Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Gorneck #35122 üzenetére

    Full ugyan ez a szituáció volt Rift-ben, mint amilyen váltás lesz Diabloban a kieggel.

    Ott a maximum szint lvl 50 volt az alapjátékban és Diablos paragon rendszerhez hasonlóan maxos szinten is járt XP. Minden egyes szintért (Riftben planar attunement-nek hívják ezeket a lvl 50 után megjelenő szinteket) kis bonusokat kap az ember +1 spell power, stb, választani lehet).
    Majd jött a Storm Legion kieg a játékhoz, amiben megnövelték a maximum szintet 50ről 60ra és összevonták ezt a paragon szerű planar attunement XPt account-widera. A megnövelt maximum szint behozásával minden quest, kill, stb. 2 külön XPt ad. 2 külön XP csík is van a játékban 50 és 60 közt emiatt, mert 50től elkezded lépni ezeket az extra szinteket a kis bonusokért miközben még javában fejlődsz lvl60ra. Amint megvan a 60 újra eltűnik a sima XP bar és marad a "paragon". (Riftben is "végtelen"- nem igaz -, több mint 1000 szintet lehet elérni [link] de ugye folyamatosan nő a szintekhez szükséges XP mennyisége így kb lehetetlen ennyi szintet lépni)

    Ezt simán el tudnám képzelni itt Diabloban is. Magyarul ha jön a kieg, akinek volt akár 1 P100as karaktere is annak onnan indul a paragon 2.0 lvl100ról. Nehezen tudnám elképzelni, hogy elvegyék ezt azoktól akik megszerezték.

Új hozzászólás Aktív témák