- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
És könnyebb lett az ellentámadás (jobb egérgombbal véd, rögtön ballal visszatámad), de nehezebb a master strike (ellentétes irányból kell megkezdeni). Igazuk volt, amikor azt mondták, "easier to learn, harder to master".
Én szinte látom magam előtt, hogy 200 órán át verem az acélt az üllőn és gyártom a kardokat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
creedszl
senior tag
Úgy szeretnék ezzel a gémmel játszani de az egynél is totál kifogott rajtam a harcrendszer. Képtelen vagyok beleszokni...Talán egyszer.
Hulligaaan
-
nubreed
veterán
Nagyon jó hír, hogy nincsenek vagy alig vannak bugok a játékban. Már nem is tudom melyik Youtuber videojában láttam, aki kapott review kódot, 60 órát játszott már a játékkal, ez azért nagyon jó. Ettől függetlenül lesz day 1 patch, már dolgoznak rajta a fejlesztők.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyimger
őstag
Előrendeltem a Goldot. Idénre elleszek vele.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Televan74
nagyúr
Nálam ez most első körben kimarad, majd később pótólom.
Január végétől a a Final Fantasy VII: Rebirth -et játszom. Utána meg az eltolt Assassin’s Creed Shadows -t veszem meg(remélhetőleg nem módosítják a dátumot és tényleg megjelenik 2025. március 20. -án).
Nem az első helyen szerepel a játék, olyan másod élvonalbeli. Ha nincs más amivel játszanék, akkor megveszem kategória.Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Eladó Magnat Sounddeck 150 hangprojektor
- Dell 5480 Laptop 14" FHD/i5-7Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- PBZ77-M PRO alaplap plusz Intel i7-3770K proci plusz 2x8Gb DDR3 plusz GTX1060-6G egyben eladó
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR