Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
granini
őstag
válasz MrCsiT #35196 üzenetére
Szerintem nincs erdemi kulonbseg. Ha nagyon meg kell magyarazzam (sajat elmeletem, nincs tudomanyos hattere..) akkor a drop a mennyisegi mutato (mennyi item esik..) a loot szamomra pedig hogy ezen belul mennyi a hasznalhato (tehat a minosegi mutato).. En a magam szamara igy tudnam megfogalmazni.
Amikor a Blizzard arrol beszel hogy uj rendszert dolgoznak ki, amiben uj itemek lesznek, meg uj rollok, meg karakter specifikus targyakat lehet majd talalni, akkor szerintem edesmindegy hogy azt Loot 2.0-nak, vagy Drop 2.0-nak vagy eppenseggel Itemization-nek hivjuk.. Ugyanarrol szol..
ui.: akkor valaki majd azt is magyarazza el nekem mit jelent vegul is az hogy 'Kite-olni'. DH-s vonatkozasban hallottam foleg. Mozogni, helyezkedni..? Vagy permanensen magamra rantani a gloomot..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
MrCsiT
addikt
Valaki legyen kedves, írja meg, hogy a "drop" és a "loot" miben tér el, avagy miért van 2 szó a kieső tárgyakra ?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
JSaN
addikt
Ma vagy a kovetkezo 1-2 napban lehet valamire szamitani a blizzardtol?
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
granini
őstag
Ujra vegignezve a tegnapi sajtoanyagot es a fellelheto infokat azt mondom, nagyon kiraly lesz ez. A helyszinek kulonosen tetszenek, mar amennyit lehetett latni. Orulok hogy nem Act4-re hasonlit, hanem inkabb act1-act3 keverek, kis katedralis, kis varos.. franko.
Nem tudok nem parhuzamot vonni megint D2 es D3 kozott. D2-hoz zsenialisan jo expansion-t irtak, ha belegondoltok egyetlen egyet adtak ki es az a mai napig tart, meg mindig van egy reteg aki azt nyomja renduletlenul. Mi is anno lan-ban szinte kizarolag Act5-ot farmoltuk ujra es ujra.
Az osszes tobbi lootra es jatekmenetre vonatkozo dolgot patch-en keresztul oldottak meg. Most is ez varhato. Anno D2-ben az 1.1X valahanyas patch rengetek jo dolgot hozott, uj legendary itemeket, rakas uj brutalisan eros runaszot, de kellett is mert szo szerint pokoli nehez lett a game, a monstereket is buffoltak durvan. Tenyleg csak a legjobb cuccokban a legjobban osszerakott karakterek birtak hellen..
Ha lesznek 3000 dps-es fegyverek, meg ujra rollolhato statok az itemeken, akkor nyilvan lesznek olyan monsterek is amik majd birjak az utest..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
válasz rongyi #35189 üzenetére
" Fogadtam egy spanommal egy Millerben, hogy a kiegből is legalább annyi fog fogyni, mint az alapból."
MIvel az expek olyanok, hogy kell hozzá az alapjáték, így többen tuti nem veszik meg az expet. Ugyanannyian se valószínű
.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
rongyi
aktív tag
Igen, a nagyon táp cuccok nagyon ritkán esnek (anno egy tal amu esett nekem, amit beváltottam ojróra). Viszont én nem panaszkodni akartam, mert ami cuccot szerettem volna eddig arra mindig meglett a gold előbb vagy utóbb. Persze az ilyen 3-4-5-6 billes itemekre álmodni se merek, mert azokra kb. annyi az esélyem, mint a lottó ötösre
A játékos számra visszatérve. Fogadtam egy spanommal egy Millerben, hogy a kiegből is legalább annyi fog fogyni, mint az alapból. Nos, lehet, hogy buktam egy sört, de ez jövőre kiderül
-
Agro
senior tag
válasz killerjohn #35183 üzenetére
Monster Powerről részletesebben még én se olvastam sehol, de korábban leírtam az elméletem róla. Szerintem meg lesz variálva a rendszer, ha Monster Level is felkúszik 73-ig. Jelenleg Monster Power nélkül A1: LvL 61
A2: LvL 62
A3 és 4: LvL 63MPL1-től felfelé minden Lény LvL 63.
Szerintem ez annyiban fog módosulni, hogy A4: LvL 64 és A5: LvL 65 lesz defaultban és az MPL növeléssel tudod az MLvL-t is növelni. Így lényegében MLvL 73 csak A4-5-ben lesz.
De ezen még kár agyalni azt is el tudom képzelni, hogy beraknak egy Inferno feletti nehézséget. 2014-ig még millió és egy dolog változhat.
-
Ifju
aktív tag
válasz killerjohn #35183 üzenetére
- az új act és új class csak exp-ben jön, ugye?
igen, de még előtte mindannyian megkapjuk patchben a loot2.0-t, a paragon2.0-t és a "Loot Runokat" (ilyen hülye nevet).- ha jól értem, akkor 2 db p50-es karakter ugyanúgy 100 db szétosztható pontot ad, mint egy p100. Logikus... vagy nem?
nem, az összegyűjtött paragon xp-t számolják át. ugye p78-nál van a "félút" a 100-hoz... vagyis durván ~100m xp jelenthet egy ilyen paragon pontot.- teszem azt van 700 paragon szintem. Kapok mondjuk erre 700 pontot account-wide. Tehát minden karakterre el tudok osztani 700-700 pontot?
ez még nekik is képlékeny, Lylirra is írja, hogy ez még sokat változhat, azért nem is adnak sok infót- egy adott karakterre mondjuk összevissza szétosztottam a 700 pontot ami neki jár. Mondjuk INT-re toltam mindent. Ezután ezt újra tudom osztani?
igen, van respec. (azt nem mondták, hogy ingyenes-e)(a többit nem tudom, talán még ők sem)
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
valaki linkelne egy jó archon wizt?
-
killerjohn
addikt
A +10 mLvl nagyon dúrva nehézség növekedést fog jelenteni, mind mEHP, illetve mDPS szinten is.
Nem volt túl sok időm körbejárni a témát, hátha tudtok válaszolni:
- az új act és új class csak exp-ben jön, ugye?
- a +10 mLvl-t én nem tudom elképzelni, hogy a mostani act-okba visszavezetnék valahogy, tehát az csak act5-ben lesz gondolom, tehát csak az exp-ben?
- ha 10 új karakter level lesz, akkor helyes-e a teóriám hogy 10 új monster level jön? Most a legnagyobb karakter level a 60, és a legnagyobb monster level a 63 (act3/4). Azt ugye tudjuk hogy monster level 61 és 63 között bődületes a nehézség növekedés, ezért lehet hogy a monster level nem is 10-el lesz több act5-ben, hanem csak mondjuk 3-al. Erről láttatok valami info-t?
- ha jól értem, akkor 2 db p50-es karakter ugyanúgy 100 db szétosztható pontot ad, mint egy p100. Logikus... vagy nem?
- teszem azt van 700 paragon szintem. Kapok mondjuk erre 700 pontot account-wide. Tehát minden karakterre el tudok osztani 700-700 pontot?
- egy adott karakterre mondjuk összevissza szétosztottam a 700 pontot ami neki jár. Mondjuk INT-re toltam mindent. Ezután ezt újra tudom osztani? -
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #35164 üzenetére
Yep. Emlékezz rá, hogy valami nagy baltával ment (nem skorn).
Gorni: biztos vagyok benne, hogy a pala pajzsok érdekesek/használhatóak lesznek. Olyasmire számtok mint a dead mens.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Jazz
veterán
Blizz oldalán azt írják hogy megjelenés 2014. Ergo biztos hogy nem karácsonyi meglepi lesz.
Ha meg nem, akkor tuti hogy nem január február lesz a megjelenés, hisz akkor már inkább kiadnák 2013 dec.-ben.Ha tartják magukat a rendszerhez, akkor és májusra tenném a megjelenést. De az meg még iszonyat messze van. Nem is értem mi ez a nagy eladási láz amit Ah-ban lehet tapasztalni. Megbánják még.
free your mind
-
Rebourne
aktív tag
Igen, biztos, a sajtótájékoztatós képeken látszik is, hogy "Required Level: 70".
[ Szerkesztve ]
-
Rebourne
aktív tag
A jó rendszer az, ahol a tökéletesen sorsolt, nagyon ritka cucc, és a jól sorsolt, de halandóknak is potyogó tárgy között nincs nagy különbség tápban. A jelenlegi rendszer nem ilyen. A crites Mempo még mindig drága. A chd-s, socketes Fury még mindig árucikk, a legalacsonyabb dps-el is (a héten eladtam egy ilyen 750 dps-es dexes Furyt 6-7 millió goldért...). Szerintem ebből a szempontból jogos az a megjegyzés, hogy nincs drop: infinitezimálisan kicsi a valószínűsége annak, hogy upgrade essen már egy közepesen erős karinak is. Ez az ami remélem, hogy megváltozik: lesz még kereskedelemnek hely, de mindenki össze tud majd rakni magának olyan buildet, amit szeretne.
De egyébként engem is zavar a sírás, hogy nincs drop, mert van, csak ritka, és fel is kell ismerni, hogy minek van ára, mert az AH-ra kell gyűjteni a lootot, és nem a saját kari fejlesztésére. Fields of Misery farmolásból több mint egymilliárdot gyűjtöttem össze saját lootból a nyáron, az RMAH eladásokat is beleszámítva. Ebből már tudnám a saját karit is fejleszteni, pedig elég erős. Az teljesen igaz, hogy AH nyerészkedéssel többet csináltam ez az idő alat, és ha már ismeri az ember, hogy mi a menő cucc, akkor nem érdemes farmolni, de a lényegen ez nem változtat: van drop - csak nem a karakterednek. Azt egy bizonyos szint felett már AH-ról lehet csak gearelni, nincs választás.
Na ez fog megváltozni, ha minden sikerül a fejlesztőknek.
(#35174) Jazz: A +10 szinttel kimondottan az a célja a fejlesztőknek, hogy reseteljék a gazdaságot. A +10 karakterszint (és az ezzel járó ilvl növelés) nem is kellene különben a kieghez. Szóval többezer dps-es fegyverek teljesen normálisak lesznek 70-en, és a szintezés után a mostani cuccok hamar levesbe mennek.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz atidzsiforc #35175 üzenetére
Miért, tud?
Amúgy lesz új kavics a passzív leírás alapján (5 különböző kavicsra utalnak a resistesnél).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
atidzsiforc
őstag
Crusader passziv skillek. Franciarol van google translate-elve angolra, de a lenyeg kiveheto. Szoval aki arra tippelt, hogy 2-handedet tud egy kezben vinni, az nyert egy harom hetes korutazast a trieszti korforgalomban.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Jazz
veterán
válasz #57919488 #35118 üzenetére
+lvl 10 es szerintem minden mostani cucc kuka. Nehogy mar az uj kiegben a regi cuccokban rohangaljanak akar mpl 0-an es farmoljanak.
Azokat az új cuccokat jó rollal ki is kell fogni. És ami jó item lesz, főleg hogy új és baromi ritka, annak ott is horribilis ára lesz. Nem fogják azonnal lenyomni az árakat. Ha csak nem olyan lesz a loot hogy potyognak majd a 2000 dsp-es fegyók pl. De nem hiszem.
(#35127) DjDanee87: Az se lenne baj ha törölnék végleg a paragon lvl-t, és 60-ról kezdi mindenki. Most nem egy nagy cucc elérni a 100-at. Meg legalább lesz mindenkinek lvl és para fejlődési "öröm".
free your mind
-
szallasi007
őstag
Azt meg nem lattam hogy esett volna szo a jelenlegi karik 61-70 kozotti uj skilljeirol. Egyaltalan nem lesz? Wow kiegekbe nem az van/volt hogy kiegenkent uj skillek az uj levelekhez a meglevo kariknak? Sose wowoztam ezert sry elore is ha nem igy van.
SirAndrishal egyebkent mi van? -
Jazz
veterán
válasz rongyi #35101 üzenetére
Ki fog esni neked is. A játék elején mindenképpen. De később, ahogy halad a játék, a piac szépen telítődni fog az itemekkel, hiszen a játékosok tábora nem nő, az itemek száma viszont vég nélkül igen.
Ahogy itt is. Ezen okból kifolyólag csak a nagyon ritka itemek érnek valamit, benne is van a nevében "nagyon ritka".
Semmi baj nincs a loot rendszerrel. Ez a fenti folyamat természetes okozata.Mindig megy a panaszkodás (most nem rólad beszélek), hogy nincs drop. Hogy ne lenne. Csak mindenki a szuper ritkát akarja kifogni, mert annak van értéke. De az csak szuper ritka alkalmakkor fog megtörténni. De ha a szuper ritka dobási esélyét megnövelnék, akkor annak megint nem lenne értéke egy idő után mert bódóg-bódógtalan megtalálja és telítődik a piac vele. Ezután már csak az extrem-szuper-ritka érne valamit....stb. stb....és a folyamat vége ott van, ahol a D2 is volt, amikor már csak a totál perfect ért sokat. Mert annál aztán már nincs feljebb.
Totál semmi baj a loot rendszerrel, soha sem volt. Ha a tárgyak úgy kopnának hogy nem lehetne javítani őket, akkor a körforgás örök, balanszolt, mindig "lenne jó drop". De ez a sírást, amit egy ilyen változtatás követne....Amúgy ennek a folyamatnak némi gátat fog szabni az itemek account bound-á "varázslata". Ez egyben item kivonás is. Így egy kicsit ellehet húzni a folyamatot, és lehet 2 évig is kifog tartani az expansion. Aztán jöhet az expansion II.
free your mind
-
jpeetr
aktív tag
válasz mikromanus #35170 üzenetére
igazából normális attack skillt nem is használtam, csak ami spiritet regenerál, hogy minél többet tudjak rántani a WD köré
még sweeping wind sem volt bent szerintem. -
mikromanus
veterán
válasz jpeetr #35168 üzenetére
Az ilyen "extrém alak Szájmon bácsi" runokon valaki mindig support volt. Vagyis csapatjátékot nyomtunk. Lényegében minden runnál bent van azért az a pár közkedvelt support skill, nem?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
jpeetr
aktív tag
válasz mikromanus #35164 üzenetére
a pajzsos a legacy volt, rare-ban mpl10en mentünk, és wd supportra voltam skillezve
-
törölt tag
válasz mikromanus #35166 üzenetére
sikerült elképzelnem, ahogy 1.0-ás attack speeddel hadonászik
-
mikromanus
veterán
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #35162 üzenetére
Hm. Azt felvittük MP10-ig? Nem csak utána a feszültséglevezető farm volt MP10-en normál cuccban? Rare cuccoknál folyton kifogy a nafta, így az nem annyira hatékony WD-vel. Mondjuk a monknál hatékonyabb, mert azt hiszem akkor is ellazázta a kolléga a rákészülést és "tiszta" support karakterként nyomult (azaz szar volt a sebzése). Ja nem is. Tudatosan készült a szerepre. Volt neki szép csilivili pajzsa. Vagy azt mega legacy farmmal keverem?
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #35162 üzenetére
Ha egyedül vok akkor pl jó lenne...de nem ez a lényeg, ha lenne értelmes tank szerep, akkor ez egy igen jó kis skill lenne...majdnem annyira, mint a Monk rántása...csak azzal a különbséggel, hogy fullra veled lenne a fél map elfoglalva míg a többiek leadják amit le kell...
De jelenleg az van, hogy DPS-DPS-DPS.
És emiatt nem teljesen értem a palat, hogy mit akarnak vele, mikor a játékban zéró értelme van a pajzsnak...persze, ha a palapajzsok kapnak extrákat vagy 1-1 skillhez kell a pajzs, akko nem szóltam...
Gorneck#1239
-
Gyuri27
félisten
válasz mikromanus #35160 üzenetére
Amikor rare cuccban ment mp10-n.
Jó a baba. Solóban, publickban. Viszont a babák 90% nem képes a ww-yetin túl látni.
Gorneck23: azt nem tudom. Amiket írtam azok müködnek is és jók is. Az összerántásra különben is ott a monk.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #35158 üzenetére
Ja, MP8 volt. CSak jelezném. Mondjuk voltunk már MP10-en is, de ott komoly cuccban nyomult a wizardom is. Csak rámszóltak, hogy ezt azért a marathonban ne hozzam, mert kitakarja az egész képernyőt
Egyébként se fikázd a WD-t! Nem annyira "fis-fos" az.edit
MP8-on fisfos sleeet storm wizard egy monk társaságban is majdnem ugyanolyan gyors volt, mint az elkóborolt wd és dh kb együtt, úgyhogy az se igaz, hogy olyan OP lenne. Legend farmban meg ugyan több esett,d e az előnyünk nagy része a legelső mázlis szerver és dropeső miatt volt. EGyébként kb azonos volt a wd-wiz-dh-monk kombó, mint a barbi-barbi-dh-monk[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Utobbi napokban nem olvastam a topikot, gondolom most a kiegről ír mindenki, de hátha valaki olvas a sorok között és magára ismer:
HC-s überezéshez keresnénk CM Wizard jelentkezőt.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Gyuri27
félisten
válasz Thrawn #35156 üzenetére
No de azt megtudja bármi. Ezért nem kell barbi.
mikromanus: egy jó csapatnál a cry semmit nem hoz. Hiszen mindenki rendes gearrel megy.
Ott voltál pittiékkel. Fisfos wd mp10-n full aratott. Egy monk kellett hozzá. A többi kb mindegy volt. Hol kell tehát a yeti? Szóval tessék a babáknak is tovább látni és party skilleket használni.Amd - Radeon - Ryzen
-
mikromanus
veterán
válasz Gyuri27 #35153 üzenetére
Nem kell fagyis wiz. Simán elég ha egy bármilyen wiz berakja a fagyit meg a cm passzívot (hogy még több nova lehessen). Meg esetleg buborékot, de az se nagyon kellett. A barbi se rossz. Jó DPS-sel az is szépen arat. csapatnak meg adhat védelmet (warcry), meg ő is össze tud húzni. Kevesebbszer persze, de az lestunolja az ellent amíg meg nem döglik. Ha elit is van a célkörzetben, akkor ez sem utolsó dolog. EZen a mostani nehézségen már nincs ilyen, hogy jujj, mi fér be és mi haszontalan. Elég közepes vagyok DPS-ben de ez is gyilkos. Ha olyan nyomul, aki ráfeküdt az egyszem karakterére (vagy megvan apu MAsterCardja), akkor mindegy, hogy melyik kaszttal nyomul. Mindenképp hasznos csapatban is és mindenképp hatékony is. Már ha jól van összerakva. Agyat nem növeszt a sok suska se
.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz #57919488 #35144 üzenetére
Monk ráhuzza a wd-re majd archon és dh. Monk összehúz, fagyis wiz, batos wd és dh.
Sehogy nem jön a képbe a baba. Többen írták már itt ezt. Érdemes lenne elgondolkodni. Nem úgy van már mint régen.radi8tor1: háde? izé. Kiben merült fel, hogy lot2.0-val nem játszik? Kiben merült fel, hogy nem veszi meg a kieget?
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rayner
őstag
válasz killerjohn #35143 üzenetére
But what do paragon points do? can they only be used once on each hero? do they add stats or?
@Narull It's a customization system. Paragon Points can be spent on various stats like STR/VIT/DEX/INT, movement speed, crit chance, etc. (Twitter) -
Thrawn
félisten
Gondolkodtam.
Arra jutottam, hogy ezek a Blizznél pár elhintett infóval meg egy jó trailerrel behúztak a csőbe.
Reaper of Souls -> KELL!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
DjDanee87
addikt
válasz mikromanus #35142 üzenetére
Ha ez valóban így lesz, akkor valószínű érdemes lesz megjelenés előtt minél több karakterrel lépni pár paragon szintet. Ugye az elején még elég gyorsan fejlődik a paragon, mert egyre jobban nő a kellő XP mennyisége. Ezért is furcsállom hogy 2db 100as 200nak felel majd meg és nem 175nek mondjuk. Meglátjuk mi lesz ebből.
-
Rayner
őstag
válasz killerjohn #35143 üzenetére
fentebb linkeltem egy listát, valami ilyen lesz.
A karaktered alap statjaihoz ad a paragon pl ha offense cuccra pakolsz és chd-t akkor (alapban minden karakternek 50%--->ez lehet majd 55-60-65 stb.) ott fogod tudni erősíteni.
(ez az egész csak elmélet, de egyik linkelt képen pl a 4 alapstatot lehet szétosztani a másik 3 fül , offense/defense... ott ezek lehetnek.
Anno a blizz adott erről egy interjút, hogy nem tetszik nekik, hogy a DPS az chc/chd/as és ennyiből áll.
Másik ami érdekes volt a bejelentésnél a mutatott Fist wpn amin volt 35% chd úgy hogy lvl70-es... és gyakorlatilag más semmi csak egy skillboost és egy új a skill cd csökkentés
és hát a mostani lvl60-63as cuccokon nincs ilyen kicsi érték[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Első tri, ezt még gyakorolni (kellene)...
-
törölt tag
válasz Gyuri27 #35141 üzenetére
A barbarnak kozel se az a dolga, hogy tankoljon hanem inkabb daraljon. A haszna annyi, hogy elobb hullanak el az ellenfelek es kesz.
Persze mindenkinek gyorsabb farm lenne ha lenne tank a jatekban aki osszefog 20+ mobot +elite-ket es csak mogotte kell lovoldozni
3.-ik kiegben meg mar healer is legyen mert a tankot kene tamogatni -
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #35133 üzenetére
"also, what happens to the people who've already leveled up in Paragon?
@peli_can_flip Bonuses are retroactive. I.E. If you have two p100 heroes right now, the current plan is that you'd have 200 points in ROS. (Twitter)"edit: HC-ban a paraszintes pontok nem vesznek el halállal.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz MrCsiT #35131 üzenetére
Az nem haszon, hogy az alul gearelt partyban csak a baba maradjon életben.
Egy normális csapatban meg egy yeti, ww semmit nem tesz hozzá a csapathoz.Rend:Mutilate
Threating Shout:Intimidate/Falter
Ilyen skilleket kéne eröltetni partyban (nem publicban). Akkor lenne haszna egy barbárnak is.radi8tor1: inspecto patrono!
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rayner
őstag
Amúgy jó lesz ám ez a rendszer. pl esik egy legend fegyó ami neked jó, de pl kevés a chd de magas a mainstat és kevés a dps-e (pl 800) első körben ezt tudod enchantolni a mystres-el másodkörben a paragon pontok újraosztásával a neked legjobbakat állítod be. stb... később veszel/esik egy jobb akkor/vagy más statokkal akkor ahhoz tudod igazítani a karid... persze minden ilyen cucc acc bound lesz így nem kerül vissza a rendszerbe... ergo talán több mindent lehet ahban adni venni mint most. és itt jön be egy egy olyan változó az árakba hogy nem biztos, hogy a rosszabb statos az olcsóbb, hanem hogy az adott usernek mi kell és mi éri meg (pl 2bill, 250e) mert nem csak a 1200dps és ls+chd fog egy fegyón számítani mert azt fel tudod tolni paragonból. így lehet, hogy egy chd nélküli 900as fegyó is 2mrd-ot ér mert van rajta mondjuk olyan skillboost ami épp neked kell. persze jönnek megint a kongor féle streamek mi a leghatékonyabb, de szerintem ennyi változó mellett nem az item dönti majd el az értéket, hanem a játékos karaktere és játékstílusa.
[ Szerkesztve ]
-
-
Quwarg
csendes tag
A monkkal most mi lesz?, csak mert én úgy tudtam, hogy ő lett a paladin helyett, mint a witch doki a necro helyett. Tudni lehet már, hogy mi lesz a fő attribútuma?, esetleg skillekről valahol bővebben?
Nem tudtam, nem mondták.
-
Rebourne
aktív tag
"Wyatt just updated me. Your shared Paragon level will be calculated by adding up Paragon EXP across all your heroes."
Tehát az accra összesített Paragon szintet a karikkal összeszedett paragon XP-k összegéből számolják majd ki.
(#35133) Gorneck23: Nem resetet kapnak. Nem tűnnek el a paragon szintek. Csak a paragonból nem statot, mf-t és gf-t kapsz, hanem szétosztható pontokat, tehát ahelyett, hogy fix bónuszt kapnál, te választhatod, hogy mit kapsz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Rebourne #35130 üzenetére
Ok, akkor nekem a lassan 3 para 100-as karimnál mi várható? Újra kiosztható statpontok? Szal kapnak egy resetet és 100 parányi stat osztható majd szét?? Oszt haddzsimmme 10 szint?
Mert ez kb reális...Ezé érdekel, mert a pala pont olyan lesz amivel pl hajlnadó leszek játszani...legalábbis így elsőre...
Gorneck#1239
-
MrCsiT
addikt
válasz Gyuri27 #35123 üzenetére
"Csak nem a ww-t és a yetit kéne eröltetni partiban." - aham.
WW-vel a gyengébbek is ritkán halnak, azért mennek azzal sokan.
Yetit erőltetni ? Egy olyan skillt, amitől
- nem fagysz meg,
- nem vagy stun-olható,
- nem lehet bebörtönözni,
- kapsz egy marék dps buffot + speedetezzel valószínűleg akkor sem halsz meg, ha a party minden része szépen lefeküdt, mondjuk DH , wd, monk (vagy fordítva) és wiz (ha cmww, egyébként egyenlő eséllyel hal az előzőekkel) sorrendben.
Ki az, aki ezt önként leteszi, és inkább megfagyva ácsorog a desec tócsában, várva a sentryket ??
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Rebourne
aktív tag
válasz Gorneck #35122 üzenetére
Nemnem, semmi ilyen sincs. A paragonszint és a karakterszint az két külön dolog most, és így is marad, nem lehet egyiket másikba alakítani (ill. nem beszéltek ilyesmiről). A karaterszint maximumát megnövelik 70-re, új skillek, rúnák és némi stat jár érte. A jelenlegi paragonszintek megváltoznak, nem tűnnek el semmiféleképpen sem. Lásd feljebb, hogy mi lesz belőle (szétosztható statpontok).
A Crusader meg sword&board kari lesz. Lehet majd pajzs nélkül menni vele egészen biztosan, de valószínű, hogy nem minden fog működni vele, mint pl. a Shield Bash. A DH legtöbb skillje sem működik íj, xbow, vagy 1h xbow nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz Gorneck #35122 üzenetére
Full ugyan ez a szituáció volt Rift-ben, mint amilyen váltás lesz Diabloban a kieggel.
Ott a maximum szint lvl 50 volt az alapjátékban és Diablos paragon rendszerhez hasonlóan maxos szinten is járt XP. Minden egyes szintért (Riftben planar attunement-nek hívják ezeket a lvl 50 után megjelenő szinteket) kis bonusokat kap az ember +1 spell power, stb, választani lehet).
Majd jött a Storm Legion kieg a játékhoz, amiben megnövelték a maximum szintet 50ről 60ra és összevonták ezt a paragon szerű planar attunement XPt account-widera. A megnövelt maximum szint behozásával minden quest, kill, stb. 2 külön XPt ad. 2 külön XP csík is van a játékban 50 és 60 közt emiatt, mert 50től elkezded lépni ezeket az extra szinteket a kis bonusokért miközben még javában fejlődsz lvl60ra. Amint megvan a 60 újra eltűnik a sima XP bar és marad a "paragon". (Riftben is "végtelen"- nem igaz -, több mint 1000 szintet lehet elérni [link] de ugye folyamatosan nő a szintekhez szükséges XP mennyisége így kb lehetetlen ennyi szintet lépni)Ezt simán el tudnám képzelni itt Diabloban is. Magyarul ha jön a kieg, akinek volt akár 1 P100as karaktere is annak onnan indul a paragon 2.0 lvl100ról. Nehezen tudnám elképzelni, hogy elvegyék ezt azoktól akik megszerezték.
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #35123 üzenetére
Félreérted...
A pajzs fő szerepe én úgy gondolom az, hogy sokkal jobban bírja a kari, de ha nincs ok miért jobban bírni a csapásokat és nem kötelező a pajzs, akkor senki se fogja azzal tolni.
A barbár jó pár skillje arról szól, hogy életben maradjon extrém szitukban is, de a mobok egyszerűen le se szarják néha...szal amivel a mobokat magán tudná tartani az pont nem müxik...
1-1 partiban ez pl igen hasznos lenne...
Gorneck#1239
-
CocooN-z
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=Cb7QJwQ58T0
Ezt valaki....valaki...nem tom....nem értem
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Gorneck
legenda
válasz Sárpac #35115 üzenetére
Vagyis a karim átviszem kiegbe a paraszint eltűnik viszont kapok 10 szintet így elve para szintezéssel kezdek?? Erről van vmi hivatalos?
Akko ez csak találgatás?
Más: Ha már behoznak egy pajzsos karit így talán lesz tank? Vagyis értelmet nyer a barbár?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
-
Rayner
őstag
Nem hivatalos, de szerintem valami ilyen lesz:
Ø Primary (Affix)
o Strength (Class)
o Dexterity (Class)
o Intelligence (Class)
o VitalityØ Offensive (Affix)
o Critical Hit Chance
o Critical Hit Damage
o Attack Speed
o Defense Piercing % (New)
o Bonus Damage
o Bonus Elemental Damage
o Increases damage against Elites
o Mixed Stat, two of: (Crit / Crit Damage/ Increased Attack Speed/ Defense Piercing%), each 45% of max base value.
o Skill Bonus (New) (Specific skill bonus, all skills are available)
o Standard Socket (New).
o Specialized Socket (New). Increased effect if socket and gem match color.Ø Defensive (Affix)
o Reduce Damage from Elites
o Reduce Control Impairing effects
o Reduce Slow effects (New)
o Health Regeneration
o Increased Healing by % (New)
o Increased Block
o Movement Speed
o All Resistance
o Elemental Resistance (Fire/Cold/Poison/Physical/Arcane) – Double Cap of All Resistance.
o Armor
o Life %
o Reduced Melee Damage
o Reduced Ranged DamageØ Bonus (Sub-Affix)
o Bonus %XP
o Magic Find
o Gold Find
o Gold and Item pickup radius increase (New)
o Resource Stat (Barbarian / Witch Doctor / Demon Hunter / Wizard / Monk)
o Chance to Blind/Freeze/Fear/Bleed/Knockback/Immobilize/Stun
o Level Reduced Requirements
o Treasure Hunter (New) Increases chance of finding Treasure Goblins and Resplendend chests and increases the quality of loot received through objectives and PvP.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Bird
addikt
Csúnyán tartalékolni kell a goldot és adott időben eladni a majdnem/high end cuccokat még jó áron. Csúnya áresés lesz jövőre. Szerintem a két éves szülinap lesz a kiadás dátuma.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gorneck
legenda
válasz errorcode06 #35106 üzenetére
Eleve 100-as karik esetén meg reset? Nahh nem mintha piszkálni akarnám őket...úgy jók ahogy vannak...csak hajt a kíváncsiság...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
tPedro_
őstag
Nagyon jonak tunik a sok ujitas es lehetoseg, csak nehogy kikeruljon a kiegbol egy jo resze mire megjelenik.
-
JSaN
addikt
válasz Rebourne #35105 üzenetére
Koszonom es Gyuri27-nek is.
No igy mar minden vilagos, es amit gondoltam az is akkor majd nem igy van, csak map helyet monster szint hatarozza meg. No mar nagyon varom a patchet es a kiegeszitott, sok nyalanksag lesz.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
adamkaa777
senior tag
Nem értem azokat az embereket akik azon "sírtaknak" hogy nemvolt/nincs endcontent ... Azok meg se vegyék a kieget ...
El. Psy. Congroo.
-
Cadal
őstag
válasz errorcode06 #35106 üzenetére
és vajon mire lehet majd tenni az attack defense és utility fülek alatt?? és minden karakternek külön lesz ilyen ablak, vagy majd újra el kell osztanom, ha más kasztal akarok épp játszani?? Mert reset az lesz az elosztható pontoknál. Jó lesz ez...
és az ezen a képen látható Assign pontokat hova lehet majd tenni?
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
-
Rebourne
aktív tag
A konkrétumok:
- kevesebb loot, vagyis kevesebb szemét a földön. Kb. harmad/negyedannyi cucc esik az idézett példarun alapján.
- cserébe ami esik, az jobb, ezt részben általános buff, részben a "smart drop" rendszer biztosítja. Minden rare (és legendary?) egy bizonyos valószínűséggel a kasztodnak megfelelő statokkal sorsolódik.
- garantált, kasztnak megfelelő legendarykat dobnak bizonyos bosszok első killnél. Ezt nevezik "targeted drop"-nak
- minden legendary bármilyen karakterszinten eshet, a szintnek megfelelő statokkal (amit írtál). Itt megjegyzem, hogy lehetségesek olyan új legendaryk, amik csak a kieg megvásárlásával eshetnek.
- a normál (fehér) cucc is adni fog valamilyen craftanyagot (erről több infó nincs)Talán ennyi minden, amit tudni lehet. A kiegészítő előtt jönnek a változtatások egy ingyenes patch-ben.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Most olvastam el az egész napot, gy egyszerre szabadult rám az izgalom!
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #35098 üzenetére
Egy fogad legyen az is mindig fájjon!
Hol estek?
JSaN: sokkal kevesebb item. Viszont azokon jobbak lesznek a statok. Illetve nagy lesz a valószínűsége, hogy adott classon tudod használni (a classnak megfelelő cucc esik).
Egyszerű ez kérem mint egy pohár viz.
Apropó. A legendek (minden legend) eshet adott levelnek megfelelő statokkal. Pl leoric ring 63-s statokkal. Ha 63-s mobból esett.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
JSaN
addikt
Nekem a Loot 2.0-val van problemam, konkretan nem tudom hogy mit takar. Varjuk mint a messiast, de en nem tudok rola semmit azon kivul hogy jo lesz. Az en jelenlegi ertelmezesemben tobbek kozt ezt takarja loot 2.0: teszem azt van a gidbinn, echoing furry, moon slayer, windforce vagy barmilyen legend, loot2.0 utan ezekbol a fix itemekbol akar lehet lvl 1-es szintu is? Persze lvl1 szintre igazitott statokkal, es ugyan igy pl lvl 38, vagy majd kiegben lehet pl lvl70 echoing furry? 1tol-70ig, minden levelhez hozza igazitott stat tartomannyal.
Javitsatok ki ha rosszul tudom, vagy valami leirast konkretan a loot2-0rol.
Amugy akkor mikor is jon? Patchel jon vagy meg kell varni majd a kiegeszitot?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
rongyi
aktív tag
Nem olvasok külföldi fórumokat, szóval nem tudom ott miről megy a diskurzus. Jó dolog lenne, ha néha-néha azért kiesne a karakteremnek való értelmes cucc, de ez egy darabig sajnos csak álom marad. A mystic-et nagyon várom és az sem érdekel, ha az adott cucc account bound lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest