csak olyat amiből nem lehet kijönni....muhahaha
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #77246 üzenetére
Az nem ér ... ....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest