Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG #49626 üzenetére
Nem szoktam solozni...csapatban közlekedem az esetek 99%ban.
Tegnap keepen mentem egy kört...kolléga és az egyik csapattárs helyesen szólt be, hogy 1-2-3 perces elit kill blődség. Igazuk volt. Szar az időérzékem, de azon se lepődnék meg, ha 104 előtti lenne ez az emlék. Az unalmas farm miatt kicsit összefolyik minden már...
Szal első két pakk 15sec se volt. A 3diknál kinyírtam magam, de ezen már dolgozom...akik velem mennek tudják miért is.Nekem nem, 6:00-18:00 közt nem vagyok otthon. Este azt az 1-2 órát inkább játékkal töltöm, mint az AH bújásával.
Mivel sem időm sem szerencsém sincs, így nagyon zsét se tudok felcölni ilyen itemek vadászatára, főleg peccs óta nevezel egyre és utána aládpattintják az árat és már bukó is, persze, ha bagóért sikerül BO-ni akkor jól jöhetsz ki belőle.Farmos loot+vett gold ennyire volt elég...majdnem elégedett vok a karimmal.
(#49623) Thrawn:
- nem akarok pénzt kiszedni a gémből
- lehúzásnak tartom ezt a dupla sarcot
- nem vagyok sehol se jelen ahova ez kell
Simán csak webkarit kéne az acchoz rendelni szó nélkül megtenném. -
Gorneck
legenda
-
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
SzlobiG #49587 üzenetére
Sztem, de miért nem nézed meg? Elég egyszerű ennek a setnek az árát belőne, mivel fiz statok vannak rajta így kb int vit határozza meg az árát.
Anno mikor nézegettem ez olyan 45-50 millió környékén volt. De türelmes voltál 40-ért is ki lehetett fogni. Sajátom 32ért vettem. -
danilla
őstag
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
SzlobiG #29489 üzenetére
Nem infernóról szól ez az egész. Hanem a lootról.
Infernóig majd 90 órát játszottam. Azt gondolom ez nem kevés.
Azt megszoktam már, hogy monk, wiz, meg dh cuccokat dobál (dh-t rengeteget). De semmi olyat amire azt mondja az ember, hogy ez igen. Amiket én találtam az a max 10-40k-s kategória. Álmodni se merek több száz goldot érő cuccról. Legendariról nem is beszélek.
Az elején találtam egy low legendary koronát. Nekem ennyi volt a loot.Az elitek engem nem zavarnak. kb mindegy mi jön szembe. Ha van tér, hely. Én eljátszok velük. A probléma nálam a szűk helyek, zárt szobák okozzák. Oda ugyanis kell a durva dps. Lócitromot nem ér a skill, meg a mikró.
Hellen act4-be 5-6k dps-l battlefielden 2 elit packot meg a csicskákat simán levertem 10-15 perc alatt.
Infernón a szopás még a reziszt. Kell min 500. Csak a tré vele az, hogy ezek a cuccok a legdrágábbak. Márpedig ha nem találsz jó cuccokat. Amiket el tudsz adni. Nehezen veszel több száz k-s cuccokat. A millás über itemekről nem is beszélek.KonzolKartel:az utolsó tulajdonság pontosan mit csinál?
-
kovsol
titán
válasz
SzlobiG #21664 üzenetére
HP nem számít, 30k legyen meg aztán csókolom, erre még nekem is rájön +10% ha lent a minion.
300all res, ha ütök akkor 7500armor (+50% buff), és saját healek amik életben tartanak, nem a HP, arra tök fölös rámenni. Act2 re érdemes lesz már felmennem majd 500 all resre, még a cuccaim nagy része nem ad rest, így még tudom hova feljebb vinni. Na meg futni kell sokat a mobok elöl, ez már nem hell. -
TomWexX
addikt
válasz
SzlobiG #18310 üzenetére
De én épp azt mondom hogy az AH elrontja a játékélményt. Amúgy itt már nem boss-t kell farmolni, hanem újra és újra megcsinálni (nightmare-en vagy feljebb) a quest-eket, champion-okat és treasure goblinokat keresni/ölni, mert azok dobják a jó loot-ot, nem pedig a fő boss.
-
KubanitoS
veterán
válasz
SzlobiG #16263 üzenetére
A templar gyógyítása azért szerintem hasznos + a D3 segítő nem a D2 "botjai". Beszélgetnek a karaktereddel, elmondják a véleményüket a szituról, de egyszer láttam, hogy a tolvaj és a templomos segítőm a városban veszekedtek, mivel a tolvaj meglopta a társát.
Elismerem, nem valami hatalmas nagy újítás, de nekem nagyon bejött.
-
Scheffer
tag
válasz
SzlobiG #16089 üzenetére
Mondjuk ez magasabb szinteknél biztos kimondottan idegesítő lehet. Én egyszer haltam meg eddig (lvl12-ig jutottam), mert új potit vettem, de elfelejtettem kirakni Q-ra. Még csata közben rájöttem a bökkenőre, hogy miért nem gyógyul a karakter, és már felnyitottam az invertoryt és kattintottam volna a vörös italra, de egy dárdát vágott az egyik ellenség a Demon Hunterem hátába, amely megadta neki a kegyelemdöfést.
Ha ez HC karakterrel történik magasabb szinteken, akkor nem is tudom, hogy reagálnék, de valószínűleg nem a pitypangos zöld legelőkön ugrálgatnék örömömben miközben pillangókat számolgatok...
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Építő/felújító topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest