Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz Reinhardt #77603 üzenetére
vannak hatranyai, hogy 5-6-7 karaktert fejlesztek egy idoben
(ebbol 3-4 siman gr30+ -os es a tobbi sem fekszik T6-on)...es mult honapban ket gr40 kozeli karaktert eltemettem...az fajt, pihentettem is a jatekot (DH- dc halal, WD - 3 reflect dmg-es elite gr 38 korul...es hulye voltam, mert beverzett, de ugy voltam vele, hogy gyava nepnek nincs hazaja...)a pajzs egyebkent azert zavart meg, mert transmogban megvolt, es nem nagyon kovacsoltam korabban pajzsot...legalabbis nem emlekeztem (de ezek szerint megis)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kökény
aktív tag
Srácok a trifecta azt jelenti, hogy az adott cumón, jelen estben a kesztyűn van CHC,CHD és AS ugye?
-
CactuS
Arcképgyáros
No, mivel még mindig nem esett jobb és most már socketelnék, ezért feldobnám még 1x a kérdést, hogy Crusader esetén mit tekernétek le róla? [link] Diabloprogress szerint az AS adja a legkevesebb DPSt.
kökény: Igen.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Edge
veterán
válasz diegho #77597 üzenetére
Ha van partyban wd akkor egyikse való oda se a blackhole se a teleport calamity, blackhole kirántja a fearből a mobokat így főleg nem szabad vinni. A megfogott mobokba meg betelézgetni stunolgatni semmi értelme ha már ugyis állnak mint a birka. Crus esetén nem gond a blackhole.
Vagyis akkor mi legyen az arcane spender? Meteor star pact. De akkor kell astral presence passzív és electrocute surge of power(esetleg force weapon conduit). HA két tank van wd +crus akkor armort se kell vinni helyére betehető a slow time-time warp.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
Joezyka
senior tag
map függő nagyon. voltam partizni nagyon ügyes wd-vel, de egyszerűen olyan okádás elitek jöttek 7en futottak 9 fele szegény wd meg kb elsírta magát, hogy nem bírja egybe tartani. akkor pl jól jött, hogy van black hole, de amúgy a többi igaz amit írtál.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
errorcode06
őstag
válasz GrooveHero #77609 üzenetére
De az, a piro, aminek a recije a crusom s2 para 450-e alatt sem esett ki...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Elemental
addikt
gyava nepnek nincs hazaja
Ez az amit csak egy HC ért...
Én gr28-on haltam. Nyominger teleportos eliteket nem fogták fel a fétisek, menekülni meg csak a tömeg felé tudtam
Amúgy elég illúzióromboló ez az új kari csinálás. D2-ben több energiát kellett fektetni egy magas szintű karihoz (minden acton átrántani, br, boci, majd nm, hell), itt elég egy kis huzi, máris 70.
Bár d2-ben nem nagyon volt húzott karim, mindig végigwalkoltuk.[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz Elemental #77612 üzenetére
en kb ket loves voltam a fetishektol...bevereztem, elszaladtam...majd meg egy loves, es tente....
A DH-m meg hasitott...erre DC (masodik karakterem halt DC miatt, ami nem rossz arany, csak a WD utan fajt igazan...meghogy elotte a semmirekello karakterekkel grifteltem hiba nelkul, a meno dh-mat meg megszivatta)
mondjuk szerencsere van egy masik dh-m ami mara-s volt...most atkepeztem, ill. szintezem a kovetkezot is (ennyi jatekido utan en nem banom, hogy halados...mondjuk lvl60-70 nagyon lassunak tunik igy is egyedul...gemmel is)[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Edge
veterán
válasz diegho #77614 üzenetére
Meg lehet azt is oldani, de mérlegelni kell, pl amikor a kavicsaim 52-esek voltak és egy gr52-ben ilyet kaptam végigvittem csak azért is a kő upp miatt, igaz hogy 20-25 percbe telt, de megérte. egyébként nem a winged assassin a legrosszabb, az kiszámítható, sima mobok közül a lacuni huntresst és az exorcistet utálom a legjobban eliteből meg a reflectes pakkokat.
De tény ha solo gr rekordra gyúrok, és nem tetsző mobok vannak leavelem a fenébe, kulcs nem probléma mert egy tank crussal 2playerbe kitudok szedni magas kulcsot (57+) és betankolok solo grre(jelenleg 53ason gyurmázok de eddig nem volt szerencsém, igen szerencse is kell).Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
diegho
nagyúr
A 100% crit chance gyűrűre nem csináltak még buildet? Szerintem érdekes lehet akár a barbáron is partyban, mert nincs unity. Mindenről leszeded a chc-t és teszel chd-t, resistet, vitet, as-t, itemtől függően és hajrá. Szerintem elég érdekes lehet ez így.
-
DjDanee87
addikt
válasz diegho #77620 üzenetére
Gyűrű is van ilyen? Quin69 csinált hasonló megoldással T6 farmolós monk buildet de az Act3as cache fegyverre alapoz focus+restraint gyűrűvel a brutál DPSért. Az a fegyver úgy van, hogyha 100% HPn lévő mobot ütsz meg akkor 100% a crit esélyed asszem. Tehát ahogyan mondtad nem kel chc a gearre, csak magas CHD. [link]
-
TeeBee73
veterán
A lányom az előbb jelentette be, hogy nől a pocija. 23 éves, nem pofozom fel miatta. 7 hónap múlva szólíthattok Tatának.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Sirandrish
legenda
válasz TeeBee73 #77622 üzenetére
"A lányom az előbb jelentette be, hogy nől a pocija"
Először is Grat!
Másodszor majd besz*rtamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
TeeBee73
veterán
válasz Sirandrish #77627 üzenetére
Thx mindenkinek! Mehetek bútort venni.
MOD: Sárpac: Már csak az a kérdés Kinizsinek, Borsodinak, vagy Kőbányainak hívják a vejem?
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Tibee77: ez kicsit Groteszk volt.
-
Reinhardt
őstag
Gondoltam felhuzok egy crusadert, hogy ne kelljen folyton cserelgetni a support/dps geart. Hogy felgyorsitsam gondoltam lekraftolok egy 3 db-os cain setet lvl70-est, es szintcsokkentest tekerek ra. Boots/helm/gloves, alapbol egyet se sikerult lvl csokkentosre, tekeresnel pedig egyedul a helmre rakott 5lvl reduce-t ugy, hogy 3m-nal tart mindegyik ujratekerese...
Betortem az osszeset.[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
válasz Reinhardt #77631 üzenetére
egy haverod sincs aki moge be tudsz allni 3 t6 riftre? ha nincs, akkor lvl25-os gem of easet rakjal bekle egy anci 70es (ami igy lvl1es lesz) fegyoba, pakold ra az uj karira es max fel ora alatt 70es leszel igy is. az elso 30-40 szint kb 5 perc utana mar nem fogod birni t6ot gear nelkul.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Reinhardt
őstag
válasz atidzsiforc #77632 üzenetére
lvl50-es a gem of ease-em, es lvl57-korul lassult be a solo t6. Aztan egy t6 rift lvl70-en +1 barbar megoldotta a szintezest. 15 perc volt az egesz. Nem ezzel van a gond, hanem azzal hogy Kadala mellett az enchi lany is egy rohadek...
Ezen mit porgessek?
Vit vagy lpws? Es mi a fontosabb 7% as vagy 10% dmg? Maga az alap dmg forgatasaval 4000 korul lenne, +10% dmg meg 4200+, szoval az nem kerdes, hogy ahhoz nem nyulok. -
atidzsiforc
őstag
válasz atidzsiforc #77635 üzenetére
Ja nem, fiendish grip volt.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Sirandrish
legenda
Végre nagy nehezen dob a játék egy értelmes Restrain ringet a wizardomnak, (480stat+6chc meg valami - bele is ment 44% CHD elég könnyen) erre nem STR-es? Smart drop...gz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vistaboy
veterán
Másnál is alig dobnak legeket a Rift Guardianok, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Komolyan mondom, nagyobb az esélyem összefutni egy kincses manóval és attól legeket szerezni, mint a Rift Guardiantól akár csak egyet is kapni. Kezd unalmassá válni.
Mondjuk annyi előnye van a dolognak, hogy legalább a GR Trial kulcsokat dobálják, remélhetőleg előbb-utóbb eljutok odáig, hogy feljebb lépjek, mert nagyon lelassult a normális cuccok esése, amióta átjöttem T4-be. Komolyan, amíg eljutottam ide, fokozatosan tudtam fejlődni, most meg mintha falba ütköztem volna, egyetlen értelmes cuccot sem kapok.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
oxox
addikt
no tegnap lekovacsoltam azt a buzi pajzsot...egybol meglett gr32, v 33, de nem erzem atomstabilnak (WD, DH, Barbihoz kepest semmikeppen...joparszor visszabb kellett lepnem)
milyen skill-t, cuccot, gemet valtoztassak? gogokot tudom, hogy huzni kell...
[link]fegyverben sok mozgasterem nincs, ez egesz jonak tunik...furnace-em van 1db de nem anci...hanyagoljam ezt az elektromos vonalat shield bash-el?
Höcö...csakha valaki szerint sok a tough...
jahh igen wh ovet tudok berakni, de az megint tough bealdozassal jar...[ Szerkesztve ]
-
Joezyka
senior tag
igaz sose HC-ztem, mert az idegrendszerem nem lenne képes elviselni a bénaságom, de én azt vettem észre, hogy a mozgáson lehet sokat javítani. Eleinte azt hittem, hogy "ez király ez mindent kibír" aztán amikor kb instant ment fullról 0-ra a hp-m 2 túlélő skillt elnyomva és meg is haltam egyből. ez úgy gr 40 környékén volt, azóta mentem jósok kört és már nem halok meg minden szarba, mert teljesen más felfogásban játszok és mozgok (igaz én szinte csak wizzel játszok, azért az se mellékes). szóval azt tudom javasolni, hogy ne aggódj, meg kell szokni a mozgást, meg hogy melyik elitpakknál mit lehet, hogy
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
IvI88
tag
Sziasztok!
Klánt vagy olyan embereket keresek akik jönnének velem játszani. Jelenleg t5 rifteket és 20 körüli gr-t csinálok. Barbár a kasztom, btag: Mongus#2210. Megkereséseket a "csapatban jobb a drop" jeligére várom itt a fórumon.
üdv: Tomi
-
oxox
addikt
válasz Joezyka #77643 üzenetére
para662 vagyok HC-n....eltemettem mar nehany 100 oranyi karaktert....a mozgassal mar nincs gondom
altalaban azert halok meg, mert vagy berant valami combosabb 3-as elite pakk, vagy a korabban emlitett dc....vagy siman a publik csapattarsak miatt (ket DH is ment levesbe, mert griftezni akartak, csakhat hamar kidoltek).A gondom a crussal, hogy hamar hasal (feleennyi ido alatt egy gr36-os barbit osszedobtam, amin meg gemet sem nagyon hasznalok...1db van rajta ha jol emlekszem...) hiaba krittel 1 milliard felett, ha ket sima mob megcsapkodja gr30 felett, es elfogy a hp...paci helyett gondolkodtam skinen, de felo, hogy akkor meg menekulni sem tudnek.
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Szia engem vegyél fel nyugodtan én szeretem a levelpowerezést is, meg, ha gyengébbel kell nyomulni azt is, én ugyanúgy szórakozok, mint mikor 52 GR-en az én barbim a gyenge láncszem mégis "megtűrnek", ha jó csapatot fogok ki ;9
T6-on csapatjuk, te is gyorsabban fejlődsz, meg magasabb GR-ket, mint a 20 és akkor gemeket lehet fejleszteni, na meg RORG gyűrűt is farmolhatunk, nekem is kellene úgyis egy jobb, CHD-s
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest