Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Túl vagyok én is a kampányon végre Közben rájöttem, hogy egyetlen upgrade vagy milyen pontot sem költöttem el eddig képességekre, van valami amire figyelni kell vagy tök mindegy mire nyomom el? Megvan még mind a 20...
-
-
ldave
félisten
-
prokxy
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti PC-n vagy Konzolon toljátok?
Mert én 1 héttel a start után kezdtem el, de nagyon nem tartok még ott a Srácokkal, ahol Ti, most vmit elcseszünk, de nagyon, vagy nem értem.
Pedig nem mondhatni kevésnek az időt, amit beleöltünk.Viszont endgame van csak, kevés PVP-vel, public, strike, lost sector és NF van, ezekből lehet mazsolázni.
Ok, nekem még a 2. karival vannak az adventure-k és még 3 quest, ez utóbbi ma meglesz.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Raid-nél, sima alap raid (nemtom, h van-e másmilyen) tényleg annyira sok lila meg sárga bogyót dobál és tényleg annyira powerful cuccokat ad? Esélytelennek érzem, h én 1x bejutok 6 fővel, eddig a max 5 ember jött össze!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Így már értem.
Sima NF lement tegnap 5:27 maradt, Raid-re még nem volt meg 1x sem a 6 ember, szóval az még hátravan.
293 vagyok, prestige-re bementünk, ahhoz képest elég jól ment, de kell oda még sebzés, mert 280 volt az átlag PL.
A prism-et tudtam, h van ilyen, ezt mi is megbeszéltük, csak nem tudtam, h ez a neve.
Nálunk volt egy Solar és 2 Arc. Voidnál meg csak kamillázás volt. :/
De majd én leszek a Void legközelebb a Hunteremmel, csak még nincs kigyúrva a drága.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ldave
félisten
Az első sikeres raid után kapsz egy küldetést, mely során egy prestige nightfall küldetést kell megcsinálni időre. 7 percről indul a menet és menet közben lehet + időt szerezni. Azzal van megbonyolítva még a dolog, hogy kb félpercenként változik, hogy melyik element tud nagyobbat sebezni (prism), emiatt kell az elején megbeszélni, hogy ki milyen fegyvert, grátnátot, super-t hoz.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
Tegnap megcsináltuk a raid shotgun NF küldetést, nagyon jó volt, harmadikra állt össze, 20 másodpercünk maradt csak a végére Nem vagyok híve úgy általában az időre menő játékoknak, de ezt most kifejezettem élveztem, a prism miatt összeválogattuk, hogy ki mivel jön, mikor és hol mit tol el.
-
prokxy
veterán
Ez aztán a leírás, nagyon szépen köszönöm, rengeteget segített!!!
Sky! Nagyon köszi Neked is!
Egyelőre akkor maradok Arcstrider és ha megvannak a sárga cuccok, akkor váltok.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
Én helyzettől függően változtatom. Mindegyik subclass-nek megvan a helye. Ha csak úgy grindolok, akkor Titan-arc dupla gránát miatt, Hunter - Arc de ha PvP-ben megyek akkor Gunslinger, warlock - nem használom 😜
De tényleg szituáció függő
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Hunner
senior tag
Arcstrider - Azzal a chesttel ami killenként kitolja a super idejét. PVE-re nagyon jó, komplett bosswave-eket takarítani, illetve a bossra is hasznos, mert olyan gyorsan csapkod, hogy kb stunlockban tartja a bossokat, nem tudnak semmit csinálni. PVP-re közepes, picit magasabb a skillcap, tudni kell mikor lehet eltolni a supert mert a nyilt terepen átrohanni közelből csapkodni nem a legjobb ötlet . Az arcstrider felső ága teljesen a melee harcra van kitalálva, de abban a Titan jobb, így itt is az alsó ágra szorítkozhatunk csak ahol nem eget rengetőek a perkek.
Gunslinger - Gondolom elkövetted a hibát, és unlockoltad a felső ágon az utolsó "upgrade"-t a Six-Shootert azaz a golden fegyó 6-ot tud lőni, de baromi gyorsan fogy el a Super, így PVP-re csak az alsó ág használható nagyjából, arról nem is beszélve, hogy soha nem lesz még 3 ember sem előtted PVP-ben az esetek többségében, 6 meg simán lehetetlen. 4v4-et játszunk. A Super ettől függetlenül elég jó pvp-ben, ha ügyesen dobálod a kést akkor az alsó ág upgrade-jei sem rosszak, elég fun tud lenni. PVE Bossokra a sisakkal amivel egyet lő a Golden gun, nagyon hasznos tud lenni. Konkrétan public eventen megöli a bossokat kb, strike-ban elviszi a boss fél HP-ját nagyjából.
Nightstalker - Itt is figyelni kell, hogy az alsó ágon ne legyen aktiválva a legutoló upgrade, amivel 3 nyilat tudsz lőni egyszerre, ha az már ki van bontva a felső ágra szorulsz. A Nightstalker jelenleg a legjobb hunter subclass -szerintem- mégpedig egy exoticnak köszönhetően, az exotic nem más mint az Orpheus Rig. Ez azt tudja, hogyha legalább 7 ellenfelet eltalálsz a Superrel és meg is ölöd őket, nagyjából instant visszakapod az összes class képességedet, beleértve a Supert is. Azaz vannak helyzetek, mikor sosem lesz CD-n a gránátod se a Supered és nevetséges pusztítást tudsz végrehajtani. PVE-ben mondani sem kell, hogy mekkora előny egy ilyen képesség, akkor is, ha nincs mindig 7+ ellenfél a képernyőn, 4-5nél már bőven hasznos tud lenni, ha másért nem, akkor azért, mert csak egy mobot kell lőnöd, mégis mind sebződik. Ha szerencsés vagy és az alsó ágon nem nyitottad ki a Moebius Quiver-t, akkor tudsz igazán haszons tagja lenni a csapatnak a Heart of the Pack-nak köszönhetően, nem elég, hogy saját magadnak töltöd a supert, közben a csapat többi tagjának is folyamatosan lightorbokat generálsz, így nagyjából az egész csapat nonstop Super-re tehet szert. PVP-ben mindkét másik subclass Super képessége jobb mint ez, bár a felső ágat választva otthagyhatod a képességed egy ponton, akár mögötted,egy esetleges flank-et kizárni, vagy pontot védeni, de az igazi erőssége a smoke bomb és a láthatatlanság. Borzasztó vicces dolgokat lehet csinálni egy pofándobott ellenféllel akinek fogalma nincs mi történik vele, miközben a társai meg nem látnak téged, mert láthatatlan vagy.
Jelenleg Nightstalkerrel játszom, előtte Arcstrider voltam, a másik Hunterem pedig Gunslinger. Szerintem mindegyik másért fun, válaszd ami neked szimpatikus, de a Nightstalkert, ne zárd ki az alapból gyenge Super miatt. Ha megvan a cipő nézz rá vissza, úgy biztosan tetszeni fog
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
prokxy
veterán
Sziasztok, megvan a Hunterem is, egyelőre 28x-es, ki melyik subclasst használja és miért?
Az Arc-ossal toltam eddig, az tömegre iszonyat fun, de boss-oknál elég hasztalan tud lenni néha, akár a távolság miatt is.
Vagy csapattól függ? Van egy Solar-os WL, és egy Arc-os Titan, akikkel sokat játszom. A void-nál az az egy lövés nem tetszik, ha véletlen elcseszem, akkor szívás, viszont a láthatatlanság bejön. Elvileg az kapja a team.
Streameket néztem, van ez is, az is, de nem igazán látom, h melyik lenne a legjobb. Mihez nézem? Endgame content-ekhez kellene.
-
bunfi
őstag
PH!-nak van már klánja?
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
.LnB
titán
Kinek mennyi volt egy nap a max exo loot? Ma 4et szedtem össze. De egy idő után nem dobott, lehet valami limit? Nonstop toltam eddig az eventeket (hc mind) egyikről mentem a másikra megállás nélkül. Rengeteget, tényleg szinte egész nap egeszen eddig. De mondom egy idő után nem adott. Már legendaryt se nagyon.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kiezTe90
senior tag
Valaki aki jobban érti az angolt segítsen légyszi. A titan Mask of the Quiet One megszerezhető (illetve most megvehető Xurnál) maszk, Sentinel kasztal a legjobb? Vagy azzal van csak értelme?
Közben rájöttem! Igen a Sentivel a legjobb...
[ Szerkesztve ]
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
.LnB
titán
Na ez mi volt...
Nyomtam Io-n hc public eventet, dobott egy exo engramot, mentem fast travellel a map "elejére" leadni a reput. Fast travel után olyan szeróra dobott ahol még ment az event. Letoltuk megint hc-ra, megint dobott exo engramot! Igaz mikor beváltottam olyan exotic cuccokat adott amik már megvannak, de sebaj. Aztán utána a Banshee-nek leadtam az alkatrészeket, ő meg adott még egy exotic fegyvert. ezt így kb 15 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
félisten
válasz tiv83us #1972 üzenetére
Hozzájárulás az össz XP-hez. De az első szezonra már mindet össze szedtük így csak neked heti küldetés. Majd decemberben lesz a második szezon.
Koszi - t
[ Módosította: tiv83us ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tiv83us
veterán
A klan XP-nek, amit a het soran szerzek, mi jelentosege van?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-
LeonAran
tag
-
prokxy
veterán
válasz tarBubbles #1966 üzenetére
Mi egy guide-t néztünk meg a YT-on és kb ennyi. Egyelőre megvagyunk 6-an, ma ugrunk neki elvileg, ha lesz hely, szólok. Vegyél fel addig.
(#1965) LeonAran: ha gondolod és lesz hely, velünk jöhetsz. Add me...
-
tarBubbles
tag
-
LeonAran
tag
PC-n játszom. Játékos társakat keresek.
270 körül vagyok. Egyedül nem tudok tovább fejlődni. Mindenre nyitott vagyok.Uplay: Repityu15
-
fuvi
senior tag
amilyen szine van a pajzsnak (sárga/solar,ké/arck,lila/void)
kinetic fegyvereknek nincs elementál sebzése, abba a slotba nem tudsz
igazából azon múlik mekkora a pajzs HPja h megéri-e emiatt elementált hozzáválogatni, de sztem nem éri meg, főleg nem mobonként szerencsétlenkedni
mostani heti NFben pl váltakozik milyen sebzést tolj a bossba, oda érdemes lehet a subclassoddal együtt összerakni a 3 elementál típust -
prokxy
veterán
2 különböző dolog van akkor:
subclass típus, ehhez hozzá kell igazítani a páncél modokat ez ok.
Ill. van még a fegyverek modjai, azok pedig épp ami enemy ellen megyek, ok, vettem.Ti mit javasoltok? Legyen a 3 slotban mindegyik elementálos fegyver vagy hogy?
Mi az úgymond gyakoribb enemy?
Mert megmondom őszintén, NF közben váltogatni a fegyvereket adott klasszon (kinetic, energy, power), elég macerás...Ill. vannak azok az "elitek", akik ládát adnak mondjuk egy eventnél, azoknál hogy tudom meg, hogy a "fehér csík" milyen elementálos?
-
fuvi
senior tag
most a modokra gondolsz?
módosítsd a ruhádat a subclassodnak megfelelően
a fegyver sebzés elementál típusának ehez nincs köze, nem tölt gyorsabban egyik skill se ha azonos elmentálú fegyverrel lövöldözöl. fegyver elementál a pajzsos mobok ellen jó pl tüzes pajzsos mobot tüzes fegyverrel fele idő alatt ölöd[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
-
prokxy
veterán
Srácok, nagyon nub kérdés következik, kéretik nem röhögni!
A Titanom supercharge-a Strike, Arc-os, ill.a fegyókat is arra modoltam a páncéloknál is az arc-os gránát kill gyorsabban tölt stb, de kérdés, hogy ennek a 2 dolognak (supercharge és fegyverek, páncél) ugyanannak az elementálnak kell lennie?Számít ez vmit? (a gránát töltést kivéve)
-
prokxy
veterán
válasz Remi1234 #1954 üzenetére
Ez jó hír kösz, várós az este, kíváncsi vagyok rá!
(#1953) C4mp3r: akkor nem csak nálam volta a gond, furcsálltam is volna, más online játéknál nem szokott ilyen hiba lenni
-
Remi1234
aktív tag
De visszaenged. Mint mar elottem is irtak van checkpoint is, de csak a kozponti helyen. (akar ugyis csinalhatjatok, hogy az elso ladabol kiszedett engram utan kimentek towerbe es kinyitjatok, aztan visszamentek). Ha 1 ember lent marad, akkor viszont pontosan onnan fogjatok folytatni, ahol o van. Tehat nem kell kinyitni ujra az ajtot.
Arra viszont keszulj, hogy hiaba mentek le ugy, hogy 3 ember volt mar, nem lesz sokkal gyorsabb. Be kell gyakorolni a mechanikat mindenkinek, ami az elejen idoigenyes.
PSN ID: RemiFungus
-
bozsik84
tag
Vannak "chekpoointok" , szóval ha az egyik termet sikerült megcsinálni, akkor legközelebb már azt nem kell (de a kiinduló szobába mindig menni kell, onnan mentek tovább az egyes termekbe
- remélem érthetően fogalmaztam-fürdős, kutyás, futó terem és végül a boss [ Szerkesztve ]
psn id: zsonom
-
prokxy
veterán
válasz bozsik84 #1945 üzenetére
Az úgy komoly, 9 óra, ehh, nem semmi! Respect!
(#1946) Madoc: akkor mi lehet, h csak az első ládáig fogunk menni...
Kezdek azért elbizonytalanodni, max 3-4 órát tudok rászánni, lehet, h bezsebeljük a ládát és kész!Esetleg jönne innen 2-3 ember segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Nem azt irtam a nightfallra vagy a raidre hogy nem sikerült hanem mindösszesen ennyien csinálták végig. A 1x jár egy karakterrel egy héten a powerful engram. Az első ládábol kijön.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
bozsik84
tag
Nálam kb 9 és fél óra volt a teljes raid elsőre, úgy, hogy nagyjából 2 ember tudta mi a feladat és elmagyarázta nekünk kezdőknek, de azért bele-bele hibázott valaki mindig és akkor újra és újra, végül sikerült 3 este alatt lehozni.
Én azóta sem mentem raid-re, nekem nem volt annyira szórakoztató a sok szívás miatt, de ha megvan a begyakorlós rész, akkor már valós, hogy egy-egy terem 15 perc és a teljes raid kb 1-1.5 óra.
psn id: zsonom
-
prokxy
veterán
Nekünk a NF 2. alkalomra már sikerült is, 3-ra pedig épphogy kicsúsztunk az 5 perces időből, ezzel nem volt gond.
A RAID biztosan nem egyszerű, ezt én is látom.A powerful engram-ot (lila?) már megkapjuk az elején? Azt csak 1x vagy ahányszor eljutok odáig?
(#1943) ldave: persze, NF-ban is tudtuk, h oda el kell motorozni, fel kell ugrani, de van amikor ez nem sikerül, nem úgy helyezkedik az elit, stb.
Viszont, érted, nem sok fejlődési lehetőség van már 280+nál, meg ott figyel a milestone-ban, bizergál minket, h meg kéne csinálni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ldave
félisten
Azért az hogy tudod mit kell csinálni és meg is tudod csinálni, nem ugyanaz. Szerintem igenis nehéz a raid, legalábbis a begyakorlás fázisban. Persze tapasztalt csapat a sokadig alakommal végigrohan rajta -1,5 óra alatt, de abban sok-sok óra gyakorlás van.
-
Madoc
veterán
Ha mindenki pontosan azt csinálja amit kell. Az a csapat akikkel játszottam együtt 1 órát a raidben, 5 óra alatt 1 pályát nem tudott megcsinálni, pedig elmagyarázták mit kell. Az első kapuig amugy könnyen el lehet jutni, ott megkapjátok a powerful engramot. 2x mentem odáig, nem volt nagy szám. Én teljes raidet nem csináltam csak 2 részt belőle.
Amugy xboxon csak minden ötödik ember csinálta meg a raidet eddig, 20%-os achi. A nightfallt is csak 40% csinálta meg. Az achievment irja hogy a játékosok hány százalékának van meg.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
prokxy
veterán
Nincs senki a 6-ból, aki ezt lehozta volna még. A YT guide-ok alapján azért ma este végigvihető? Elvileg mondják benne, h mit miért és mikor.
Időkorlátról nem tudok, h lenne benne.(#1940) Remi1234: kösz szépen, én 2 órára gondoltam max, azért ez a 4-5 kemény, főleg úgy, h eddig jópárszor kivágott a játék network issue-val.
Viszont akkor lehet úgy kellene, hogy 6-unkat kettészedni, 3 ember jönne, aki volt már, velük végigtolni (az 1 óra kb előző írás szerint), majd azt követően közösen, ha van rá igény!
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
Ha elmondja valaki (vagy utàna gugliztok), akkor szvsz kb 4-5h az első. Utána már 1h körül lehet hozni, mivel ez a raid nem különösebben nehéz, inkább a mechanika begyakorlàsa a fontos. Ha utána ládákat is akartok nyitogatni ( mert miért ne akarnàtok), akkor számolj rá meg 1-2 órát.
Ha magatok akartok ràjonni mindenre, akkor 20+[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
prokxy
veterán
Este RAID-ezünk, ez kb. mennyi idő? Guide-dal...vagy anélkül.
-
prokxy
veterán
Reggelt az Uraknak!
Másnak is előfordul, hogy egyszer csak kidobja a játék a "battenet appnak restart kell" miatt?
Mindezt a maintenance után, kb este 10-11 felé, sőt volt egy network error is.Vagy nekem kellene állítani vmit?
-
-
C4mp3r
addikt
azt hiszem atallok strikerol public eventekre 3 ora farm es 40-50 heroic utan eddig 2 exotic esett medallionnal. nem beszelve arrol, hogy tenyleg sok player van most edzn. strikeon csak legendary esett eddig pedig egesz heten azt nyomtam.
tipp: ha varsz egy public eventre es te vagy egyedul portolj a legkozelebbi pontra miutan elkezdodott es bedob egy olyan instancebe ahol sok player van
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Fixed an issue causing players to encounter empty public spaces too often in free roam
Hát ez tök jó lett, public quest-ek során patch óta mindig volt még legalább 2-3 ember rajtam kívül! Remek javítás.
-
l.skywalker
félisten
válasz ricshard444 #1928 üzenetére
szerintem már van.
-
ricshard444
veterán
8-ig nem lesz szerver, ha jól olvastam itt az egyik kollégától?
Vannak dolgok...
-
.LnB
titán
Az se rossz azért, hogy pvpbe három egymást követő meccsen toltam 28 killt, egy sz*ros rare auto rifle-lel. Én meg azt hittem számít a fegyverek ritkasága. Érdekes volt, hogy mindhárom meccsen pont ugyan annyi killem lett.
Szerk.: Refrain-23 a rifle neve.
[ Szerkesztve ]
-
Mukih
tag
válasz westlake #1920 üzenetére
PS4-en is játszottam a játékkal, így már minden küldetést kívülről tudtam és tudtam hol lehet szaladni és hol kell megállni harcolni + a videókat is mindig elnyomtam (plusz ugye mikor nem volt meg elég szint a story folytatáshoz akkor tudtam, hogy hol érdemes eventet farmolni és tudtam, hogy kell HC-zni így több XP-t kaptam a végén és pár event után tudtam is folytatni a story-t.). Egyedül az utolsó boss volt "nehéz" mert az kicsit sokáig tart ha nem golden gun hunter / void lock vagy.
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
westlake
félisten
Nem tudom hogy hoztad összes azokat az időket, én még a 6:25-tel is megszenvedtem. Induljunk ki abból, hogy nem valami turpiszság van dolog mögött és tényeg a linkelt idők alatt felhúztad a karaktereket. Mivel csak ketten "neveztünk" és a te időid konkrétan megalázóan jóbbak az enyéimnél, te kapod a két SSD-t. Majd kereslek privátban.
Play nice!
-
prokxy
veterán
válasz quasarus #1916 üzenetére
Szia, Wardcliff Coil, ahogy Lnb mondja!
LnB: pedig tök szép gádzsi lett! Nézd meg majd a hunterem, na ő még szebb, mint Te!
Nálam ami bevált NF-ra: Scout, SMG, Wardcliff Coil, Arc-os Titan.
A lényeg a végén, h a bosst tűz alatt kell tartani, még akkor is, ha esetleg felugrik. Ha lövi vki folyamatosan, akkor nem hívja le a pajzsot és hamar le fog ugrani!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kiezTe90
senior tag
Pedig de. Én se gondoltam amikor először belevágtam. Még a legvégén a főboss fight se annyi hogy bemegyek és lövöldözök... Bár szerintem az már kicsit túlvan bonyolítva, de ez csak az én véleményem. Legalább a vége lehetne egyszerűbb.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
.LnB
titán
Ne reklámozd azt a csúnya, dupla copfos tonna donna titánodat légyszíves. Még szerencse, hogy van rajta sisak.
-
prokxy
veterán
válasz quasarus #1910 üzenetére
Nézd meg a karim, nekünk tegnap 1 rocket ha betalál, akkor 5 perc még simán marad.
Strike-os, Arc-os.
Asszem most az análintrúderes rocket launcher van berakva, na az iszonyat OP!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
alexdeak
csendes tag
válasz quasarus #1910 üzenetére
Tekintve, h most az arms dealer prism és kill timer az összeállítás, ezért Nameless midnight, Vmi exotic secondary amit nagyon kedvelsz, cluster bomb rakéta/ merciless, ill. dupla pulse grenade ha titán.
Nem a mostani a legjobb a prestige achivementhez..... Ha elfogadsz egy tanácsot: csináld meg simán, a loot ugyanaz lesz, mikor meg a grende recharge rate bónusz lesza nightfallon, na akkor egyszerűbb a prestige (a kulcsszó ekkor 3 titán arc subclass, dupla gránát, és még szinte lőni sem kell )[ Szerkesztve ]
-
Mukih
tag
Tudja valaki, hogy a verseny nyertese mikor lesz kihirdetve?
Xbox One Gamertag: Daltos96 , PSN: Daltos_96, Battletag: Daltos#2323
-
quasarus
tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni D2 Nightfall strike prestigere ill raidre mi a legjobb Titan ARk-os gear set?
(élet/pajzs/gránát gyors visszatőltés) ill weapons összeállítás? -
fuvi
senior tag
Destiny 2: LEVIATHAN RAID FOR DUMMIES! Complete Raid Guide & Walkthrough!
annyira azért se nem rövid, se nem egyszerű[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Amúgy itt van clan chat, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt miért gondolták jónak ezt nem ingame betenni. Persze ott volt a hülye toxic mentes játék magyarázat, de ha közös chatben nem is, azért egy klán chatben elég hamar ki lenne szűrve, aki nem oda való.
(katt alul a klánra)
[ Szerkesztve ]
-
-
Hunner
senior tag
Hát, Stonemountain64 raid streamjét néztem, koordinációt igényel néhány fight, meg felkészültséget legalábbis ők mentek előre mint a robotok (konzolnk látták már páran abból a csapatból, ők mentek elöl), de én biztos hogy kóvályogtam volna, már az első ajtó kinyitásához is valamiféle taktika kellett. 4-en őrizték a patformot ahova el kell vinni 3 akármit, és ketten mentek párban azért a 3 izéért. Az ajtó nyitása után az első ?bossfight? meg úgy nézett ki hogy 4-en a 4 sarokba beálltak a teremben és ketten rohangáltak hozzájuk cserélni... Szóval nem volt egy ilyen bemész lelősz lootolsz simaliba ránézésre. És ott ketten nem tudták mivan, nem először látta az egész csapat. Szóval szerintem utánaolvasni minimum ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
.LnB
titán
Jó persze azért itt nem keresek sose embereket játszani, ez egyértelmű. És mondom semmi bajom a Discorddal? Nem zárkózom én el tőle. Egyébként a raid mennyire nehéz vagy hosszú. Mert én nyomnám bárkivel, csak fel kell e készülni rá? Mert eddig semmi nehézséget nem okozott nekem ez a game. Se strike se Nightfall.. Gondolom a raid se egy bonyolult dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Nem tudom mit veszítesz azzal, ha van még 1 hely ahol meg tudod kérdezni adott esetben, hogy megy-e veled valaki játszani. Egyébként klikkek érdekes módon D2-ben nincsenek még Discordon, de még Divisionben sem volt jellemző annyira. En pl Zolix-al játszom (legyen akármi a neve itt... ), akivel előtte még sosem, plusz pár arccal mentünk még akiket sose láttam előtte, csak a player listában(kis túlzással)...
Alapvetően ha működne a klán roster és lenne ingame klán chat, talán az volna a legjobb megoldás csapatot szervezni, meg persze a fórum is jó, ha jó előre lebeszélitek és összegyűltök plusz mindenki mindenkinek fel van véve, de ha épp kevés a népség, akkor azért jól jöhet. Mint pl most raidre nektek, ahogy látom még kell 2 ember például.Én is ventrilon és irc-en szocializálódtam, mégis azt a programot használom, ahol van lehetőség rá, hogy aktívan nem szenvedve és nem félórás válaszidővel (pl ez a fórum) találjak embereket ha épp játszhatnékom van. Erre tökéletesen alkalmas a discord, plusz ha olvasol, kommentelsz a text room-ban, akkor nem leszel klikken kívülálló, hiszen megismerik a véleményed, meg a humorod, vihetsz híreket, reddit topikokat bármit. Magyarul bekerülsz a közösségbe. Nem az, hogy felmész egy ts-re és egy kék karika vagy meg egy nick amíg nem állsz szóba emberekkel. Ezért tetszik nekem személyesen pl a discord. De ez magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Tök jó kis progi az a Discord.
Aztán ha felmegyek és mondjuk keresnék embereket raidre akkor: most nincs kedvem, már megvagyunk, stb stb. Tök mindegy melyik platformot használod a lényeg, hogy legyenek ismerősök. Én ts-en szocializálódtam, sőt irc-n meg vetrin az ős időkben.
Gondolom Discord-on is megvannak a "klikkek" amibe persze be lehet kerülni, csak át kell lendülni az "ismerkedős" fázisok. R6Siege-ben használtam, ott is ugyan ez volt.És hiába ver a sors Proxy-val , de legalább mi 4-en legalább ismerjük egymást, és tudnánk együtt játszani ha ez a hülye játék nem limitálna mindent 3 főre. Így mivel én előrébb vagyok kicsivel, általában csak ott vagyok tsen de egyedül nyomom.
Persze nem zárkózom el a discordtól, de az hogy sokan vannak ott nem feltétlen számít rögtön előnynek.
[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Nem akarok senkit felcsábítani a discord-ra, de szintén zenész azaz ugyanaz a klán HT1 és napi szinten legalább 8-10 ember aktívan tolja 5-6an folyamatosan voice-al is a discordon; plusz emellett aktív info átadás és beszélgetés is zajlik a text szobában,ti meg itt keresgéltek embereket, meg ts címmel bíbelődtök...
Persze nekem igazából mindegy, de ott is PH-s arcok vannak, ti is azok vagytok, lehet érdemes lenne egy helyen lenni (már csak azért is, mert amíg a clan roster nem működik ingame, elég bajos egymásra találni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest