Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
-
prokxy
veterán
Nem majomkodtam, ügyesen játszol, ez tény.
Viszont: quickmatch-ezni bemész a raides cuccodban, aztán elvagy, na most egy komolyabb körben én a hunterem átraknám a void-os láthatatlanságra, fegyvert váltanék, átpakolnám mobility-ről a titánomon (ha azzal megyek) a cuccos res-re, beszélnék a többiekkel, h ki hová megy, mit véd, stb, gránát típust váltanék, van még mit ezen átbeszélni...Nem nagyon akarok ebbe belemenni, mert így is több időt szántam a PVP-re, meg ennek leírására, mint szerettem volna.
Viszont én sajnálom, h nem 4 fős a Fireteam, ill., hogy kiszorultál a 3-asból. Meg azt is, hogy nem tudtunk együtt játszani, ezt elb@sztuk. Viszont helyre lehetne tenni szvsz...De ez már nagyon OFF, térjünk vissza a topichoz.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
bunfi
őstag
Akkor megfogalmazom másképp, nekem világos. De azzal, hogy "magasöptűen" elmagyarázod a plebnek, hogy mekkora szarok, mert nem értik (mert életükben nem játszottak olyan játékot, amiben alap dolgokat kellett több tucat órán keresztül gyakorolni vagy nem toltak mythicet, ahol 24 másik emberrel kell koordináltan mozogni, vagy wipe), hogy ebben mi a retek a nehéz, azzal maximum azt éred el, hogy beraknak a nagyképű paraszt fiókba. De persze csak akkor, ha bármennyire is érdekel, hogy mit gondolnak.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
bunfi
őstag
Azért arról se feledkezz meg, hogy nem mindenkinek van többéves múltja, többezer órája komolyabb játékokkal (pl. CS, Q3, WOW stb.). Nekik más a nullavonal, így kevéssé talál célba a mondandód a stílus miatt.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
prokxy
veterán
"Más skillfa? Más gear? Mi a fasz?! B+ bemész PvP-re és ölsz, ennyi." => mész oszt lősz, hidd el, nem ennyi, leegyszerűsíted nagyon Persze a quickplay-nél ez van, de egy komolyabb meccsen teljesen máshogy néz ki a dolog. Ennyi erővel a NF, RAID is ennyi, nem kell oda semmi.
Erre "Pedig nem a bénák közé sorolom magam" pedig annyi: nem azért nem tetszik a PVP, mert esek-kelek és nem tudok érvényesülni, hanem egyszerűen a BF után nem jön be.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ldave
félisten
-
-
C4mp3r
addikt
a kiegeszitot szerintem en sem fogom megvenni, hacsak nem raknak bele normalis chatet es ertelmes endgamet a raid es a heti 1 nightfallon kivul. nekem a legnagyobb bajom, hogy ahogy irod szinte semmi ertelme a jobb cuccokert grindolni. minden skalazodik, a pvp vicc egy lvl 15-os ugyanugy ledaral hiaba vagyok 300-on, a loot full random, ami megintcsak hulyeseg szerintem
latom nemcsak nekem kuszott fel a szemoldokom azon a kommentet, veglis a mi anyankant, hogy pc-re kesobb jelent meg a jatek
[ Szerkesztve ]
-
-
ldave
félisten
Persze, tudom. Hiába csak 6 ember kell, múlt héten nekem se sikerült befejezni, kétszer indultunk neki, de mindig volt 3 új ember, aztán mire nekik is összeállt a dolog, eltelt az az 2 óra, amit szántunk rá, így a főboss-ra már nem maradt időnk.
A Slime draws near! Command?
-
l.skywalker
félisten
Dehogy is. 305 felett rengeteg dolog vár rád. Ki lehet gyűjteni a toronyban 2 teljes ruha kollekciót. Mellette a frakció szetteket és az Iron Banner szettet. Minden extotic cucc összegyűjtése is hatalmas fun és hetente mindig mindhárom 305-ös karaktereddel letolni a Nightfall-t prestige módban már-már kötelező örömforrás, az auráért ugye.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Az nem csak 1 powered engram. Egy van az első ajtó kinyitásánál. Azután minden pálya után a láda is segít és végül a legvégén kapsz egyet a heti Milestone-ok miatt is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
Azzal nem játszottam. De nem védeni akarom a Destiny 2 strike és raid taralmát. Egy sima strike az tényleg semmi, 15 perc ha mindenki tudja a dolgát. A Nightfall már valamivel nehezebb, Prestige NF meg már bőven tud kihívást nyújtani. Persze, vannak játékosok, akik egyedül letolják ezt, sőt, láttam videót ahol a raid endboss-t ketten verték le a hat helyett, de gondolom ami egy 20 perces videó, az mögött akár 10+ óra próbálkozás, gyakorlás is lehet
-
ldave
félisten
WoW szintű mechanikával én eddig még csak az FF XIV-ben találkoztam, az a játék simán hozza a Blizzard minőséget, de ugye ott is 20+ fős egy raid. A Destiny 2 strike-ok tényleg faék szinten vannak, de maga a raid nem az, jóval több kommunákciót igényel, mint egy random WoW boss.
-
ldave
félisten
Megjelenés óta WoW-ozom, a raidek 90%-át adott időben teljesítettem. Szerintem a Leviathan raid igenis jó, nehezebb, mint egy áltag WoW dungeon, és igaz, hogy nem vetekszik egy modern WoW boss mechanikával, de azért nem is sétagalopp. Attólg hogy egy videóban megnézed, hogy mit kell csinálni az adott helyen, nem jelenti azt, hogy elsőre menni is fog.
-
fuvi
senior tag
health recovery FTW!
THE BEST STATS AND MODS YOU SHOULD BE USING! [Destiny 2] -
l.skywalker
félisten
Így van. Pályánként 2-3 alkalom után már tökéletesen ki lehet ismerni az egész Raid mechanikáját és onnantól már csak a 4-5-6 ember egyéni odafigyelésén múlik. Egy hibázik, bukik minden!
-
l.skywalker
félisten
Igen. Ha szűk értelemben véve ezt be kell vallanom, igen, meg lehet csinálni. Majd kérlek keress fel, ha megcsináltátok négyen!
Btw. PC-n még mindig nem műküdik a Rooster vagy akkor sem használható semmire? Én konzolon lelkesen hívom be az embereket onnan.
-
l.skywalker
félisten
Hey. Poénra próbáltam venni, nekem be ne feszülj
Arra akartam rávilágítani, hogy az én tapasztalatom szerint ahhoz, hogy 4 olyan ember össze tudjon állni, aki képes a Raid-et letolni nagyon sok óra és nagyon sok gyakorlás kell. Vannak ilyenek, de én pl. személyesen sem találkoztam még a játékban ilyenekkel, pedig már 300 óra körül járok.
És visszatérve a poénra, nem lőttem be a halmazt megfelelően: arra akartam vele rávilágítani, hogy Kanadában él mondjuk 35millió ember, de ebből csak 35 az aki válogatott szinten tud jégkorongozni. A maradék 34 999 965 ember ennek okán nem úgy éli az életét, hogy válogatott jégkorongos lesz, csak mert másik 35-nek sikerül.
(#2089) Snike: a Gunsmith-nél tudsz direkt lila Kinetic Mod-ot fegyverbe venni 2 féle módon. Vagy addig veszed a kék modokat, amíg nem dob ki egy lila Kinetic-et vagy betörsz sok-sok lila modot az Inventory-dban és azoknak az alkatrészéből csinálsz a gunsmith-nél direkt FEGYVER mod-ot addig amíg nem lesz Kinetic. Ez utóbbi a célravezetőbb történet.
Amúgy ezt kell keresned (jobb oldali lila kis kockák, just for sure):
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Jogos. Le lehet tolni 4-en is.
Jövőre téli olimpia. Elhatároztam, hogy tagja leszek a Magyar Jégkorong válogatottnak és kijutunk az oilimpiára addig. Ha Kanadának mindig sikerül, nekünk is fog és hát Kanadában is emberek játszanak, én is az vagyok - ennyi...
(#2084) fuvi az jó. Akkor a mondandóm súlyából visszaveszek és mondhatjátok nekem, hogy ez a Raid semmi a D1-hez képest
[ Szerkesztve ]
-
bozsik84
tag
Én is próbálkoztam több alternatívával (origin story, forward path - iron banneres auto, jiangshi ar4), de túl sok 1v1 bukta volt uriels-szel szemben, így én is azzal megyek
Hunner - nem sokat javít rajta a mod, jól tesztelhető egy üres falnál, ha belelősz egy tárat moddal és nélküle látod/érzed a szórás különbséget.
Idave - én mindig keresem az újat, de jelenleg (sztem) csak ezek a nyerő kombók: kineticbe antiope-d, energybe meg uriel; vagy kineticbe mida mellé Etana SI4 sidearm energy (jobb mint a last hope)
[ Szerkesztve ]
psn id: zsonom
-
bozsik84
tag
Egészen jó fegyver (bár nagyon "rángat"), nekem közel és közepes távolságon vált be (külön jó, hogy változtatható, hogy void, arc, vagy solar - a napi pvp challenge miatt). Nagyobb távolságnál 1v1-ben a Uriel's jobb (nekem)
Tegnap kiesett DO-tól a Guided Star auto rifle, mentem vele néhány kört pvp-ben, csak közelre jó a nagy recoil miatt. Nem lesz új meta belőle, mert az Antiope-D jobb nála kinetic slotba.
psn id: zsonom
-
kiezTe90
senior tag
Pedig de. Én se gondoltam amikor először belevágtam. Még a legvégén a főboss fight se annyi hogy bemegyek és lövöldözök... Bár szerintem az már kicsit túlvan bonyolítva, de ez csak az én véleményem. Legalább a vége lehetne egyszerűbb.
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
fuvi
senior tag
Destiny 2: LEVIATHAN RAID FOR DUMMIES! Complete Raid Guide & Walkthrough!
annyira azért se nem rövid, se nem egyszerű[ Szerkesztve ]
-
Hunner
senior tag
Hát, Stonemountain64 raid streamjét néztem, koordinációt igényel néhány fight, meg felkészültséget legalábbis ők mentek előre mint a robotok (konzolnk látták már páran abból a csapatból, ők mentek elöl), de én biztos hogy kóvályogtam volna, már az első ajtó kinyitásához is valamiféle taktika kellett. 4-en őrizték a patformot ahova el kell vinni 3 akármit, és ketten mentek párban azért a 3 izéért. Az ajtó nyitása után az első ?bossfight? meg úgy nézett ki hogy 4-en a 4 sarokba beálltak a teremben és ketten rohangáltak hozzájuk cserélni... Szóval nem volt egy ilyen bemész lelősz lootolsz simaliba ránézésre. És ott ketten nem tudták mivan, nem először látta az egész csapat. Szóval szerintem utánaolvasni minimum ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Hunner
senior tag
Nem tudom mit veszítesz azzal, ha van még 1 hely ahol meg tudod kérdezni adott esetben, hogy megy-e veled valaki játszani. Egyébként klikkek érdekes módon D2-ben nincsenek még Discordon, de még Divisionben sem volt jellemző annyira. En pl Zolix-al játszom (legyen akármi a neve itt... ), akivel előtte még sosem, plusz pár arccal mentünk még akiket sose láttam előtte, csak a player listában(kis túlzással)...
Alapvetően ha működne a klán roster és lenne ingame klán chat, talán az volna a legjobb megoldás csapatot szervezni, meg persze a fórum is jó, ha jó előre lebeszélitek és összegyűltök plusz mindenki mindenkinek fel van véve, de ha épp kevés a népség, akkor azért jól jöhet. Mint pl most raidre nektek, ahogy látom még kell 2 ember például.Én is ventrilon és irc-en szocializálódtam, mégis azt a programot használom, ahol van lehetőség rá, hogy aktívan nem szenvedve és nem félórás válaszidővel (pl ez a fórum) találjak embereket ha épp játszhatnékom van. Erre tökéletesen alkalmas a discord, plusz ha olvasol, kommentelsz a text room-ban, akkor nem leszel klikken kívülálló, hiszen megismerik a véleményed, meg a humorod, vihetsz híreket, reddit topikokat bármit. Magyarul bekerülsz a közösségbe. Nem az, hogy felmész egy ts-re és egy kék karika vagy meg egy nick amíg nem állsz szóba emberekkel. Ezért tetszik nekem személyesen pl a discord. De ez magánvélemény.
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
prokxy
veterán
Ha tudom, h jössz, akkor persze, szívesen játszom Veled (is), de ez a 3 fős csapat, nem is értem.
Viszont a múltkor azt láttam, h a fireteam 2-6 fős, akkor hogy van ez most?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
l.skywalker
félisten
Egyébként i@lex exotic gyűjteménye ritkaság. Ő rengeteg időt töltött el a játékban, akár egyedül is.
Szóval aktivitás mellé jár a sok loot is, még ha betegesen sok idő ide kell hozzá. Nekem a napi egy exotic volt eddig a maximum. Pedig napi átlag 4 órám benne van.
(#1890) .LnB: Nem. Konzolon legalábbis rá kellett mindig írnom a szervezőre.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Egyszerre jól és rosszul látod. Egyrészt igen, innentől ennyi a heti aktivitás amit szólóban le tudsz tolni, másfelől viszont most lettél elég fejlett ahhoz, hogy elkezd a Raid-et. Ha már a WoW-ot hoztad élő, itt is ugyanaz van. Adott szint után must have, hogy csapatban tolod. Raidelni kell. Utána prestige Nightfall. Azután prestige raid. A Trials of the Nine-t nem is mondom, mert az konzolon is beteg volt, PC-n döbbenetes lesz. De ezek azok amiket csak csapatban fogsz tudni csinálni. Nincs random matchmaking.
Ja és Raid-hez is van guided games. Minimum 50 perces várakozási idővel.
Szóval én azt mondom, hogy most kezdj neki a játék érdemi részéhez és mellette grindolj. Illetve húzz fel minden class-ból egy karaktert. Jellemzően a második hamarabb lesz túl a kritikus PL szinten azt első fegyverei miatt.
És lesznek helyzetek amikor fog kelleni egy titán vagy egy hunter is.
És használjátok nyugodtan a bungie Looking for Fireteam opciót. Én szinte csak ott mentem Raid-be.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
280 után tudsz 3 rare-t egy legend-re váltani. Addig meg vagy bemákoltál olyat, amin volt vagy nem.
Amúgy a 4 exotic fegyveres quest skálázódik a power levellel, úgyhogy érdemes őket minél később megcsinálni, hogy lehetőleg a legnagyobb szintűként kapjuk meg őket.A daily bolygós challenge egyből jóváíródik, ha kész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sturm direkt legendary (nincs exotic belőle), hogy együtt tudd használni a kettőt.
Drang-et azért írtam mert a leírás szerint ugye az hand cannon. Na ha találsz egy olyan hand cannont (figyelj oda rá, mert nem minden pisztoly az) ami jobban tetszik de kisebb a szintje, akkor abba beletörheted a Drang-et. (így a szinted is megmarad, csak figyelj mert a Drang-ben van alapból egy legendary mod, ami +5-öt ad a szintedhez, tehát ha új fegyverbe akarod törni akkor kell majd hozzá plusz egy mod is)
Ha még nincs jobb cuccod, nyilván érdemes használni addig ezt. De mondom én csak azért törtem be másba, mert rohadtul nem tetszett. (még a kinézete sem)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem nem tetszett, mert lassú. Amint szereztem egy normálisabb Handgunt, azonnal beletörtem. Annyi előnye van, hogy ha egyszerre használod a Drang-al, akkor fegyverváltáskor nonstop lövöldözhetsz vele, mert nem kell reloadolni egyiket sem. (ez a közös spéci képességük)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Két féle van. Kék és lila. A kékek csak egy gear tulajdonságát módosítják pl. arc-os sebzés helyett void-os vagy gyorsabban táraz vele fegyvert vagy tölt vissza képességét stb. A lilák ezen felül +5 power levelt (light level) adnak hozzá az adott item értékéhez.
6 mod típus van:
Fegyver (arc, solar, void és sima kinetic mod)
Sisak
Kezes
Mellvért
Cipő
+1 minden class saját cuccához (Titán "szoknya", Hunter köpeny, Warlock Bond)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
Kéne már más klánt is reklámozni vagy csinálni gyerekek mert rengeteg xboxost kidobtak hogy a pc-seknek helye legyen. Előtte meg a pc-sek voltak kidobva. Elértük nektek a 6-os klánszintet aztán mindenki csak bele a jóba?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
Ez a megnyílt minden, mit jelent? Nálam már üres volt az Earth 14-es szinten, csak a public eventek maradtak, tegnap kipucoltam a Titant, azon is már csak a public eventek vannak, mellékküldetés a Caid-6-en van most dögivel, de a sztoriban egyelőre itt tartok (vagyis a 4. bolygó jön majd), a heroic PE farmolás jobban leköt
Erre a quest választós dologra én nem emlékszek 20-as szintnél (bár pont csapatban voltunk), csak egy halom engram jött.
-
ldave
félisten
Sajna nincs Nagyjából minden random...
Amiket Ikora ad, azok a Meditation küldetések, jelenleg kb 0 értelme van azokat csinálni, hacsak nem pont az Ikora által adott ruha kell az embernek.
Én azt tanácsolnám első körben, hogy menjetek rá a heroic public event-ekre egy Fireteam Medallion benyomásával. Az 4 óráig extra loot esélyt ad.
-
ldave
félisten
Ha jól rémlik a sztori során van amikor 3 exotic ruha, majd később pedig 3 exotic fegyver közül választhatsz. Azt amit nem választottál, azt majd később exotic engram-ból tudod megszerezni.
Amúgy meg exotic-okból egyszerre max 1-1 lehet rajtad, szóval max 1 fegyver és 1 ruha. Vannak hasznosabbak, vannak sajna rosszul sikerültek. A ruhák általában valamelyik adott kaszt egyik specializációját erősítik.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Igazából a kampány során olyan sokmindenre nem kell figyelni, legalábbis szerintem.
Majd lesz egy küldetés, aminek a végén a Nameless Midnight választható jutalom lesz, az egyik legjobb scout fegyver, érdemes azt választani. Amúgy meg a karakterek között nincsenek olyan óriási különbségek, mint mondjuk egy classic MMO-nál. Mindenki ugyanazokat a fegyvereket használhatja, csak a ruhák mások.
Ja, ugyanolyan karaktert felhúzni csak akkor van értelme, ha gyorsan maxolni szeretnéd azt a kasztot. Az van ugyanis, hogy majd 20-as szinten megkapod a Powerful Reward-os küldetséeket, és ezek azok, amik 260-as szint felett is biztos upgrade-t adnak. Amúgy ezen már változtattak is, ha jól tudom, szóval nem karakterenként, hanem kasztonként adja be ezeket a küldetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Mint Te - Én is totál új játékos vagyok, leginkább ez alapján tájékozódom/tam. Kezdem átlátni a dolgokat gond nélkül.
Több tapasztalaton nekem sincs egyelőre, de eddig elég élvezetes a játék, tegnap 239-en hagytam abba.
-
Madoc
veterán
És mindenkinek:pár hasznos app:
Ez felszerelés rakosgató böngészőre. Pc-vagy telefon is!! És, játék közben is tudod fel levenni a cuccokat, vagy akár a ládába rakni.:link
Ez ugyanolyan, csak telepithető androidos program:link
Ezen be lehet jelölni milyen exotikus cuccot szereztél meg eddig, szintén androidra:link
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
westlake
félisten
Nem készültem fel igazán.
Alaplapot is kellett cserélnem, Wndowst is kellett telepítenem. 1080 Ti-vel 20-30 FPS-em volt. Nem is csoda mondjuk, mivel már majdnem egy éves volt a Windows, tele volt minden hulladékkal. Egyébként Division-nél is másfél órával később tudtam elkezdeni, hasonló gondok miatt.
A játékról nem írok véleményt, mert szerintem megint kiégtem.Play nice!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem csak az az érdekes, h mindenhol az AB-t említik, közben az OSD-ért az RTSS felel..
Ellia: De, AB-ért? Ugyan már.. Alapból OC-ra is elég sokan használják, és mellette nem is használ RTSS-t... Sőt, sokszor OC-ért nem is, max fan controll miatt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ldave
félisten
Hát, ha a Journey zenére nem kaptad fel a füledet, akkor már semmit nem tud neked nyújtani zenei téren a játék. Szerintem fantasztikus az OST, messze az egyik legerősebb része az egész Destiny 2-nek.
Az, hogy részt vettél egy public event-en egyáltalán nem baj, sőt. Ha csak a sztorit csinálod nem lesz meg a szükséges xp és power level, hogy továbbmenj bizonyos pontokon, muszáj lesz mellékküldetéseket, pvp meccseket, public event-eket is beszúrni néha. Ráadásul a mellékküldetések adják meg az általad sablonosnak írt karakterek igazi énjét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez egy bevett szokás Destiny-ben. (profibbak 3 ugyanolyannal tolják).
A lényege itt a 2. részben:
Kimaxolod az első karaktert amennyire lehet, megszerzed a legjobb cuccokat amikhez nem kell fél évszázadnyi farmolás. Ezek után elindítod a következő karaktered (ami ugyanolyan kaszt), eléred vele a sztori végét, plusz a Level 20-at.
Mivel közös a vault (széf) a karakterek között), így az első karaktered cuccait berakod oda, majd a friss karaktereddel felveszed azokat és megcsinálod azokat a küldetéseket amelyek fixen erősebb itemeket dobnak a teljesítéskor. Így hamarabb jutsz erősebb gearhez és fegyverekhez mint alap harcossal. Plusz a sima dropoknál is nagyobb esélyed van komolyabb cuccokat szerezni.
Akinek végtelen türelme és ideje van, az megcsinálhatja ugyanezt egy 3. karakterrel, akinek a 2. karakter cuccait adja át a sztori kitolása és Level 20 után.
Nyilván ez roppant unalmas tud lenni egy idő után.
Sőt a nagyon extrémek azt is csinálják, hogy a 3 karakter felhúzásas után törlik az első kettőt és plusz további kettőt indítanak, de mivel a játék nagyon korai szakaszában vagyunk, így ennek még semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Leirtam erthetoen, lemerem a jatekot az elso elinditom, aztan jatszok vele, nagy ritkan ha kerik merek ujra Attol nem valtozik a jatekelmenyem ha tudom hogy most 80 FPS van 70 helyett Altalaban az adott sync-rangen belul van az FPS, ami 30(40)-144, igy mindegy is mennyi, az FPS
Destiny 2-n most ugralt osszevissza az FPS szamlalo (beepitett), most megneztem mert kivancsi voltam, ezert van a beta, remelem a maradek ket honapban sikerul a drivereket is lecsiszolni. A jatek szuper es mar nagyon varjuk
Az is ertheto a kiado reszerol hogy a csalasok elkerulese vegett tiltjak az OSD-t, orulnek ha nem jutna a Destiny 2 pl a The Division sorsara.
(#485) Balazs_: Nincs itt semmi szemelyeskedes, minden rendben van, csak felreertettuk egymast, az en hibam
-
Balazs_
senior tag
Ezt nem lehetne privátban? Ne legyen már itt is személyeskedős vs-topik/amd találgatós shitfest.
laci_8519: Gyanítom ha lesz beépített FPS számláló, akkor az experiences felesleges lesz.
Supportos oldalon:
⋙How will players monitor FPS performance during gameplay?
Destiny 2 on PC will include an in-game FPS counter.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest