Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz J0shu4M1ll3r #76600 üzenetére
Bőven elég. Jobb amd apun is elfut közepesen.
Próbáltam 4670, 4850-l faja volt.Amd - Radeon - Ryzen
-
.OM.
aktív tag
Nekem van egy melegedésre hajlamos de hibátlan 1GB-os HD4870-em, és közepes-magas beállításokkal, reflect és AA nélkül rendesen ment vele még megjelenéskor. Ha gondolod, a fenti kártya eladó Pesten.
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
Tapipapi
tag
Üdv!
Személyes vélemény régi laptopomban nvidia 9600M GT volt 512MB memóriával és 3-4 fős partykban nagyon akadt, amúgy low grafon simán vitte, de partyban halott. Hátha mérvadó... -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz Gyuri27 #76601 üzenetére
Ez biztató, köszönöm. Történethez hozzátartozik, hogy egy céges gép egy i7 4770 proci, egy asrock h81m-vg4 lap és 4 giga ram a donor, de a vga-ra elfogyott a keret
Találtam egy 4850 512-es kártyát 5 ezerért, csak az a kérdés, hogy megéri-e. De akkor a lényeg, hogy azzal már jelentős javulást érnék el. Köszönöm!!@.OM. :
Írtam pm-et.@Tapipapi:
Köszi az infót. Abban bízom hogy nem laptopba lenne, hanem asztali gépbe és hátha jobban muzsikálna. Max letesztelem, és addig cserélem amíg jó nem lesz[ Szerkesztve ]
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
granini
őstag
válasz J0shu4M1ll3r #76607 üzenetére
Nem mondom hogy nem kell neki VGA, de tapasztalatom alapjan inkabb proci kell ala mint VGA, es az i7 amit mondtal eleg jo.. szerintem nem lesz gond.. eleg jol skalazhato a grafikaja is, max aprankent "lebutitod" annyira hogy fusson elvezhetoen 4-es partikban is.. effekt meg map fuggo is am az fps..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
Kicsit kisérletezgettem a szezonális barbival. Vannak muris dolgok. Néha-néha visszatérek szerintem. A nagelring nagyon jó "beginner" cucc. A kis pufikkölyökszöcske szinten is benyomják a 100-150 millás robbanásokat fejenként. Rend barbbit akartam, vagy valamiként hammereset. Mondjuk jött erre is cucc, de leginkább az immortál, meg a primari skilles motyó ami "teljesebb". Tesztjelleggel beraktam az immo 2 darabos setbónusz mellé az extrasebzős CotA skillt. Hm. Ami korábban küzdelmes volt az kb forró kés a vajon effekt most. Szép. Ahhoz képest hogy kb semmi nincs ami buffolná az izomtibiket. Mondjuk ancikhoz minden mehet. Lehet lecserélem a 10 stackes frenzy fegyvert valami komolyabbra. Pedig nagyon vicces max buffon a csépelés. (sajna a depth diggers csak 84%-os. Jóvanna. 5-10 óra játék után nem nyavalygok. Ígyis majdnem megvan a full immo set, meg egy rakat hasznos item)
Mi most a legütőképesebb barbi ami NEM centrifuga?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz granini #76608 üzenetére
Igen én is bízom a prociban, igaz csak másodlagos gépnek kell, elég ha alacsonyabb beállításokkal megy.
Az mondjuk érdekelne, hoyg az illető milyen logika szerint válogatta össze az alkatrészeket, de gyanítom, hogy nem az volt a lényeg, hogy ez a játék fusson
"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
Rayner
őstag
válasz mikromanus #76609 üzenetére
immo set + HOTA és immo + Seismic mindkettőre láttam solo 50+ GR-t
immo set T&T-vel és immo 2 fegyverrel +%Cota is nagyon durva ami asszem kombinálható is Hota-val.
De ott van a 5immo+2waste+2bull+rorg is rend+ww+Cota
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rayner #76611 üzenetére
A rend se rossz, csak kevésbé lesz látványos/hatékony gondolom magasabb nehézségen. Lejjebb viszont.. Láncreakció. mondjuk az se rossz ha középen vagy és gyűlik rád az ellen. Már ha bírod és van nagelringed. Egy dagi a ringből és nagy badabummmm.
Hota vagy anci buffnál annyi a bibi, hogy az immo fegyver ad elég jó anci buffot, viszont van HotA buffos fegyver is. Így vagy egyik, vag ymásik. Mondjuk épp ha Furnace van az is jó lehet. Csak lenne ilyengondom!
Hm.Belegondolva elég változatos lehet a fegyverarzenál kétkezeseknél. Seismicre is van jó fegyver ami versenyképes lehet. Az új legendary bonuszok sokmindent felforgattak. Lehet a rorg se "kötelező" most már sok builden. A focusos ringset is jónak tűnik. Jól értem? 50% dam buff ha generátor skillt használszés 50% ha spendert? Összeadódik? Az már elég kegyetlen buffnak hangzik. Ha visszamenőleges setbuff módosíytás, akkor sokaknak megérheti a váltás. Mondjuk seasonban kell hozzá idő, de "normál" régióban sima ügy.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rayner
őstag
válasz mikromanus #76612 üzenetére
Rend-hez van egy őv ami 2x stackeli a mobokon az elég durva +dot-os gemek.
-
mikromanus
veterán
válasz Rayner #76613 üzenetére
+ A kipunnyadásra rendet pakoló rúna. Picit bugos. Állítólag az öv buffjával ha meghal, akkor a többin négyszeres rend damage lesz. Egy topicban 7 milliárdos sebzést emlegetett valaki (450 mill adps). Az se rossz épp...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
prokxy
veterán
válasz Rayner #76611 üzenetére
Én olyat láttam, ami 5új set + 3 IK és Royal gyűrű %CotA, ez is 50+ GR. Ezt fogom nyúzni...
Sima IK + 2 új set az sztem nem működik olyan jól, hiszen a tömegben szívás 40% dam. red.nélkül.
A rend-et felrakni is macera magas GR-en, de lehet, h nem bal egérgombra kéne tenni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
mikromanus
veterán
válasz prokxy #76615 üzenetére
Nem lehet hogy amit láttál ott a rend csak spender? Viszonylag gyors, könnyű eltalálni az ellent és zabál(hat)ja a furyt. Ideális lehet az immo 4 set cd csökkentésénél.
-
prokxy
veterán
válasz mikromanus #76616 üzenetére
Ezt néztem:
linkMa kipróbálom!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
granini
őstag
válasz mikromanus #76616 üzenetére
A summas tapasztalatunk a patch ota, hogy mind dps-ben, mind talponmaradasban felzarkoztak a meelee kasztok.. barbar es cruz (foleg ezeket teszteltuk) mindenkeppen nagyon pozitiv valtozas. A dashing monk is csunya jatekszer lett, osszeraktam belole egy olyan jo kozepest, gyors es gyilkos, de nekem a cikazos jatekmod tovabbra sem jon be. Ez meg a vonatosbarbarnal is gyorsabb ide-oda mozgasokat csinal, szamomra nem palya, de elismerem hatekony..
Viszont - es ez megintcsak tobb ember(em) tapasztalata: a WW barbar meg a vonatosnal is individualistabb.. olyan szinten speedfarm, hogy gyakorlatilag mas kasztok szamara jatszhatatlan lesz a party.. Csak akkor nem volt siras a TS-en amikor 4 barbar ment 1 partiban.. amint bejott 1 DH vagy 1 wizzard nekik onnantol loot szedes es a barbarok ketsegbeesett utolerese volt a kihivas.. mire az M6 lerak 2 senty-t T6-os riftben mindenki halott es barbar mar a palya egy tavoli szeglete fele forog rossz esetben is +25% extra movement speeddel.. harcoltam a barrikad mindket oldalan a heten uh tudom tapasztalatbol hogy ez igy nagyon nem egyszeru a "koveto" kasztnak..
Ez termeszetesen T6-ra igaz.. split bountyban pl nem gond.. GR-ben sem annyira mert ott jobban rakenyszerul a csapat (plane sWD-vel) hogy egyutt mozogjon, de szerintem egy laza T6 rift egyszeruen elvezhetetlen annak aki nem a barbar.. ugyhogy erosen ugytunik nalunk a klanban lesz a 3-4x barbar party meg mellette lesz a nonbarb class party..
szerk: akinek van mar jo meteoros wiz vagy Nati / Uj DH szettes DH-ja es ment mar vele partiban irja mar meg hogy a fenti eszrevetelem helytallo, vagy az uj szettek eseteben azert van remeny hogy a tobbi kaszt is felzarkozik T6rift farm sebessegben..? - side comment.. annyira brutalis a dps-e most minden karinak hogy gyakorlatilag nincs kit olni.. 1 hit az elit is.. egymas elol vesszuk el a lehetoseget.. szoval kene az a T10 vagy jelenleg csak a GR45+ tol indul a kihivas..
[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
prokxy
veterán
válasz granini #76618 üzenetére
Egyetértek Veled, tapasztalat, h pl. publicon a nem barbárok benyomják a wow-os /follow módot és jönnek vagy azt látod, h left the game...
Soloban a GR30-33 megvan 3 perc alatt, T6 meg 2 perc.
Most úgy csinálom, h készyítettem egy rakás követ 30-35 és azt tolom rift helyett, több xp, több BS, loot meg amilyen.
Más, ami ilyen gyors, nincs, még a crus talán a lovacskával, de ennyi.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Edge
veterán
Én nem megyek már T6-ot, Tal set Deselere set oly mindegy 1 hiteli elitepakkokat, olyan mintha normalon menne az ember, sem xp sem shard sem loot nem éri már meg hogy T6-ra menjek, én mostmárcsak grezek. Inkább leviszek 20perc körül egy gr52-őt a végén gem uppal és 4-5 set és leggel minthogy 2 percenként T6 rift abban semmi élvezet nincs már.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
Jaja igazad van Barb tényleg gyors lett (mint régen) viszont a DH és Wiz is képes erre most már.
DH-nál az új set+ a setes 1h crossbow vaultozás, wiznél meg a zéro cd teleport fegyver+ tal set
Vagy ezek nem működnek? T6-ra szerintem mara set már nem opció, de lehet rosszul látom.
Egyedül még a WD ami szerintem nagyon csiga, és remélem S4 róla fog szólni. Tuti kap ő is egy T6 speedrift buildet.[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
Húúú ... micsoda gondok ... én meg örülnék , ha egyszer már olyan GR - ben lennék, ami 4 -gyel kezdődik /solo , csapat/
de nem baj ... majd kiesik nekem is a szükséges + .... talán ...
-
Rayner
őstag
-
Rayner
őstag
DH T6 speedfarm azt viszont nem tudom, hogy ez még működik vagy sem
-
jookomak
őstag
Tegnap mentünk ilyen 43 körüli gr-eket 2 barbbal, és köpködős wd-vel. Tal wizzt használtam. Érzésre jobb volt a dps-em, mint az m6 dh-mnak. Suppal lett volna még benne több is. Bossok is elég hamar lementek, gyakorlatilag halál nélkül.
Viszont pokoli idegesítőek a pörgős barbok. Várom, hogy beüssön a meteor, ők meg már a pálya végén pörögnek. Persze természetesen össze fogok rakni én is egyet bs farmra. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Mit gondoltok melyik most a legerősebb dh set? Sajnos csak a mara van meg a többi csak darabok így próbálni még nem tudtam videót néztem de dönteni még nem tudtam gr kellene. -
shotika
őstag
Új WW setnél, a 6. speckó
"Whirlwind gains the effect of the Dust Devils rune and the damage of the Dust Devils is increased to 2500% weapon damage"
Ez azt jelenti, hogy bármelyik WW rúnát használva is megkapom a Dust Devil forgószeleit - és a kiválasztott rúna elementál sebzését is kapja?
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
malacka87
őstag
Hali! Basszus hány ezer shardot kell elkölteni mire esik egy Shild Bash pajzs meg cindercoat? Napi szinten rengeteg 35-40 közötti greatert megyek de egyszerűen semmi.
[link][ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
-
prokxy
veterán
Most épp úgy vagy felöltözve, mint mikor a GR-48-at csináltad? Mert akkor rád nézek és meglesem, h mi hogyan!
Crust kezdtem el szezonban, nagyon megtetszett, Rolandból eddig 4 van meg, de rajta vagyok a témán!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Cadal
őstag
IK 4 barbároknak:
battle rage is not an attack so it will not trigger your IK 4 set, you only use it for the buff.
szóval nem érdemes nyomkodni, mert nem csökkenti a WotB cdr-ét.Most olvastam és számomra újdonság volt így gondoltam megosztom, hátha másnak is új info lesz. Eddig nyomkodtam mint a hülye.
Forrás lent: [link] -
prokxy
veterán
válasz kökény #76636 üzenetére
Tegnap addig pakolásztam a barbárom cuccait, 6 speedfarmról GR40+ra, hogy mikor bementem GR-re, nézem, h vmi nem ok, hát a bracer lemaradt!
Jó ez a Blood Funnel, szépen healel közben. A rend pedig nagyon sokat sebez, csak az 2x stack-elős övet nem tudom használni, mert akkor ugrik a setbónusz.Kipróbáltam az új Barbár set + IK kombót, unity + royal társaságában, GR44 úgy lement halál nélkül, csak kamilláztam.
Egy wizarddal toltam este (csak az Asszony meg ne tudja), az új Tal settel hogy az mire képes, ááá, iszonyat damage-t tol, GR33-at 1:48 alatt lezúztuk! Úgy érzem, h a shardokat a Barbár és a Crus után a Wiz-re fogom költeni!
#76635) Cadal:
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kökény
aktív tag
válasz prokxy #76617 üzenetére
Én is ezt próbáltam tegnap, Trial 47 kulcsokat szedtem ki eddig ennek közelében sem voltam, viszont GR-en már csak 42-43 ment. GR tökéletes választás lehet, de próbáltam sima riften, csak kullogtam a többiek után, oda full IK+BK dukál, mondjuk berakott 3 barbárhoz, már csak a tórnádójuk árnyékát láttam
-
prokxy
veterán
válasz kökény #76639 üzenetére
44-nél még szerencsém sem volt a shrine-okkal, ráadásul úgy mentem az új setekkel, h elég ratyi némelyik, kevés az AS-em, mert a kesztyűn sincs, braceren sincs, stb. Poison-ös amu kellene, mert az a földbenyúlós boss nagyon megszívat, mert alig tudok a közelébe menni.
Ha Anci lesz a Ik fegyó, ill. az Ősök kapnak majd buffot miatta, na akkor lehet 50 felé kacsintgatni, addig pedig GR30-35 speedfarm.
-
kökény
aktív tag
válasz prokxy #76640 üzenetére
Én 43-on azt a kocsog nagy patkányt kaptam, aki lenyom egy bubit körénk és abból nem tudsz kimenni egy ideig, közben kis patkányokkal kínoz a rohadék, nem is lett meg, az a baj, ha meghalok Coták újraélesztése elég sok időt elvesz és addig nekem no Fury szóval jön az újabb halál.
Valami tipp hogyan lehetne 45+ kivitelezni?
Coe gyűrűt lecserélem Unityre az is hoz azért dmg csökkenést, más rúnákat nem cserélnék ki, mert az meg dmg csökkenéshez vezetne. -
prokxy
veterán
válasz kökény #76641 üzenetére
Sokan úgy nyomják, hogy a CotA-k rúnája a Together az One lesz és így kevesebb dam-et szenvedsz el.
Viszont akkor nem tudom, h mi fog adni Fury-t, meg globe nem mindig van, főleg bossnál nem, pedig direkt olyan amut raktam be, ami jobban dobja. Nekem a heal-elős WW rúna jobban adta, mert szépen tudtam tartani a HP-m vele.Teaguk nagyon fontos magasabb GR-re, másik 2 kő a Trapped és a Enhancer, a Poison-öst felejtsd el sztem...
Új IK fegyód van? Grat hozzá, csapatom, h kiessen, de nem akar.
A Coe gyűrűt nem használom, érdemes? Ad annyi plusz damot a speckó képessége?
Én inkább a unity-t vettem fel, h nem haljak, így az egyik passzívot ki is tudtam cserélni hogy több legyen a dam.Ja igen, a patkánnyal még csak sima riftben találkoztam, be is bugolt a drága, nem lehetett megölni!
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz prokxy #76642 üzenetére
Na, akkor szépen sorjában, ahogy én tapasztaltam: Cota-nál nem tudok rúnát cserélni, fury gondjaim lennének. Csak azért van fent a toxik gem, mert taeguk még fejlesztés alatt (33-as jelenleg).
Igen az új van, nekem fo...sa az IK fegyókat, meg az IK fejeseket, de fegyóból anci még sajna nem esett
A CoE gyűrű inkább Trialra jó, amikor a ph.dmg bónuszt adja be nagyon odaverős, GR-re le fogom cserélni Unityre.Vagy a másik megoldás,h marad a CoE és a WOTB Striding Giant rúnával. Próbálgatni fogom melyik az optimálisabb
Oder: Cota TaO-al és akkor próbaképpen berakni a weapon master passzívat és azzal megnézni,hogy lenne-e fury gondom.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ez számomra eddig is egyértelmű volt. Bár én úgy csinálom, hogy 1-es a Rend, 2-es a Battle Rage, 3-as a War cry és miközben pörgök végigtolom mindhármat pár másodpercenként.
Tegnap megcsináltam 47-et anci fegyver nélkül nagyon simán (összesen 1 halál a guardiannál, eskarandiel vagy mi a tököm a neve, amelyik lightningot szór és persze mara nyakiban voltam). Szerintem nagyon jó lett ez a pörgős barbár, tökre élvezem vele a játékot. Nem tudom 48 összejön-e anci fegyver nélkül, nem hiszem, de legalább a gemeket fel tudom majd húzni 50 körülire, mert 39-41-43-as gemekkel tolom, ha a gemek elérik az 50-et és esik anci fegyver, szerintem a gr 50 lazán benne van, ha ruhákból is bejön az anci, akkor meg úgy gondolom 52 is megvan nagyobb mázli nélkül.
T6-ra pedig már össze tudnám rakni a speed buildet, van focus+restraint, bk szett is megvan.
-
mikromanus
veterán
válasz diegho #76645 üzenetére
Nem rossz a pörgős barbár. Inkább túl jó. Megint ugyanaz lesz mint régebben? Annyira túlhúzzák/elcseszik, hogy alig van másnak emiatt létjogosultsága (?). Tipikus engedjünk a lusta kazuár rinyának hozzáállás mint eddig oly sokszor. Ha szereted a pörgettyűt, akkor jó lesz. Ha mást szeretnél játszani (pl a többi 10-20 kimaradt skillt használni), akkor versenyképes lehetsz? Magasabb GR-en talán. Kivéve hogy ahogy nézem kb egy ilyen laza furys kis vicc többet sebez mint a "Normális" barbáros támadóskillek. Ennyire talán nem kellett volna benyalni a sok kis hisztigépnek.
-
diegho
nagyúr
válasz kökény #76646 üzenetére
Melóhelyen vagyok. diegho néven van az accom, megtalálod google-ben.
mikromanus első 2 nap charge barbárral toltuk partyban, 2 pörgős, 1 charge és egy monk. Single target dps nem volt, de a guardianig nagyon gyorsan ment. Továbbra is azt mondom, hogy a barbár csak a charge builddel jó 55 feletti partyra. Unity nélkül esélytelen a pörgős build és mivel semmi CC nincs, így leütik. Szerintem abszolút nem lett elcseszve egyik karakter sem. Mindegyiken van legalább kettő GR50 képes build, van ahol több is. Végre elérték azt, hogy nem kell ancient furnace-t majmolni a barbárral.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
válasz mikromanus #76647 üzenetére
Fentebb már írták neked,h van Hota és Seismic build is, ami életképes lehet magasabb GR-ken is, ha neked nem tetszik a WW, akkor lehet válogatni, azt nem várhatod,h minden skillre ütős karit lehessen összehozni, a többi kasztnál is vannak topskillek a többi meg felejtős
-
mikromanus
veterán
válasz kökény #76649 üzenetére
OK. Ezek a célok. Vagy valami egyéb hibrid megoldás
(#76648) diegho
WW-re alapból lesz a setmiatt 40% damred. Az már majdnem unity szint.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest