Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz mikromanus #1090 üzenetére
Köszönöm
Akkor ez a csizma megint az a kategória, hogy minden második nap lenyomom az árát míg végül 500k-ért valaki örül a fejének...
De lehet felrakom 800k-s kezdő licitre BO nélkül és reménykedek, hogy elindul a bidwar
-
mpierre
veterán
válasz Sirandrish #1095 üzenetére
Na jó'van má'n!
Lassan összejön az IK set. Hiába tagadod, erre az acsira naon rágyúrmázol.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
sith7
nagyúr
Kérem kapcsolja ki
-
Scholes9
nagyúr
"Kinyitva" milyen? Csak fele ennyire lennék mákos a játékban már örülnék...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
F-ECT$
titán
válasz mikromanus #1104 üzenetére
22k körül jár, és ez volt az 5-ik, nem? Nekem pl van 5k killem, és 1 set esett eddig, meg olyan 5-6 legendary.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
RÓÓÓÓÓÓZSABIMBÓÓÓÓÓ
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
prokxy
veterán
válasz Sirandrish #1108 üzenetére
Itt játszok vele, erre tessék, megint egy set item...beszarás ez a srác...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Qru
MODERÁTOR
-
mpierre
veterán
Kéretik eztet abbahagyni...
Amúgy grat. Mi van sz@rba nyúltál, vagy kína egész évi nettó re-produktuma támogat téged?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
RockHaRD
addikt
elmész te már a .....
linkeltem, hogy milyen csuda kesztyű esett nekem ma... nagyon vicces kedvében van a játék... hetente egy-egy 50k-s legendaryt dobál nekem
-
sith7
nagyúr
Ilyen nincs is ...
-
Agro
senior tag
Félre értés ne essék nem irigységből írom amit most megteszek.
Sokan panaszkodnak, hogy milyen szar a drop. Én nem panaszkodom, mert megszoktam, de már volt 1-2 összeesküvés elméletet.
1. Blizzard kontrolálja
2. Lopjuk a dropot
3. Glitchelés/Botolásén elő állnék egy újabbal.
Szerintem amikor regeljük a bnet accountunkat random kapunk egy láthatatlan rangot
Sirandrish megkapta a Set Finder rangot
Mi halandók pedig a Trash Finder rangot -
mikromanus
veterán
Most vagy hetekig gyűjtögetted és most trollkodsz, vagy vicces ez a mai droprate. Lassan meglessz egy full setnyi item a mai pár órás runod alatt (bár ez a mostani nem Immortal)
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Helmoras
őstag
Én ezt már egyébként nem hiszem el csak trollkodod itt a forumot.
-
Attix82
addikt
Csak szívat minket, linkelgeti máshonnan Előbb írta , hogy 500 óra alatt 4 set item.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem napod felét templomban töltöd imádkozással, hogy ilyen jó dropod legyen.
Gratula, nekünk marad az AHBalance-od 1 gold?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Attix82
addikt
válasz Sirandrish #1122 üzenetére
Azért az a Paragon LVL 48 nem éppen annak a jele, hogy sok más dolgod lenne
Így érthető a drop.
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
"Igen..Photoshop guru is vagyok"
Ez látszik a piros "karikán" is
-
Helmoras
őstag
te se hinnéd el ha más belinkelne 3 setet 1 nap... btw ha nem linkelnéd nem indulna flame és mindenki békében belerohadna a farmolásba igy legalább történik valami
-
Gyuri27
félisten
-
Sirandrish
legenda
Mi a problémád egy tökéletes körrel?
Helmoras Oh hát nem kell eztet elhinni...nekem elég hogy az én "pénztárcámat" gyarapítja majd ha eladom
yuri27 SZokta hírdetni hogy kilóra veszek set darabokat...ma jelentkeztek
radi8tor1 Hát igen..szegénység van
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Elfelejtetted kisatírozni a goldmennyiséget egy helyen
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #1128 üzenetére
Ups
A bödüs picsábaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szallasi007
őstag
Andris, indetifizve mik a statok ezeken a "béna" szet itemeken? nem mintha mozgatna csak kurva kiváncsi vagyok
-
Mr.Csizmás
titán
49mnem is vagy te olyan gazdag, fogadjunk titokban veszed az itemeket[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Agro
senior tag
válasz mikromanus #1128 üzenetére
szerintem csak a 49 elől tüntetett el egy 9-est
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #1131 üzenetére
Ki mondta hogy gazdag vagyok?
Általában ennyim sosincs egybe ugyanis minden goldomat eladom pénzértEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz szallasi007 #1130 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sirandrish #1136 üzenetére
hanyas pö-level vagy?
nekem 14-esen is esik használható dolog, ha felszorozzuk a tiedre, hozom én is ezt a dropot
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #1137 üzenetére
46 vagy 47 asszem
Szerk: 48
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
És hol estek ezek? ACT3?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Gyuri27
félisten
Az övet nekem adhatod és minden eddigi és jövöbeli f@szságod megbocsájtva!
Amd - Radeon - Ryzen
-
Bazsi1987
őstag
Na ugy érzem kész az emberem szerintem normális keretek között ez a maximum amit ki lehetet hozni belőle tudom lehetne cserélni a két gyűrűt de amiket néztem az 10 milla.... és eddigi legnagyobb eladásom az 900K volt... ha eseleg valakinek van tanácsa hogy mit javísak ami megfizethető nyugodtan mondhatja [link]
-
vhunor
őstag
Na ezt a békanyúzót este elkunyerálom, kíváncsi vagyok, megéri-e beáldozni 240% critdamot.
-
Alg
veterán
válasz Sirandrish #1134 üzenetére
Ja hogy már adtál is el belőle?
Akkor plánemenjapicsbe"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
szallasi007
őstag
Nyálcsorgatás meg volt, köszi
-
Sirandrish
legenda
Folyamatosan adom elfele...
De ilyen izék után azt nem mondom el hogy mennyit adtam el eddig..szallasi007 Nagyon szívesen
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz Sirandrish #1146 üzenetére
most gondolod valaki fennakadna, hogy eladtál már 970 millió aranyat ... ja ... upsz ... ezt nem szabad elmondani ?
-
vendingo
veterán
válasz Sirandrish #1146 üzenetére
Nem elég, hogy mások elöl veszed el a droppot, de még pénzt is keresel vele...Elmész te a ...
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Kephamos
addikt
Csak megérte 3 napig átkozni a blizzardot.
-
DeckardCain
senior tag
Na vettem egy ilyen drágaságot Egész jó ez a haunts fear-rel kombinálva
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest